Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
agapiou's 2005 Toyota Corolla E12 f/l 1.4 |
|
|
|
Author |
Σχόλιο |
Ημερομηνία |
Ζήσης |
Φίλε Δημήτρη το Corolla σου είναι σκέτη κ@ύλ@ πραγματικά κ να την χαίρεσαι! Είναι πραγματικά πανέμορφη κ το μόνο που θέλει για να γίνει Ts είναι το Body kit τα φρένα κ το Μοτέρ!!! Τίποτα το σπουδαίο δηλαδή! χαχα! |
02-04-10 |
agapiou233 |
Γεια σου ρε Ζήση! Τα είπαμε και από κοντά. Αν θελήσω μπόλικα άλογα, μια μεταβίβαση στο όνομα του πατέρα, και κοιτάω για καμιά TS! Θα με πεις τότε γιατί ακουμπάς λεφτά??? Γιατί μ'αρέσει Ζήση!!! |
02-04-10 |
Ζήσης |
Στο πρώτο σκέλος σημφωνώ 100%....! Φίλε κ εγώ πολλές φορές λέω γιατί να ακουμπήσω λεφτά στο αυτοκίνητο αλλά είναι αρρώστια φίλε μου Δημήτρη! |
05-04-10 |
COROLLAKIAS MIXALHS |
Αρρωστια;Μπες στον λογαριασμο μου στη τραπεζα να το καταλαβεις. Αντε με καλο και το γκαζι(σκεψου το ομως.....) |
24-05-10 |
makiscorolla |
Δημητρη φωτογραφια με το τελικο TS να βαλεις να το καμαρωσουμε και απο πισω. |
07-09-10 |
agapiou233 |
Θα βάλω Μάκη με την πρώτη ευκαιριά! Να πλυθεί κιόλας! |
07-09-10 |
TmNemesis |
Βάλε νέες φωτογραφίες...το αμάξι έχει αλλάξει. |
21-08-11 |
agapiou |
Μπήκαν και νέες φωτογραφίες... |
29-01-13 |
agapiou |
New Corolla...New photos.. |
07-11-14 |
Page generated in 0,16814208 seconds (31,19% PHP - 68,81% MySQL) with 15 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|