Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΣΟΡΑ VVTI |
|
08-09-11, 18:00
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΣΟΡΑ VVTI
πριν λιγες μερες μου αναψε το λαμπακι του κινητηρα. Πηγα στο service και μου ειπαν οτι δειχνει βλαβη στο vvti. ισως να φταιει ο σενσορας η να θελει καθαρισμα αν το ξανακανει. μηπως εχει τυχει σε καποιον απο σας και βρηκαν την αιτια.
ευχαριστω
|
08-09-11, 18:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Εδω και περιπου 35.000 χλμ αναμενο το λαμπακι με αυτο το προβλημα.Δεν πήγαμε να το φτιάξουμε ΠΟΤΕ.Εχεις παρατηρησει μεγαλυτερη καταναλωση ή να μην πηγαινει οπως πριν?
|
08-09-11, 21:32
|
Νεότατος
|
|
|
|
Εμενα αναψε και εσβησε. Επειδη ειχε φτασει ο καιρος για το service του το πηγα σημερα. Μπηκαν στην μνημη και μου ειπαν οτι δειχνει βλαβη στο vvti. Τι σημαινει αυτο; Ισως να θελει καθαρισμα ο σενσορας η αλλαγη μου ειπαν. Θα το τολμησω και θα σου πω. Δεν εχω παρατηρηση καποια αλλαγη στη λειτουργια του αυτοκινητου. Ουτε στο καυσιμο.
corolla 1.4 5door
|
08-09-11, 22:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Αριδαία
|
|
Σε ένα φίλο μου είχε τύχη κάτι τέτοιο που ήταν 1.4 και του άλλαξαν το γρανάζι του vvt-i..Μέχρει να το αλλαξεί δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα..
|
09-09-11, 00:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Βαζεις το καταλληλο λαδι και το αλλαζεις το αργοτερο στις 7500 χλμ?Ειναι παντα πανω απο την ενδιαμεση σταθμη?
|
09-09-11, 12:38
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Tι σχεση εχει το λαδι ρε παιδια δεν καταλαβαινω.
Για να σου αναψει λαμπακι κατι δεν παει καλα στην βαλβιδα σου.κατω ακριβως απο την βαλβιδα σου υπαρχει μια βιδα η οποια αν την λυσεις εχει μεσα ενα φιλτρακι,η αυτο σου εχει βουλωσει η αλλιως στην βαλβιδα του VVTI βγαλε την φισα παρε ενα καλωδιο ψιλο απο τον θετικο πολο της μπαταριας σου και αλλο ενα απο τον αρνητικο(η κανε καπου σωμα)και με αναμενο αμαξι ακουμπα προσεχτικα τα καλωδια στις ακιδες της βαλβιδας.αν το αμαξι σου σβησει η σχεδον παει να σβησει η βαλβιδα σου ειναι μια χαρα και απλα ο εγκεφαλος σου Μαλ@@@ζεται.
Υ.Γ γνωστος μου εκανε ζημια ο ιδιος στην βαλβιδα προσπαθωντας να βαλει κλειδι να λυσει την βιδα απο το φιλτρακι της και τελικα εσπασε η βαλβιδα (μαλλον καποια επαφη)και απο τοτε εχει λαμπακι.επισης κανε και ενα reset στον εγκεφαλο δεν ειναι κακο.
|
09-09-11, 14:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ειναι σωστο αυτο με το λαδι..Αν δεν εχει την καταλληλη ποσοτητα και βαζεις ότι να'ναι λαδια και δεν τα αλλαζεις και συχνα το γραναζι μπορει να κολλησει είτε ανοιχτο είτε κλειστο.
|
09-09-11, 15:56
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Εφόσον έχεις ήδη ανοιξει θέμα με το πρόβλημα γιατί ανοίγεις ξανά?
|
|
09-09-11, 16:20
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Tι σχεση εχει το λαδι ρε παιδια δεν καταλαβαινω.
Για να σου αναψει λαμπακι κατι δεν παει καλα στην βαλβιδα σου.κατω ακριβως απο την βαλβιδα σου υπαρχει μια βιδα η οποια αν την λυσεις εχει μεσα ενα φιλτρακι,η αυτο σου εχει βουλωσει η αλλιως στην βαλβιδα του VVTI βγαλε την φισα παρε ενα καλωδιο ψιλο απο τον θετικο πολο της μπαταριας σου και αλλο ενα απο τον αρνητικο(η κανε καπου σωμα)και με αναμενο αμαξι ακουμπα προσεχτικα τα καλωδια στις ακιδες της βαλβιδας.αν το αμαξι σου σβησει η σχεδον παει να σβησει η βαλβιδα σου ειναι μια χαρα και απλα ο εγκεφαλος σου Μαλ@@@ζεται.
Υ.Γ γνωστος μου εκανε ζημια ο ιδιος στην βαλβιδα προσπαθωντας να βαλει κλειδι να λυσει την βιδα απο το φιλτρακι της και τελικα εσπασε η βαλβιδα (μαλλον καποια επαφη)και απο τοτε εχει λαμπακι.επισης κανε και ενα reset στον εγκεφαλο δεν ειναι κακο.
|
Η βαλβιδα δουλευει υδραυλικα...Αν το λαδι σου ειναι πολυ χοντρο η αντιμετωπιζεις προβλημα πιεσης,μπορει να σου φανει και στο VVT solenoid...
|
09-09-11, 18:02
|
Νεότατος
|
|
|
|
διαβασα αυτα που μου γραψατε. πηγα το αυτοκινητο στο συνεργειο. εβγαλαν το σενσορα και το φιλτρακι και τα καθαρισαν. μου ειπαν οτι αν ξανα αναψει θα χρειαστει να αλλαξουμε το γραναζι.
αυτα προς το παρον
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16062093 seconds (81,55% PHP - 18,45% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|