Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
 |
|

09-09-10, 16:41
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
Μαλλον παρεξηγηθηκα με τη λεξη "μαμα"! Εννοειται οτι θα εκτιμησω μια καλη αναρτηση ή ενα φιλτρο ή ενα καλο δισκο ή οτιδηποτε τοποθετηθηκε για το "καλο" του αυτοκινητου.Αλλα δε θελω,προγραμματα,εξατμισεις και τετοια κολπα...οποτε εννοουσα μηχανικα "μαμα"! Και εννοειται θα δωσω κατι παραπνω σε καποιον που την εχει πενα.Γι'αυτο και ειπα 14-15000 που πιστευω ειναι οκ..αλλα οχι και 18000!!! Φιλε Νεοκλη την δικια σου την επαιρνα και αυριο αν θες....ειναι οντως πενα! Να κατι αντιστοιχο ψαχνω και γω....
|
ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια μακάρι να βρείς ένα σαν το δικό μου στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου.............
|

09-09-10, 20:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσια ανάρτηση (εκτός αν την πουλάει χωριστά) δεδομένου ότι η εργοστασιακή είναι για τα γέλια για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσια εξάτμιση (εκτός αν την πουλάει χωριστά) γιατί φιμώνει το μοτέρ απίστευτα πολύ.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσιο φίλτρο, για τον ίδιο λόγο με τον παραπάνω.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσιο δίσκο-πλατώ γιατί τον "φυτιλιάζει- για πλάκα.[/i]
|
Κι εγω εξαιρεση είμαι, αφου εκτος απο Θερμοστατη, ελατηρια ΤΤΕ και πισω αντιστρεπτική, όλα τ' άλλα εναι μαμά. Ξαναγύρισα και απο TRD φιλτρο (ζωή 20.000 χλμ) σε μαμά και δεν με ένοιαξε καθόλου.
|

09-09-10, 22:44
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Δεν το στρίβεις καθόλου το αυτοκίνητο Παύλο;
Τη μαμά ανάρτηση έχεις ακόμα;
|
Οταν αλλαξα αναρτηση έβαλα τα πραγματα κατω και μετρησα ολους τους παραγοντες. Οικονομικα, ποιοτητα δρομων που κινουμαι, συχνοτητα που το τρεχω και αποφασισα να βαλω την μαμα αναρτηση. Αυτη την περιοδο δεν ειμαι για πολυ τρεξιμο και δεν ηθελα να κοπαναει το αμαξι. Περα απο αυτο ομως, γενικα δεν ειμαι υπερ του να πειραζω το αυτοκινητο. Ειδικα αν αυτο εχει να κανει με κοπανημα ή θορυβο.
Το μοναδικο που φοραει το αμαξι περα απο εργοστασιο ειναι μπροστα ποδια, πισω σποιλερ και quick shift, ολα απο TTE
|

09-09-10, 23:26
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
ΟΚ παίδες!
Λάθος μου....
Αλλά, άλλα πράγματα είχα δει μέχρι σήμερα...
|

10-09-10, 08:18
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
ΟΚ παίδες!
Λάθος μου....
Αλλά, άλλα πράγματα είχα δει μέχρι σήμερα...
|
Δεν ειναι θεμα λάθους ουτε διαφωνουμε καπου!
Εχει να κανει με τη χρηση που κανει ο καθε ενας. Κατω απο αλλες συνθηκες πιθανότατα θα το σκαλιζα και εγω
|

10-09-10, 11:00
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Μετράει η χρήση αλλά και η φιλοσοφία αγοράς. Εγώ πήρα το Corolla TS σαν ενα φθηνό (αγορά, χρηση, κτλ) γρηγορο με ελάχιστο προβλεπόμενο χρόνο σε συνεργεια.
Τα ελατήρια TTE και η πισω ανιστρεπτική TRD έδωσαν μεγάλο λόγο "αποτέλεσμα προς κόστος", τουλαχιστον για τους επαρχιακούς δρόμους που μου αρέσουν. Άμα χαλάσουν και τα αμορτισερ θα τα αλλάξω προς το πιό σπορ.
Το φιλτρο TRD ελάχιστη επίδραση ειχε, το ξανα-παράγγειλα από ΤΤΕ αλλα στη μέση υποτιθεται σταμάτησε να διακινει προϊόντα TRD! Ο άλλος στην Ελλάδα τα πουλαει κάπου 100 Ευρω ακριβώτερα! Δεν θα δουλεύω για εμπόρους, υπάρχουν κι άλλες αναγκες στη ζωή ....
|

09-02-11, 01:39
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Επανέρχομαι μετά απο καιρό στο θέμα αγοράς της TS επειδή βρήκα στο car.gr κάποιες αγγελίες και θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους Ts το εξής κουλό: Η TS δεν έβγαινε απ'το εργοστάσιο με την αεροτομή της ΤΤΕ?γιατί βλέπω άλλες να τη φοράνε και άλλες οχι..Ηταν στην επιλογή του πελάτη?Με παραξένεψε λίγο γιατί νομιζα ότι ήταν standar....

09-02-11, 07:57
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κανένα μοντέλο της Corolla E12 δεν έβγαινε με στάνταρ την αεροτομή της ΤΤΕ. Κάποιες εκδόσεις (στην Xellence νομίζω), αεροτομή υπήρχε ως στάνταρ, αλλά όχι αυτή της ΤΤΕ. Η αεροτομή της ΤΤΕ ηταν συνήθως στα δώρα (όπως και ο συναγερμός, οι αισθητήρες παρκαρίσματος κ.λπ.) που προσέφεραν οι αντιπροσωπείες κατά την αγορά του αυτ/του.

09-02-11, 07:58
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
Επανέρχομαι μετά απο καιρό στο θέμα αγοράς της TS επειδή βρήκα στο car.gr κάποιες αγγελίες και θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους Ts το εξής κουλό: Η TS δεν έβγαινε απ'το εργοστάσιο με την αεροτομή της ΤΤΕ?γιατί βλέπω άλλες να τη φοράνε και άλλες οχι..Ηταν στην επιλογή του πελάτη?Με παραξένεψε λίγο γιατί νομιζα ότι ήταν standar....
|
Nope δεν ήταν στάνταρ.
|

09-02-11, 08:19
|
|
|
|
|
τα μόνα σάν στάνταρ που μπορούσες να κάνεις παραγγελία από <<ΜΑΜΑ>>
ήταν ηλ. οροφή κόστος 1.030 και gps με ανοιχτή τιμή τότε + 3.000 και ήταν το μόνο που δεν έβαλα .
Μάλιστα είχα ρώτηση να παραγγείλω και cruise control και μετά απο e mail τους απάντησαν οτι δέν βγαίνει .........Μονο σε μια έκδοση 1,6
τα δώρα που μου έκαναν τότε:
Πατάκια ts
Aεροτομή sport TTE
Αισθητήρες (4) πίσω (μετά βγήκε πακέτο και για εμπός  )
ΤVSS
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24224401 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|