Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Κεντρικό Κλείδωμα
Παλιά 12-05-06, 11:33
Το avatar του χρήστη JapanBoy
JapanBoy Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
JapanBoy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κεντρικό Κλείδωμα

Χαιρετώ όλους τους συν-forum-ίτες !!
Έχω μια E12 του 2002 με πάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κεντρικό κλείδωμα. Κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται από το τηλεχειριστήριο του κλειδιού. Δεν είναι το κλειδί γιατί το δοκίμασα με το 2ο κλειδί που έχω και κάνει το ίδιο και ασφαλώς δεν είναι η μπαταρία του κλειδιού που έτσι κι αλλιώς την μέτρησα με το πολύμετρο όπως επίσης μέτρησα και την μπαταρία του carου μου και είναι 12.8 V. Να προσθέσω ότι ανοίγοντας και κλείνοντας manual με το κλειδί, όταν έχει μουλαρώσει, δεν αλλάζει η συμπεριφορά του κεντρικού κλειδώματος όσων αφορά το τηλεχειριστήριο.
Έχει κανένας κάποιο παρόμοιο πρόβλημα η κάποια συμβουλή για το τι να ψάξω..??!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 11:50
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καταρχήν καλως ήρθες στην παρέα μας και ελπίζω να σε δούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση.
Αυτό που λες το είχα παρατηρήσει και εγώ παλιά για κάποια περίοδο και για να πιάσει έπρεπε να πηγαίνω μπροστά στο παράθυρο του οδηγού να πατάω το κουμπάκι στο κλειδί. Έκανα κάποια πειράματα και παρατήρησα ότι μάλλον έχει να κάνει με παρεμβολές από το περιβάλλον. Όσες φορές το δοκίμασα στο εξοχικό μου που είναι πολύ έρημα τα πράγματα δεν είχα κανένα πρόβλημα! Το κουμπάκι έπιανε και ξεκλείδωνε το αμάξι από 2 στενά μακρυά. Αντιθέτως, όταν το παρκάρω στην πόλη, σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, πρέπει να πηγαίνω αρκετά κοντά για να πιάνει. Δοκίμασε το και θα δεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 12:15
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 496
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΣΤο ίδιο έχω καταλήξει και εγώ!!! Στη σχολή για παραάδειγμα, σε συγκεκριμένα σημεία του πάρκινγκ, το κάνει όχι μόνο στο Corolla αλλά και σε άλλα!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 12:29
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 280
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μάλλον έχει να κάνει με παρεμβολές από το περιβάλλον
Πολύ σωστά!!! Το παθαίνω κι εγώ κάθε φορά που κατεβαίνω στο χωριό και παρκάρω έξω από το σπίτι.Συγκεκριμένα,έχει καλώδια της ΔΕΗ και πιστεύω αυτά φταίνε.Είναι εκνευριστικό,γιατί ο συναγερμός μου είναι ενσωματωμένος στο κλειδί και δεν μπορώ να τον βάλω,γιατί αναγκάζομαι να κλειδώνω χειροκίνητα! Πέντα μέτρα πιο πέρα,κανένα πρόβλημα!
Παλιά 12-05-06, 14:52
JapanBoy Offline:
Νεότατος

Re: Κεντρικό Κλείδωμα

Δε ξέρω ρε παλικάρια .... Έξω από το σπίτι μου πότε το κάνει και πότε όχι. Έχει μεν καλώδια της ΔΕΗ που περνάνε από πάνω αλλά 4 χρόνια, τώρα θυμήθηκε να τα παίξει ..??!! έχω κλείσει να πάω στο συνεργείο να φυσήξουμε λίγο τους μηχανισμούς μήπως έχουν πιάσει τίποτα αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό :-(
Εμένα άλλωστε δεν ανοίγει με το remote όσο κοντά και να πάω .. :-\ και είμαι και σε χωριό οπότε μάλλον δεν πρέπει να παίζει το σενάριο «παρεμβολή» σε μένα .....
Καμιά άλλη ιδέα κανείς ..??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 17:57
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 330
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά αυτό συμβαίνει όταν έχεις ξεχάσει κάποια πόρτα ανοιχτή ή το καπό ή το πορτμπαγκάζ (το οποίο δεν κλείνει πάντα με την πρώτη θέλει λίγο δύναμη !) .

Όταν πατάς το κουμπί lock ή unlock του κλειδιού αυτό εκπέμπει μία παλμοσειρά με κάποια στοιχεία που είναι η ταυτότητα του κλειδιού ! ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου ΄΄ακούει΄΄ την παλμοσειρά αυτή και εφόσον είναι η σωστή τότε δίνει εντολή στο κεντρικό κλείδωμα να ανοίξει ! αν έχει μείνει κάτι ανοιχτό ο εγκέφαλος το βλέπει και ενώ ΄΄ακούει΄΄ την εκπομπή του κλειδιού δεν δίνει εντολή για κλείδωμα έτσι ώστε να μη φύγεις ήσυχος ότι είναι κλειστό ενώ δεν είναι !
Ο λόγος που παρόλα αυτά το manual κλείδωμα και ξεκλείδωμα λειτουργεί είναι γιατί επεμβαίνεις εσύ κατευθείαν στην κλειδαριά (δεν εμπλέκετε ο εγκέφαλος) και αυτό είναι χρήσιμο σε περίπτωση του ξεμείνεις από μπαταρία είτε του κλειδιού είτε του αυτοκινήτου.
Για να το εξακριβώσεις αυτό που λέω την επόμενη φορά που θα σου το κάνει πήγαινε και κοίταξε στο ταμπλό αν ανάβει το λαμπάκι της ανοιχτής πόρτας !!

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 18:02
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κώστα δεν πιστεύω να είναι κάτι τόσο απλό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 18:09
JapanBoy Offline:
Νεότατος

όχι δεν είναι ανοιχτή καμία πόρτα ... το ξέρω αυτό που λες και το είχα κοιτάξει, άλλωστε μου έχει τύχει να κλειδώσω το βράδι κανονικά και το πρωί να μην ανταποκρίνεται στο remote. thnx anyway

Πρωην Japanese-Teo...

Toyota Power...Carina rules
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 18:12
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 330
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά αυτό συμβαίνει όταν έχεις ξεχάσει κάποια πόρτα ανοιχτή ή το καπό ή το πορτμπαγκάζ (το οποίο δεν κλείνει πάντα με την πρώτη θέλει λίγο δύναμη !) .

Όταν πατάς το κουμπί lock ή unlock του κλειδιού αυτό εκπέμπει μία παλμοσειρά με κάποια στοιχεία που είναι η ταυτότητα του κλειδιού ! ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου ΄΄ακούει΄΄ την παλμοσειρά αυτή και εφόσον είναι η σωστή τότε δίνει εντολή στο κεντρικό κλείδωμα να ανοίξει ! αν έχει μείνει κάτι ανοιχτό ο εγκέφαλος το βλέπει και ενώ ΄΄ακούει΄΄ την εκπομπή του κλειδιού δεν δίνει εντολή για κλείδωμα έτσι ώστε να μη φύγεις ήσυχος ότι είναι κλειστό ενώ δεν είναι !
Ο λόγος που παρόλα αυτά το manual κλείδωμα και ξεκλείδωμα λειτουργεί είναι γιατί επεμβαίνεις εσύ κατευθείαν στην κλειδαριά (δεν εμπλέκετε ο εγκέφαλος) και αυτό είναι χρήσιμο σε περίπτωση του ξεμείνεις από μπαταρία είτε του κλειδιού είτε του αυτοκινήτου.
Για να το εξακριβώσεις αυτό που λέω την επόμενη φορά που θα σου το κάνει πήγαινε και κοίταξε στο ταμπλό αν ανάβει το λαμπάκι της ανοιχτής πόρτας !!

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-06, 21:51
JapanBoy Offline:
Νεότατος

μα νομίζω πως σου απάντησα ότι το ξέρω αυτό που λες και ότι το έχω κοιτάξει ....

Πρωην Japanese-Teo...

Toyota Power...Carina rules
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 22 10-09-24 16:21
Συναγερμός-κεντρικό κλείδωμα antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 02-05-13 18:42
Θα βρω το δίκιο μου στα κεντρικά??? ppschrs TOYOTA COROLLA T-SPORT 34 13-02-08 18:28
Επισκευή στα Κεντρικά στην Ελευσίνα estamatis TOYOTA COROLLA E 12 10 17-10-07 12:20
Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 28 01-02-06 16:12

Page generated in 0,16522408 seconds (82,27% PHP - 17,73% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com