Ερώτηση και βοήθεια σχετικά με αμορτισέρ - ελλατήρια!
Όπως λέει και στον τίτλο θέλω την βοήθεια σας σχετικά με τα koni (κίτρινα) + eibach 3ποντά. Την Παρασκευή έβαλα τα παραπάνω στην corolla μου e11 στρογγυλοφάναρη. Αντιμετωπίζω ένα θέμα όμως. Ενώ πίσω εχει χαμηλώσει κανονικά (1,5 δάχτυλο ύψος ρόδας-θόλου) Μπροστά έχει 3,5 δάχτυλα! Όταν του το είπα του (μάστορα) μου είπε ότι έτσι είναι σε αυτό το αυτοκίνητο γιατί οι θόλοι δεν είναι ισιοι και ότι έχει βαριά καρότσα. (Πράμα που αποκλέιεται να ισχύει) Τέλος πάντων το βράδυ που το έβγαλα να το δοκιμάσω έφευγε η μούρη στις στροφές και σε κάποιες διαδοχικές εφευγε και ο κώλος. Το Σάββατο είπα χαλαρώσω τα μπροστινά μήπως και φταίει αυτό για το ύψος (τα είχε ρυθμίσει σχεδόν τέρμα σε σκληρότητα) αλλά μάταια οπότε τα ξανάβαλα εκέι που τα είχε. Αμέσως μετα είδα ότι οι μπροστά τροχοί έχουν διαφορά ύψους μεταξύ τους γύρω στον μισό πόντο! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να τον βρώ γιατί ειναι το ΣΚ + της Παναγίας την Δευτέρα. Τα αμορτίσέρ έχουν μπεί με τον κλασικό τρόπο κόψε-ράψε γιατί είναι φυσίγγια. Γνωρίζει κάποιος από τα παιδιά τι μπορεί να φταίει η τί μ@λ@κί@ μπορεί να έχει κάνει αυτός? Ευχαριστώ εκ των προτέρον......
Υ.Γ. Sorry για το μεγάλο post αλλά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω.
Υ.Γ. 2 Θα μπεί και φωτό από το αμάξι σύντομα.....