Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
περιεργο πανω σε στροφη..
Παλιά 30-05-11, 02:49
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 195
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
περιεργο πανω σε στροφη..

παιδια καλησπερα.. συμβαινει κατι περιεργο με την στρογγυλοφαναρη μου.. συγκεκριμενα σε αριστερες στροφες οπου θα μπω μαλιοκουβαρα το αμσξι βουζωνει και γονατιζει αποτομα.. ειναι σαν να παταω αποτομα φρενω.. και εννοειτε οτι πεφτει αποτομα η ταχυτητα του..οπο μολις πεσει το αμαξι συνεχιζει κανονικα.. δεν ειναι συνεχομενο .. το κανει κοφτα και αποτομα 1-3 φορες ωσπου να πεσουν τα χιλιομετρα και μετα κομπλε.. τι παιζει ρε παιδια?? ελαστικο?? και να ναι τι ακριβως κανει?? οποιος γνωριζει η εχει αναλογη εμπειρια ας βοηθησει.. αα.. τα λαστιχα ειναι 9 μηνων..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 03:09
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κάτι με την αντλία βενζίνης με φαίνεται. Σαν να διάβασα κάτι παρόμοιο μέσα στο forum, πριν αρκετό καιρό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 03:26
THEMIS2281 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 220
THEMIS2281 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτο φιλε μου ειναι κλασικο προβλημα που εχουν οι ΑΕ101...πρωτη φορα το ακουω σε 11αρα....
Εμενα μου το εκανε και με το 13αρι το μαμα το μοτερ και με το charger που φοραω τωρα...εξηγηση δεν εχω βρει....
Καπου ειχα διαβασει στο forum πιο παλια οτι παιζει ενα σκηνικο με την αντλια βενζινης πως πιανει βρωμα με τα χρονια και οτι αν την καθαρισεις ψιλοστρωνει....τωρα τι να σου πω...αν βρεις λυση στειλε μου pm κι εμενα γιατι με ενδιαφερει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 10:16
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Στο forum εχω δει και εγώ να το λενε ξανα αυτο, και απ' οσο θυμαμαι είχε να κάνει με την αντλία βενζίνης! συγκεκριμένα έμενε απο καυσιμο επάνω στην στροφή! δεν θυμαμαι τι αλλα ειχαν πει ομως!
ΑΑΑ! το βρηκα! http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17204 αν και αφορά 101, να πω πως εγώ στην 111 και με το μοτερ 4Ε-FE και με 4Ε-FTE δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιο! μηπως ειχες μεσα πολύ λιγη βενζινη και στις στροφες δεν ειχε να τραβηξει και σου έκανε διακοπές?
Υπόψην η αντλία βενζινης στα μοντελα starlet ep81-82-91 καθώς και gt/glanza και corolla EE111-101 είναι οι ίδιες, δλδ σε όλα τα 1300cc moter.
THEMI εσυ που εχεις αυτο το πρόβλημα και με το άλλο μοτερ η αντλία βενζίνης έμεινε η ίδια?
Εχω μια απο το starlet ep82/gt, αν θέλετε οταν ξαναπαω εξοχικό το Weekend να την βγαλω φωτος να δειτε πως είναι! εχει επάνω και ενα φιλτρακι, αυτο αν πιασει βρωμιες πανω ναι μπορει να κανει διακοπές! αλλά γιατί μόνο στις στροφές?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 30-05-11 στις 10:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 12:08
THEMIS2281 Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο forum εχω δει και εγώ να το λενε ξανα αυτο, και απ' οσο θυμαμαι είχε να κάνει με την αντλία βενζίνης! συγκεκριμένα έμενε απο καυσιμο επάνω στην στροφή! δεν θυμαμαι τι αλλα ειχαν πει ομως!
ΑΑΑ! το βρηκα! http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17204 αν και αφορά 101, να πω πως εγώ στην 111 και με το μοτερ 4Ε-FE και με 4Ε-FTE δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιο! μηπως ειχες μεσα πολύ λιγη βενζινη και στις στροφες δεν ειχε να τραβηξει και σου έκανε διακοπές?
Υπόψην η αντλία βενζινης στα μοντελα starlet ep81-82-91 καθώς και gt/glanza και corolla EE111-101 είναι οι ίδιες, δλδ σε όλα τα 1300cc moter.
THEMI εσυ που εχεις αυτο το πρόβλημα και με το άλλο μοτερ η αντλία βενζίνης έμεινε η ίδια?
Εχω μια απο το starlet ep82/gt, αν θέλετε οταν ξαναπαω εξοχικό το Weekend να την βγαλω φωτος να δειτε πως είναι! εχει επάνω και ενα φιλτρακι, αυτο αν πιασει βρωμιες πανω ναι μπορει να κανει διακοπές! αλλά γιατί μόνο στις στροφές?
Κοιτα διατηρω της επιφυλαξεις μου για το αν το εκανε και με το 13αρι μοτερ...δεν θυμαμαι σιγουρα
Μολις εβαλα το charger αλλαξα αντλια και εβαλα απο gt4 αν δεν κανω λαθος.
Το θεμα ειναι οτι εμενα μου το εχει κανει και με γεματο ρεζερβουρ αυτο το ''κοψιμο''....και οσο πεφτει η βενζινη γινετε λιγο πιο εντονο!
Αλλα εμενα η απορια μου ειναι αλλη...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΡΗΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ??????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 12:19
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αυτά να τα ακούει ο Μαρμελ!!!
Οι 12άρες δεν τα κάνουν αυτά!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 12:22
THEMIS2281 Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά να τα ακούει ο Μαρμελ!!!
Οι 12άρες δεν τα κάνουν αυτά!!!
Ναι...οι 12αρες σπανε μια κι εξω
Πλακα κανω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-05-11, 17:32
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
και το κάνει ΜΟΝΟ στις αριστερές? ΛΟΛ!!!!!! σίγουρα κατι εχει να κανει με την αντλία βενζίνης! η αντλία βενζίνης είναι κάτω από τα πισω καθισματα κοντα στο κέντρο τους και είναι εμβαπτιζόμενου τύπου δλδ είναι βυθισμένη μέσα στην βενζινη και ειναι τοποθετημένη ανάποδα, δλδ απο πανω εχει φλατζα με τα σωληνάκια της και το ηλεκτρικο βύσμα. Τι να πω περίεργο, να υποθέσουμε πως εχει καποιο πρόβλημα και κάτι μετακινείτε με τις αριστερές στροφές και μπουκώνει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-11, 01:14
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 195
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μαγκες δεν μου κολαει αυτο.. εκτος του οτι την εχω αλλαξει και ειναι καινουργια.. αν ητσν απο αντλια δεν θα βουζωνε.. μιλαμε για φρεναρισμα.. σαν να χοροπηδαω πανω στα φρενα ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-11, 11:16
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε Τάσο το ίδιο πρόβλημα έχει και ο GEORGE N. με την 101 του και το έχω διαπιστώσει με τα μάτια και τα αυτιά μου όταν συνοδήγησα μαζί του στην πίστα των Σερρών.
Συγκεκριμένα σε κλειστή αριστερή της πίστας όπου το αυτοκίνητο έπαιρνε απότομα κλίση προς τα δεξιά ήταν σαν να το έσβηνες. Και μετα από 1-2 δευτερόλεπτα και αφού το αυτοκίνητο ίσιαζε η κανονικη λειτουργία επανέρχονταν πάλι.
Αν θες μίλησε μαζί του μήπως και συνδυαστικά βρείτε κάποια λύση.
Προς το παρόν ο Γιώργος έχει κάνει κάποιες αλλαγές οι οποίες όμως δυστυχώς δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περιεργο προβλημα στο συμπλεκτη (;) kostas_8 TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 07-07-14 15:59
Περιεργο θέμα με την εκκινηση. madvinegar TOYOTA COROLLA E 12 35 17-06-12 21:36
ΠΕΡΙΕΡΓΟ tasosg697 ΦΟΡΟΥΜ 6 18-12-10 04:34
Πανω απο 180χλμ δεν το βλεπω... apsogos SUPPORT 46 07-05-09 09:51
προβλημα λιγο περιεργο aggelos2 TOYOTA COROLLA KE30 5 05-02-07 00:20

Page generated in 0,16731095 seconds (81,64% PHP - 18,36% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com