Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΦΟΡΟΥΜ

ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Βοήθεια για επιλογή ελαστικών και αλλαγή διάστασης
Παλιά 25-08-14, 10:28
Το avatar του χρήστη aris22
aris22 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla mod. 12/1999
Περιοχή: θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 186
aris22 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βοήθεια για επιλογή ελαστικών και αλλαγή διάστασης

Καλημέρα παιδιά !

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή νέων ελαστικών που θα γίνει λίαν συντόμως ενόψει διακοπών…
Από αυτοκίνητο έχω ένα Toyota Corolla lift back 1.3 αυτό με τα στρογγυλά φανάρια. Από χιλιόμετρα κάνω γύρω στα 6 με 7 χιλιάδες κατά μέσο ορο κάθε χρόνο με το 70-80 % εντός πόλης και τα υπόλοιπα εκτός πόλης σε εκδρομές. Η οδήγηση είναι ήπια και εντός και εκτός πόλης (max 130 km/ hour ). Πάντα τα ελαστικά τα άλλαζα λόγω γήρανσης από τα χρόνια παρά από χιλιόμετρα.Για την ιστορία αυτά που εχω τώρα είναι τα bridgestone b250 τα οποία τα εχω 5 χρόνια και 9 μήνες αλλά απο χλμ μόνο 29000 . Στο δια ταύτα τώρα. Το πρώτο σκέλος που θα ήθελα τα φώτα σας έχει να κάνει με την διάσταση των ελαστικών . Έχει πολλά πολλά χρόνια που το αυτοκίνητο φοράει 185/60/14 την οποία διάσταση μου την πρότεινε κάποιος λαστιχάς στην πρώτη αλλαγή ελαστικών που είχα κάνει . Κανονικά το εργοστάσιο προτείνει τις εξής διαστάσεις οι οποίες αναφέρονται στο ντουλαπάκι του αυτ/του Α) 165/70-14 Β) 175/65-14 Γ) 185/65- 14 . Στην γύρα που έκανα σε λαστιχάδες ο ενας μου είπε ότι κακώς έχω αυτην την διάσταση (185/60/14 ) στο αυτοκίνητο και ότι θα είναι καλύτερα από όλες τις πλευρές να βάλω την 175/65/14 . Τι λέτε και εσείς για αυτό ?
Τώρα οσον αφορά τα ελαστικά βλέπω τα Α) Continental premium contact 5 Β) Uniroyal rain expert Γ) Michelin energy saver .Οι περισσότεροι μου προτείνουν ως πρώτη επιλογή τα Continental premium contact 5 μετά τα Uniroyal rain expert, και τα Pirelli P1 και τελευταία τα Michelin εκτός από έναν ο οποίος έβγαζε καλύτερα τα Michelin ..... Εγω μέχρι στιγμής κλείνω περισσότερο για Continental και λιγότερο για Uniroyal αλλά περιμένω να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις…..
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΦΟΡΟΥΜ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επιλογή μεγέθους ελαστικών agrileza TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 19-10-19 01:49
Αλλαγή διάστασης ζάντας DimChem TOYOTA COROLLA E 12 18 02-04-17 22:00
Αλλαγή διάστασης και κάτι ακόμα StathisAfou TOYOTA COROLLA E*101 21 28-04-15 00:49
Αλλαγή Διάστασης τροχών. Snoo TOYOTA COROLLA E 12 10 01-09-09 01:21
Αλλαγή Ελαστικών jimbo SUPPORT 295 24-01-08 23:52

Page generated in 0,20342994 seconds (85,75% PHP - 14,25% MySQL) with 46 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com