Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Economy led ae92 |
|
01-03-09, 17:56
|
banned
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Economy led ae92
Παιδια....δεν μου λειτουργει σωστα το economy led ειναι συνεχεια...πρασινο και σημερα εκανα μια ασχετη δουλεια...εβαλα λιγο σπρει στην ντιζα γκαζιου...και υστερα ειχα ανοιξει τα πλαστικα απο το τιμονι και γρασσαρα τους διακοπτες ....φλας,φωτων κτλ. και σε μια φαση οπως ειχα ανοιχτο τον διακοπτη...πηγε στο πορτακαλι....βαζω μπροστα..παει στο πρασινο...γκαζωνω δυνατα....παιζει σωστα για λιγο.Σβήνω ,ξανανοιγω....και @@ παλι...στο πρασινο...μπορει καποιος να με βοηθησει....που κολλαει...και δεν δουλευει...?
|
01-03-09, 18:49
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Τι εγινε γιαννη φιλε καλα εισαι?τι επαθες παλι?λοιπον εμενα καποτε ηταν κολλημενο το λαμπακι συνεχεια στο πορτοκαλι μονιμα ομως..τελικα αλλαξα την βαλβιδα αυτη την ειχα παρει μου φενεται κανα 50αρι απο την toyota και τελικα εφτιαξε.τωρα στην περιπτωση σου δεν το ξερω.Πηραξες κατι?
|
01-03-09, 19:57
|
banned
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Τι εγινε γιαννη φιλε καλα εισαι?τι επαθες παλι?λοιπον εμενα καποτε ηταν κολλημενο το λαμπακι συνεχεια στο πορτοκαλι μονιμα ομως..τελικα αλλαξα την βαλβιδα αυτη την ειχα παρει μου φενεται κανα 50αρι απο την toyota και τελικα εφτιαξε.τωρα στην περιπτωση σου δεν το ξερω.Πηραξες κατι?
|
γεια σου Παντελη....οχι δεν πειραξα κατι..απ την 1η στιγμη το ειχε αυτο με economy
αυτη η βαλβιδα που λες που βρισκεται?
δεν νομιζω οτι εχει χαλασει καποια βαλβιδα παντως..γτ επαιξε εστω και για λιγο....πρεπει το καλωδιο που δινει σημα να μην κανει σωστη επαφη....αν ηξερα και ποιο ειναι καλα θα ηταν :-)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apsogos : 01-03-09 στις 20:14.
|
01-03-09, 20:31
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
κοιταξα μια φωτο με το μοτερ σου που ειχες βαλει παλαιοτερα.πισω απο το παγουρι του υδραβλικου τιμονιου(προς το αμορτησερ οπως κοιτας απο μπροστα)εχει μια χρυσαφι βαλβιδα.αυτη ειναι του οικονομομετρου.δεν για κανα καλωδιο.δεν παιρνει εντολη απο εγκεφαλο στο αμαξι σου το οικονομ.ανδεν κανεις δουλεια κοιτα καμια αλλη βαλβιδα.δεν θυμαμαι ποσο αλλα δεν ειναι ακριβη περιπου 40ε νομιζω
|
01-03-09, 20:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Κατα την γνωμη μου θα πρεπει να βγαλεις το κοντερ για να βρεις την φυσα και να δεις ποιο καλωδιο ειναι εκτος εαν εχει καποιος το wiring diagram του αυτοκινητου σου και βγαλεις ακρη.
Βαλβιδα? Αληθεια που βρισκεται αυτη?
|
01-03-09, 21:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
οι 90αρες τις εχουν σε μια βασουλα εμπρος αριστερα κοντα στο αμορτησερ περιπου
|
01-03-09, 22:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Συμφωνω με ΤΖΟΥ το προβλημα παιζει να ειναι στην βαλβιδα του οικομομετρου αλλαξε την και θα στρωσει το λεντ
02-03-09, 02:22
|
banned
|
|
|
|
δεν εχει προβλημα καμμια βαλβιδα....τελικα...το 1 απο τα δυο ''λεπτα'' καλωδιακια που φευγει απο την βαλβιδα ειχε αρπαξει λιγακι σε ενα σημειακι και εκοβε την επαφη...το εφτιαξα...και δουλευει τζαμι!
|
02-03-09, 10:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Μπραβο, λυθηκε και αυτο το προβλημα
Μια που ανεφερες το οικονομομετρο, ποτε δεν καταλαβα την καθ' αυτη λειτουργια του.
Το μονο που εχω παρατηρησει εμπειρικα ειναι οτι αν θελω να αυξησω στροφες και πατησω καπως παραπανω το γκαζι, τοτε θα αναψει το PWR. Ας πουμε οτι με αυτο τον τροπο αυξανω την καταναλωση.
Απο την αλλη ομως, μπορει να εχω πχ 3η ταχυτητα και σταθερα 6000 στροφες και θα ειναι ειναι σταθερα αναμενο το ECON. Ειναι καπως παραλογο.
Για να πω την αληθεια δεν ξερω εαν η βαλβιδα ειναι κοινη σε ολα τα μοτερ, οπως επισης δεν ξερω οταν ειχε γινει η μετατροπη στο αυτοκινητο μου αφησαν την 2Ε βαλβιδα ή εβαλαν την 4ΑGE.
Πληροφοριακα, τουλαχιστον στο δικο μου μοντελο (*E8* με 2Ε, 2A, 4AC, 4AG) μονο στην Ευρωπη ηρθε με ECON/PWR.
|
02-03-09, 13:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Μπραβο, λυθηκε και αυτο το προβλημα
Μια που ανεφερες το οικονομομετρο, ποτε δεν καταλαβα την καθ' αυτη λειτουργια του.
Το μονο που εχω παρατηρησει εμπειρικα ειναι οτι αν θελω να αυξησω στροφες και πατησω καπως παραπανω το γκαζι, τοτε θα αναψει το PWR. Ας πουμε οτι με αυτο τον τροπο αυξανω την καταναλωση.
Απο την αλλη ομως, μπορει να εχω πχ 3η ταχυτητα και σταθερα 6000 στροφες και θα ειναι ειναι σταθερα αναμενο το ECON. Ειναι καπως παραλογο.
|
Εγώ πιστεύω πως μετράει το μείγμα, αν είναι πλούσιο ή φτωχό και ανάλογα ανάβει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16971207 seconds (82,20% PHP - 17,80% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|