Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
E12 TS F/L Αξίζει ή όχι? |
|
23-06-10, 18:55
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
E12 TS F/L Αξίζει ή όχι?
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός G6 1,4 εδώ και 3 χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος αλλά λεω να μεταπηδηπησω σε κάτι πιο δυνατό και σαν φιλοιάπωνας σκεφτομαι την TS. Αξίζει ή πρεπει να πάμε στον τουρμπίσιο ανταγωνισμό?(τον οποιο δε γουσταρω αλλα...) Γιατι εχω ακούσει οτι χαμηλα η TS είναι λιγο ψόφια και πρεπει να την δουλευεις συνεχεια ψηλά με ότι αντικτυπο εχει αυτο..(κατανάλωση κτλ) Οπότε τι κανουμε φίλοι Ιάπωνες???
Υ.Γ.Μήπως έπρεπε να βαλω αυτο το θέμα στην TS κι όχι εδώ???
23-06-10, 20:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για ποσα λεφτα μιλαμε?
Εχεις οικογενεια?
3θυρο αυτοκινητο θες ή 5θυρο?
Με τα τελη εχεις προβλημα?
σου αρεσουν οι στροφες ή μονο οι ευθειες?
Τι μοντελο και πανω θες?
Κατατοπισε μας λιγο να σε βοηθησουμε
23-06-10, 21:21
|
|
|
|
|
κανε μια βολτα με ts και μια βολτα με ενα αλλο τις αρεσκειας σου και μετα κρινεις.τι ειναι ψοφιο
εκει που τελειωνουν αλλοι αλλοι
|
23-06-10, 21:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Σίγουρα εξαρτάται από τι θέλεις.
Εμένα προσωπικά με καλύπτει μια χαρά η TS (αν και "υποκυβισμένος" ).
Για την κατανάλωση που ειπώθηκε,ναι είναι λίγο παραπάνω αλλά και πάλι εμένα δεν με χαλάει.
Θα συμφωνήσω με τον Κοσμά ότι θα πρέπει να βάλεις κάποια κριτήρια και έπειτα να δεις αν σε ικανοποιεί ή όχι.Αλλά και με τον Νεοκλη ίσως με μια βόλτα να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
ΥΓ:Αξίζουν και με το παραπάνω αυτές (οι άτιμες) οι 2000 στροφές είναι όλα τα λ7...σκέτη κ@υλ@.
|
23-06-10, 21:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Για ποσα λεφτα μιλαμε?
Εχεις οικογενεια?
Τι μοντελο και πανω θες?
|
Μιλάμε για γυρω στα 15000 ευρω, 5θυρο, οικογενεια δεν εχω, μουαρεσουν πιο πολυ οι στροφες,θέλω γκάζι,με τα τέλη δε ξερω τι θα παιχτει στο μέλλον και να ειναι μετα του 2005 το μοντελο...Αυτα...Απλα εχω τρελα με τα Toyota και δε θελω να παω σε γερμανο ή κατι τετοιο....
23-06-10, 21:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το θέμα δεν είναι να πάρεις ένα αμάξι, αλλά αν μπορείς να το συντηρήσεις και να το κρατήσεις. Εννοώ βενζίνες, service, τέλη κυκλοφορίας.
@ΤmNemesis: Γιατί λες ότι είσαι υποκυβισμένος?
Από βδομάδα λέω να φανώ κατά Καβάλα μεριά!
|
23-06-10, 21:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Σίγουρα εξαρτάται από τι θέλεις.
Εμένα προσωπικά με καλύπτει μια χαρά η TS (αν και "υποκυβισμένος" ).
Για την κατανάλωση που ειπώθηκε,ναι είναι λίγο παραπάνω αλλά και πάλι εμένα δεν με χαλάει.
Θα συμφωνήσω με τον Κοσμά ότι θα πρέπει να βάλεις κάποια κριτήρια και έπειτα να δεις αν σε ικανοποιεί ή όχι.Αλλά και με τον Νεοκλη ίσως με μια βόλτα να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
ΥΓ:Αξίζουν και με το παραπάνω αυτές (οι άτιμες) οι 2000 στροφές είναι όλα τα λ7...σκέτη κ@υλ@.
|
Επειδη ουτε το'χω οδηγησει,ουτε εχω μπει καν μεσα δε μπορω να πω οτι ειναι ψοφιο ή γρηγορο ή οτιδηποτε..απλα εχω ακουσει καποια πραματα...θα ηθελα παντως να κανονισω με καποιον απο'δω καμια βολτα!!! Ειναι αυτες οι ατιμες οι στροφες απ'τις 6000 και πανω....
23-06-10, 22:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
Μιλάμε για γυρω στα 15000 ευρω, 5θυρο, οικογενεια δεν εχω, μουαρεσουν πιο πολυ οι στροφες,θέλω γκάζι,με τα τέλη δε ξερω τι θα παιχτει στο μέλλον και να ειναι μετα του 2005 το μοντελο...Αυτα...Απλα εχω τρελα με τα Toyota και δε θελω να παω σε γερμανο ή κατι τετοιο....
|
Η αλήθεια είναι ότι τα 5θ είναι λίγα.
Με αυτά τα χρήματα θα βρεις σίγουρα.
Τα τέλη από 1,4 μέχρι 1,8 για φέτος ήταν ίδια 202Ε,για το 2011 λογικά θα είναι 252Ε.
Μακάρι να βρεις κάποιον να κάνεις βόλτα(δυστυχώς εγώ είμαι αρκετά μακρυά), μετά θα θες μόνο Ιάπωνα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
@ΤmNemesis: Γιατί λες ότι είσαι υποκυβισμένος?
Από βδομάδα λέω να φανώ κατά Καβάλα μεριά!
|
Μου το έδωσε σαν nickname ο Γιώργος(pcexpert) μετά την δυναμομετρηση
Πάρε τηλ για καφέ αν έρθεις Καβάλα.
|
|
|
|
24-06-10, 09:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Για ποσα λεφτα μιλαμε?
Εχεις οικογενεια?
Τι μοντελο και πανω θες?
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
|
Κοίτα, ως κάτοχος 5θυρης TS f/l (και οικογενειάρχης) να σου πω τη γνώμη μου...
Το συγκεκριμένο αυτ/το είναι ένα ατμοσφαιρικό 1800άρι όπου μέχρι τις 6.000 στρ. δουλεύει και αποδίδει ως ένα τυπικό 1800άρι με απόδοση γύρω στους 135 ίππους και αντίστοιχη ροπή ατμοσφαιρικού κινητήρα, με ότι αυτό σημαίνει στις επιδόσεις αλλά φυσικά και στην κατανάλωση. Από εκεί και πάνω και μέχρι τις 8.300 στρ. το αυτ/το μεταμορφώνεται κυριολεκτικά. Αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των ίππων (+50) και οι τιμές της ροπής, ανεβάζει χλμ. πολύ γρήγορα και ο ήχος γίνεται αγωνιστικός. Και βέβαια αυξάνεται και η κατανάλωση αρκετά.
Σχετικά με τις στροφές, η TS με τις μαμά αναρτήσεις δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις σε στριφτερούς δρόμους, πράγμα όμως που βελτιώνεται σημαντικά με ένα καλύτερο σετ ελατηρίων που κοστίζουν σχετικά φθηνά.
Μέχρι τα 15.000 ευρώ μπορείς να βρεις TS f/l σε πολύ καλή κατάσταση και με λίγα χλμ. Το μόνο που πιθανόν να σε δυσκολέψει είναι να βρεις 5θυρη, αφού λίγες τέτοιες είχαν κυκλοφορίσει.
Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα.
24-06-10, 11:12
|
|
|
|
Περιοχή:
ASPROPIRGOS
|
|
θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα… εάν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε στο μαγαζί του fani.Εάν είσαι κοντά για ένα test drive.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17732692 seconds (83,06% PHP - 16,94% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|