Καλησπέρα
Σε συνέχεια του ψαξίματος γιατί το αυτοκίνητο μου καίει βενζίνη σκέφτομαι να το πάω σε αντιπροσωπεία να δω τι μπορεί να φταίει. Εδω θέλω την βοήθεια σας για να μην μου πιάσουν τον κ@λο και με περάσουν για γλάρο. Τι ελέγχους να περιμένω ότι πρέπει να κάνουν στο συνεργείο για να βρούν γιατί καίει και πόσο μπορεί να κοστίσουν αν κάποιος γνωρίζει.
Σε ένα άλλο θέμα που άνοιξα
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21321
ο Snoo είπε να κοιτάξω MAF αυτός είναι κοντά στο φιλτροκούτι ο αισθητήρας, τι έλεγχο μπορώ να κάνω σε αυτόν;
Όπως είχα πει και στο προηγούμενο θέμα έχω κοιτάξει vvti κτλ περιφερειακά του. Θα κοιτάξω μήπως θέλουν ρύθμισμα και οι βαλβίδες (104.000χλμ)
Ο τρόπος που ακολουθώ για να δω την κατανάλωση είναι φουλάρω βενζίνη μηδενίζω χλμ και trip computer και όταν ανάψει πορτοκαλί λαμπάκι βλέπω τι έχω κάψει. Φαντάζομαι ότι έχω άλλα 5-7 λίτρα μετά το πορτοκαλί. με 4-5 φουλαρίσματα που έχω κάνει τους τελευταίους 2-3 μήνες ενω το trip computer βγάζει απο 7,3-8 μικτό κύκλο πραγματικά μου βγαίνει 9,3-10,5.
Τα λάδι πόσο διαφορά μπορεί να κάνει στην κατανάλωση; φοράω 15-40, όχι τίποτα τρελά πράγματα δηλαδή σε σχέση με το 20-40