Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Μαγνητακια Εξοικονομητες Καυσιμου |
|
01-09-12, 11:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μαγνητακια Εξοικονομητες Καυσιμου
Καλημερα σε ολο το κλαμπ,συγνωμη αν χαθηκα απο το φορουμ αλλα μολις γυρισα απο διακοπες και μπηκα παλι στο λουκι,στο θεμα μας τωρα εχω μια απορια σχετικα με τα μαγνητακια εξοικονομητες καυσιμου,υπαρχει κανενα μελος που να εχει βαλει στο αυτοκινητο του τετοια συσκευη?Φιλοι μου που εχουν βαλει λενε οτι κανει δουλεια και οτι εχουν δει διαφορα στην καταναλωση του αυτοκινητου τους.Στο ιντερνετ που εψαξα λιγο διαβασα οτι ιονιζει θετικα το καυσιμο με αποτελεσμα την πιο ολοκληρωμενη καυση του και πετυχαινει υψηλοτερο βαθμο αποδοσης του κινητηρα με λιγοτερο καυσιμο.Αυτο πως μπορει να γινει ξερει κανεις?Σκεφτομαι να βαλω και γω στο αμαξι μου αλλα φοβαμαι μηπως μας πουλανε παπα και αντι για καλο κανουμε το αντιθετο..
|
|
|
|
01-09-12, 13:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan
Καλημερα σε ολο το κλαμπ,συγνωμη αν χαθηκα απο το φορουμ αλλα μολις γυρισα απο διακοπες και μπηκα παλι στο λουκι,στο θεμα μας τωρα εχω μια απορια σχετικα με τα μαγνητακια εξοικονομητες καυσιμου,υπαρχει κανενα μελος που να εχει βαλει στο αυτοκινητο του τετοια συσκευη?Φιλοι μου που εχουν βαλει λενε οτι κανει δουλεια και οτι εχουν δει διαφορα στην καταναλωση του αυτοκινητου τους.Στο ιντερνετ που εψαξα λιγο διαβασα οτι ιονιζει θετικα το καυσιμο με αποτελεσμα την πιο ολοκληρωμενη καυση του και πετυχαινει υψηλοτερο βαθμο αποδοσης του κινητηρα με λιγοτερο καυσιμο.Αυτο πως μπορει να γινει ξερει κανεις?Σκεφτομαι να βαλω και γω στο αμαξι μου αλλα φοβαμαι μηπως μας πουλανε παπα και αντι για καλο κανουμε το αντιθετο..
|
Στα καινουρια αυτοκινητα δεν κανει τιποτα....μπορει να δεις μια απειροελαχιστη διαφορα σε παλια αυτοκινητα που ειναι πιο κακοσχεδιασμενα τα μοτερ ...Στα καινουρια με τοσους αισθητηρες και εγκεφαλακια στο μοτερ ....τετοια "gadgets" δεν κανουν τιποτα....Αν θες οικονομια στην τσεπη σου και κανεις χλμ επενδυσε σε υγραεριο ή υδρογονο...Τα μαγνητακια ειναι μουφες
Μπορει καποιοι να ειδαν διαφορα ,γιατι ειναι και ψυχολογικο....οταν χεις βαλει τετοιο πραγματακι και παρακολουθεις το αυτοκινητο ποσο χαμηλα θα ριξει καταναλωση...εισαι πιο προσεκτικος με το ποδι σου στο γκαζι και μπορει να κατεβασεις την καταναλωση ελαφρα ,οχι λογω μαγνητη αλλα επειδη γκαζωνες λιγοτερο σε σχεση με τα συνηθισμενα...
|
|
|
|
01-09-12, 17:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοιτα να δεις, αν θες την ΜΕΓΙΣΤΗ οικονομια η λυση ειναι μια! υγραεριο! αν δεν θες φυσικα να δωσεις το αμαξι σου για να παρεις υβριδικο και με ηλεκτροκινητρα δλδ ή με πετρελαιο! αν δεν θες να δωσεις τοσα οσα κανει το υγραεριο ή φοβασαι για ζημιες κτλ, προτεινω υδρογονο οπως εχω βαλει εγω, ο Sakis33 και άλλοι που ξερω εκτος απο εδώ μέσα...Δεν εχει τοση οικονομια που εχεις με το υγραεριο, το καις μαζι με την βενζινη, αν ειναι καλο το συστημα εχει καπου 30% υπολογιζουμε σε πραγματικη μειωση, και εχεις και τα πλεονεκτηματα του υγραεριου, δλδ τραβαει καλυτερα, μειωμενα καυσαερια, λιγοτερο θορυβο κινητηρα κτλ. Με την προυποθεση να το φερεις απεξω για να πας σε κοστος καπου 500 ευρω για το συστημα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ υδρογονο-οξυγονο και ολα τα αλλα κομπλε. Αλλιως παει πολλα απο εδω και δεν συμφερει οικονομικα γιατι απλα δινεις κατι παραπανω και πας σε υγραεριο! τα μαγνητακια μαλλον ειναι μεγαλες μουφιες, αλλα επειδη δεν εχω δοκιμασει δεν μπορω να πω σιγουρα. Αν βρω με χαμηλο κοστος δλδ 30-40 ευρω χαλαλι να δοκιμασω αλλα αλλιως να μην πεταμε χρηματα τσαμπα! μαλλον κανεις δεν εχει βαλει γιατι καπου το είχαμε ξανασυζητήσει και δεν βρέθηκε κανεις να μας πει!
Δες και αυτο το θεμα : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=23059
|
02-09-12, 21:48
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
|
|
Καλησπερα σε ολους.Ειχα παρακολουθησει μια εκπομπη απο τους μιθμπαστερς που ειχε να κανει με την καταναλωση καυσιμου και μυθους που αφορουσαν τροπους για λιγοτερη καταναλωση.Μεσα σε ολους που δοκιμασαν ηταν και αυτα τα μαγνητακια.Αποδειξαν οτι ηταν και ειναι βεβαια τελειως μουφα.Το μονο που ισως κανουν ειναι στο ψυχολογικο μερος του θεματος οπως ανεφερε και ο φιλος GiWrGoS@XXX.Επειδη θελεις να δεις μειωση στην καταναλωση με το προιον που αγορασες αρχιζεις και προσεχεις το ποδι στο γκαζι και οδηγας πιο οικονομικα.Ακριβως το ιδιο και με τους καφεδες που αδυνατιζουν κτλπ.Ξαφνικα ξεκινας να προσεχεις τι τρως παραληλα με την χρηση του θαυματουργου καφε.Οποτε γνωμη μου κρατα τα λεφτα σου για κατι αλλο αλλα οχι για τετοιες πατεντες που δεν προσφερουν τιποτα απολυτως.
|
02-09-12, 22:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και εγω πιστευω οτι δεν κανουν τπτ γιατι απλα δεν υπαρχει μια λογικη εξηγηση που να μπορει επιστημονικα να αποδειχτει! το να πεις οτι μαγνητιζουν τα σωματιδια του υγρου και τα πανε προς μια φορα και αλλες τετοιες μπουρδες ειναι αδυνατον να ισχυουν!
|
|
|
|
02-09-12, 22:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από νικος82
Καλησπερα σε ολους.Ειχα παρακολουθησει μια εκπομπη απο τους μιθμπαστερς που ειχε να κανει με την καταναλωση καυσιμου και μυθους που αφορουσαν τροπους για λιγοτερη καταναλωση.Μεσα σε ολους που δοκιμασαν ηταν και αυτα τα μαγνητακια.Αποδειξαν οτι ηταν και ειναι βεβαια τελειως μουφα.Το μονο που ισως κανουν ειναι στο ψυχολογικο μερος του θεματος οπως ανεφερε και ο φιλος GiWrGoS@XXX.Επειδη θελεις να δεις μειωση στην καταναλωση με το προιον που αγορασες αρχιζεις και προσεχεις το ποδι στο γκαζι και οδηγας πιο οικονομικα.Ακριβως το ιδιο και με τους καφεδες που αδυνατιζουν κτλπ.Ξαφνικα ξεκινας να προσεχεις τι τρως παραληλα με την χρηση του θαυματουργου καφε.Οποτε γνωμη μου κρατα τα λεφτα σου για κατι αλλο αλλα οχι για τετοιες πατεντες που δεν προσφερουν τιποτα απολυτως.
|
Κι όμως, αν τελικά δρουν θετικά και έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, άσχετα αν είναι placebo effect μήπως να το ξανασκεφτεί κάποιος;
|
02-09-12, 22:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://www.fuelbooster.gr/
Δουλεύει και σε άλλα καύσιμα εκτός της βενζίνης?
Ναι. Δουλεύει και σε αέριο, πετρέλαιο, προπάνιο και φυσικό αέριο. Αλλά το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας διαφέρει.
Για 39 ευρω και μαλιστα 2 κομματια! και ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση επιστροφης χρηματων κτλ δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην δοκιμασουμε? ενταξει εγω τουλαχιστον αν δεν το δοκιμασω κατι δεν πιστευω τι λεει ο καθενας. Κανει και για καυστηρες πετρελαιου!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-09-12 στις 22:39.
|
|
|
|
03-09-12, 03:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Στο mazda (mazda 6 1.8 του 03) του πατερα μου παντως κανει δουλεια. Πριν το μαγνητακι ειχε μεικτη 7.3-8 και με το μαγνητακι εχει πεσει στο 6.6 με το trip να δειχνει 999km διαθεσιμα οταν ειναι γεματο ενω πριν εδειχνε 780κατι η 800κατι δε θυμαμαι ακριβως.. Η ουσια ειναι οτι πηγε Θεσσαλονικη και ηρθε πισω με ενα γεμισμα, μαζι με βολτες, αυτο το διημερο που εκατσε. Και γυρισε με το trip να λεει οτι εχει ακομα 100κατι χλμ. Και στο ταξιδι παντα παει με 110-130 το πολυ. Γενικοτερα δε το παταει. Για εμενα δεν ριχνουν την καταναλωση, αλλα βοηθανε στην καλυτερη καυση της βενζινης με αποτελεσμα να μην καιει σε αρκετες περιπτωσεις το ιδιο που θα εκαιγε και πριν. Ετσι βοηθαει και στη μειωση της καταναλωσης κυριως στα ταξιδια. Μεσα στην πολη θα καιει το ιδιο πιστευω. Αντε να καψεις 9.5 αντι 10 πχ και να κερδισεις μερικα χιλιομετρα.. Κοινως η διαφορα φενετε στα ταξιδια. Στους mythbusters δειχνει ενα αμαξι στασιμο να πηγαινει μεχρι καποια συγκεκριμενα χιλιομετρα με χαμηλες στροφες πραγμα που για εμενα δεν εχει ουσια το τεστ που κανουν. Και εγω εχω μαγνητη, με τον οποιο ομως δεν εχω δει την τρελη διαφορα αλλα το οτι κανω πριν φτασω στη μεση 350 και κατι χλμ, εμενα σιγουρα μου λεει κατι. Οπως και αν το θεσουμε εργοστασιακα λεει οτι καιει 9.8 το δικο μου ενω εμενα στο κινητο με το fuel log λεει οτι καιω 9.3. Στην πολη παντα μιας και τελευταια εχω κανα 2μηνο να παω στη Λιβαδεια.
|
|
|
|
03-09-12, 04:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Στους mythbusters δειχνει ενα αμαξι στασιμο να πηγαινει μεχρι καποια συγκεκριμενα χιλιομετρα με χαμηλες στροφες πραγμα που για εμενα δεν εχει ουσια το τεστ που κανουν.
|
Μα οι Μythbusters στην ουσια προσομοιαζουν το ταξιδι στην εθνικη ....οπου βαζεις μια 5η-6η και πηγαινεις την περισσοτερη ωρα με σταθερα χλμ και 2500-3000 σ.α.λ χωρις τρελες επιταχυνσεις επιβραδυνσεις και ανεβοκατεβασματα....Αυτοι μετρησαν με σταθερα 35 και 50μιλια......Εγω επιμενω στην αποψη μου οτι ειναι ψυχολογικο κυριως καθως επιστημονικα δεν επεξηγηται επαρκως ....Αν με τοσο φτηνο τροπο οι αυτοβιομηχανιες μπορουσαν να κατεβασουν 1 λιτρο καταναλωσης....τα μαγνητακια θα υπαρχαν απο το εργοστασιο σε ολα τα αυτοκινητα ....Τελος χαιρομαι που εσυ με καποιο τροπο μειωσες την καταναλωση.... αλλα εγω δεν θα δινα ουτε τα 40-70 ευρω που ζητανε... οταν με 2 ευρω μπορω να αγορασω μαγνητη και με μονοτικη να τον τυλιξω στην παροχη καυσιμου...ετσι γιατο χαζι....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18649602 seconds (83,69% PHP - 16,31% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|