Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-07-10, 10:56
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός G6 1,4 εδώ και 3 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος αλλά λεω να μεταπηδηπησω σε κάτι πιο δυνατό και σαν φιλοιάπωνας σκεφτομαι την TS. Αξίζει ή πρεπει να πάμε στον τουρμπίσιο ανταγωνισμό?(τον οποιο δε γουσταρω αλλα...) Γιατι εχω ακούσει οτι χαμηλα η TS είναι λιγο ψόφια και πρεπει να την δουλευεις συνεχεια ψηλά με ότι αντικτυπο εχει αυτο..(κατανάλωση κτλ) Οπότε τι κανουμε φίλοι Ιάπωνες???
Υ.Γ.Μήπως έπρεπε να βαλω αυτο το θέμα στην TS κι όχι εδώ???
Να σου πώ την δική μου άποψη, με ορθολογική προσέγγιση.
1) Αγόρασε αλλα μην δώσεις πάνω από 10.000 για TS σήμερα. 'Εχουν ξευτιλιστεί οι τιμές και παρά τα 1.800cc θεωρείται υψηλού κυβισμού και δεν αγοράζεται!
2) Είναι εξαιρετική επιλογή γρηγορου αυτοκινήτου (α) με βάση τα τέλη κυκλοφορίας κτλ. που είναι ίδια με τα 1400 και (β) της ποιότητας και κόστους συντήρησης Toyota που έχει σημασια για μεταχειρισμένο.
3) Καίει μάλλον όσο ένα Golf 1.4 GT. Αν βγεις σε ανοικτό δρόμο και το πατησεις (παρανομες ταχυτητες) ευκολα φθανεις 13 λτ/100 χλμ. Αν πηγαίνεις με σταθερό γκαζι 90-120 καίει 7 λτρ/100 χλμ.
4) Σε επαρχιακό δίκτυο με αργες στροφες (έως 100-120) και κακό δρόμο (κανόνας) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !, απλώς με ελατηρια ΤΤΕ (2cm χαμήλωμα). Για 7 χρόνια δεν μου έχει τύχει ΤΙΠΟΤΑ ξεκάθαρα πιό γρήγορο εκτός από ένα S3, πιθανόν καραφτιαγμένο! Μπορει να μην μπορεις να προσπεράσεις με ασφάλεια ενα τουρμπάτο αν δεν θέλει, αλλά ούτε και μπορει να σου ξεφυγει.
5) Αν θέλεις να 200αρίζεις στην Εθνική πάρε άλλο. Και στις ανοικτες καμπες με ψηλες ταχυτητες δεν στέκει καλύτερα από το μέσο αυτοκίνητο.
6) Έχει το VSC που σου δίνει ασφάλεια και μπορεις να πηγαίνεις πιο οριακά χωρίς να καταλήγεις στα χωράφια (στη καλυτερη). Ειμαστε όλοι οδηγάρες ως γνωστόν, αλλα η Ελληνική άσφαλτος δεν είναι προδιαγραφων πιστας! Ξέχνα το γυμνό Type-R αν μεταφέρεις οικογενεια, γιατι δεν γινεται να μην πάς γρηγορα και με άλλους μέσα και σε άγνωστους δρόμους!
7) Το πιο ενδιαφερον ειναι ότι παει γενικα γρηγορα με λειτουργια σε 4.000-5.000, αλλά όποτε χρειαστει (π.χ. προσπέραση) κατεβάζεις ταχύτητα και απογειώνεσαι φθάνοντας τις 8.000+. Απλα δεν έχει νόημα και κουράζει να το κάνεις συνέχεια. Αλλά όταν βλέπεις τη κατανάλωση να πετάει, δεν θα θες και να το κάνεις!
8) Θα βάζεις απλη και όχι 100άρα που είναι πρακτικά αναγκαία στα τουρμπισμένα (για να μην έχουν καθε τόσο πρβλ).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-10, 15:56
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 219
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σου πώ την δική μου άποψη, με ορθολογική προσέγγιση.
1) Αγόρασε αλλα μην δώσεις πάνω από 10.000 για TS σήμερα. 'Εχουν ξευτιλιστεί οι τιμές και παρά τα 1.800cc θεωρείται υψηλού κυβισμού και δεν αγοράζεται!
2) Είναι εξαιρετική επιλογή γρηγορου αυτοκινήτου (α) με βάση τα τέλη κυκλοφορίας κτλ. που είναι ίδια με τα 1400 και (β) της ποιότητας και κόστους συντήρησης Toyota που έχει σημασια για μεταχειρισμένο.
3) Καίει μάλλον όσο ένα Golf 1.4 GT. Αν βγεις σε ανοικτό δρόμο και το πατησεις (παρανομες ταχυτητες) ευκολα φθανεις 13 λτ/100 χλμ. Αν πηγαίνεις με σταθερό γκαζι 90-120 καίει 7 λτρ/100 χλμ.
4) Σε επαρχιακό δίκτυο με αργες στροφες (έως 100-120) και κακό δρόμο (κανόνας) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !, απλώς με ελατηρια ΤΤΕ (2cm χαμήλωμα). Για 7 χρόνια δεν μου έχει τύχει ΤΙΠΟΤΑ ξεκάθαρα πιό γρήγορο εκτός από ένα S3, πιθανόν καραφτιαγμένο! Μπορει να μην μπορεις να προσπεράσεις με ασφάλεια ενα τουρμπάτο αν δεν θέλει, αλλά ούτε και μπορει να σου ξεφυγει.
5) Αν θέλεις να 200αρίζεις στην Εθνική πάρε άλλο. Και στις ανοικτες καμπες με ψηλες ταχυτητες δεν στέκει καλύτερα από το μέσο αυτοκίνητο.
6) Έχει το VSC που σου δίνει ασφάλεια και μπορεις να πηγαίνεις πιο οριακά χωρίς να καταλήγεις στα χωράφια (στη καλυτερη). Ειμαστε όλοι οδηγάρες ως γνωστόν, αλλα η Ελληνική άσφαλτος δεν είναι προδιαγραφων πιστας! Ξέχνα το γυμνό Type-R αν μεταφέρεις οικογενεια, γιατι δεν γινεται να μην πάς γρηγορα και με άλλους μέσα και σε άγνωστους δρόμους!
7) Το πιο ενδιαφερον ειναι ότι παει γενικα γρηγορα με λειτουργια σε 4.000-5.000, αλλά όποτε χρειαστει (π.χ. προσπέραση) κατεβάζεις ταχύτητα και απογειώνεσαι φθάνοντας τις 8.000+. Απλα δεν έχει νόημα και κουράζει να το κάνεις συνέχεια. Αλλά όταν βλέπεις τη κατανάλωση να πετάει, δεν θα θες και να το κάνεις!
8) Θα βάζεις απλη και όχι 100άρα που είναι πρακτικά αναγκαία στα τουρμπισμένα (για να μην έχουν καθε τόσο πρβλ).
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε CTS!!! Δε νομίζω όμως να βρω TS με 10000 ευρώ...Και γω να την είχα 10000 δεν την εδινα...ΤΕσπα.το μόνο που μένει είναι να πάω μια βόλτα μ'ενα TS όποτε βρω χρόνο και μετά να βρω ένα να αγοράσω...άντε να δούμε...
Παλιά 05-09-10, 16:27
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 219
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επανέρχομαι στο θέμα μας και θα ηθελα να ρωτήσω το εξής... Τώρα τελευταια βλέπω με καλό μάτι και το Golf GT το οποίο βγαίνει περίπου στην ιδια τιμή με την TS αλλά σε πιο πρόσφατο μοντέλο '06 και '07...και όσο να'ναι μου κέντρισε το ενδιαφέρον! Απλά δε ξέρω τι παίζει από αποψη αξιοπιστίας(πολλά ειπώθηκαν γι'άυτον τον κινητήρα) και άποψη συντήρησης ελέω VW. Τι έχετε να πείτε? Αντικειμενικά πάντα γιατί και γω Corolla ψηφίζω απλά πιστεύω ότι και το Golf μπορεί να αξίζει μια ματιά παραπάνω...
Παλιά 05-09-10, 16:39
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειναι ομορφο αμαξι αντικειμενικα και δυνατο.Αλλα για το συγκεκριμενο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...Προβληματα στα ηλεκτρικα,σασμαν και λαδια..Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γιατι εγω ειμαι κολλημενος Ιαπωνας και δεν προκειται ποτε να δωσω λεφτα σε αμαξι που δεν ειναι Toyota,Honda,Mitsubishi κτλ.
Αν πας σε Golf παντως προτιμησε το λιγοτερο πιεσμενο και πουσαρισμενο Tsi με τα 140 αλογα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-10, 20:15
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βρές μια ts f/l και το ψάχνεις και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ μα ποτέ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-10, 20:42
vaggosss1 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καρδιτσα
Δύναμη Σεβασμού: 255
vaggosss1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συμφονο με τον panagiotisfx
εχο ακουσει οτι η τα golf gt η τα gti βγαζουν προβλημ στης τουρμπινες...
μπορει να εχουν λιγο γκαζακι παραπανο λογο τουρμπο, αλα στα χερια
ενος σιδεροφαγου οπος εγο, ενα τετιο αμακσι θα ηταν σιδερα για πεταμα...
στα χερια μου μονο ιαπονικο θα αντεκσει για χρονια! τα μοτερακια
αυτα κρατανε μια ζοη, πος να το κανουμε...χεχε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-10, 08:54
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Επανέρχομαι στο θέμα μας και θα ηθελα να ρωτήσω το εξής... Τώρα τελευταια βλέπω με καλό μάτι και το Golf GT το οποίο βγαίνει περίπου στην ιδια τιμή με την TS αλλά σε πιο πρόσφατο μοντέλο '06 και '07...και όσο να'ναι μου κέντρισε το ενδιαφέρον! Απλά δε ξέρω τι παίζει από αποψη αξιοπιστίας(πολλά ειπώθηκαν γι'άυτον τον κινητήρα) και άποψη συντήρησης ελέω VW. Τι έχετε να πείτε? Αντικειμενικά πάντα γιατί και γω Corolla ψηφίζω απλά πιστεύω ότι και το Golf μπορεί να αξίζει μια ματιά παραπάνω...
golf gt δε θα επερνα γιατι φοράει τον 1ης γενιας TSI που είχε όλα τα προβήματα νεότητας. Δε θα έπερνα ούτε αυτό με τα 170 ούτε με τα 140 για αυτό τον ιδιο λογο. Επίσης αυτά τα αυτοκίνητα έβγαζαν κάποια συγκεκριμενα προβλήματα (πχ συγχρονιζε 2ας) τα οποία ναι μεν διορθώνονταν εντός εγγύησης αλλα΄σε μεταχειρισμένο δε θα είσαι ποτε σιγουρος τι έχει και τι δεν έχει αλλάξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Αν κοίταγα προς golf μερια, και εκει που εχουν παει οι τιμές θα κοίταγα σε gti που είναι πολύ πιο αξιόπιστο.
Εννοείται ότι αν παρεις golf (που θα ειναι και εκτος εγγυησης) δε θα το πηγαίνεις σε αντιπροσωπια γιατι τα σερβις ειναι τραβηγμενα ακριβα.

Αλλά επειδη μιλαμε για εντελως διαφορετικα αυτοκινητα (TS και golf gt) καλυτερα να μας πεις σε τι λεφτα κινεισαι και τι θες απο το αυτοκινητο. Κανενα αυτοκινητο δε τα κανει ολα και για αυτο θα πρεπει να επιλεξεις με βαση τις προτεραιότητες σου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-10, 19:23
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Για 1400cc turbo με 170 άλογa θα έπαιρνα καινούργιο το Scirocco αν ήμουν 15 χρονια νεώτερος. Golf μεταχειρισμένο μόνο το 2.0 Gti όπως λέει και ο PavlosTS.

Να προσθέσω, επίσης, ότι το f/l δεν κάνει ουσιώδη διαφορα στα TS. Σημασία έχει να βρεις κάπως ένα καλά μεταχειρισμενο. Δυσκολη επιλογή, αλλιώς όλοι μεταχειρισμενα θα πέρναμε!

Να συμπληρώσω ότι αν ήξερα καποιον με Golf GT, καλό οδηγό και που παρκαρει σε γκαράζ, θα το έπαιρνα αντι ένα άγνωστο TS.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 06-09-10 στις 19:33.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-10, 19:29
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Τοση διαφορά στην κατασκευη εχουν τα 2 μοτερ δλδ? (στα 1400cc του scirocco και του golf)? Ή απλα το λες απο θεμα εμφανισης?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-10, 19:49
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τοση διαφορά στην κατασκευη εχουν τα 2 μοτερ δλδ? (στα 1400cc του scirocco και του golf)? Ή απλα το λες απο θεμα εμφανισης?
Καμιά διαφορά στα μοτερ, αλλά αξίζουν οι "αβαρίες" αν θες ένα φθηνό σπορ κουπε.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τελικά αξίζει ο 4Α-GE 20V Blacktop??? makris69 4AGE 20v Levin 116 15-10-12 22:18
Αξίζει η βελτίωση του βολάν ή όχι; jk1973 TOYOTA COROLLA T-SPORT 5 18-10-11 18:36
3s-gte(GT-4) Αξίζει να μπεί σε Corolla E-11? pilotos7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 10-06-09 23:42

Page generated in 0,17039990 seconds (83,07% PHP - 16,93% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com