Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum |
|
25-01-06, 10:37
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στη πρόσφατη ανακοίνωση για συνδρομή και σταδιακό "κλείδωμα" του FORUM σε όσους δέν πληρώνουν.
ΕΞ'αρχής να αναφέρω οτι δέν έχει να κάνει με τα χρήματα (άν και θα πρέπει να σας αναφέρω επίσης οτι ως μέλος της κοινότητας μηχανικών ελλάδος, πληρώνω πολύ λογότερα ετησίως και έχω πάρα πολλά προνόμια, καλύψεις, προσφορές κ.τ.λ) ΑΝ και γνωρίζω πολύ καλά αρκετά άλλα clubs αρκετά οργανωμένα με πολλές παροχές που δέν προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις.
Ακόμη, θα ήθελα να σκεφτείτε το εξής : Καταλαβαίνω το αντίτιμο της συνδρομής για κάρτα με σκοπό να απολαμβάνει κάποιος τυχόν προσφορές από εταιρίες και εκπτωτικά ποσοστά, όμως για κλέιδωμα του FORUM που ο καθένας μας παίρνει αλλά και δίνει πάρα πολλές πληροφορίες και που μέχρι τώρα έχουμε δώσει εξαιρετικά μεγάλο όγκο πληροφοριών σε όλους τους υπολοίπους, και να πληρώνουμε κιόλας γι'αυτό, δέν το καταλαβαίνω.
Βέβαια είναι δικαίωμα του συμβουλίου του CLUB, όμως σας καλώ να επανεκτιμήσετε και να ανακαλέσετε το κλείδωμα του forum. Συμμετέχουμε και σε άλλα πολύ μεγάλα forums σε Ελλάδα και εξωτερικό και δέν κινούνται έτσι....
Με εκτίμηση
Δημήτρης Δ.,
25-01-06, 11:51
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
θα συμφωνήσω με τον φίλο Δήμητρη, εάν και πλήρωσα την συνδρομή την Παρασκευή που μας πέρασε, αλλά νομίζω το forum πρέπει να ανοιχτό για ανταλλάγη απόψεων ακόμα και από άτομα που δεν έχουν καν corolla, σε αντίθετη πέριπτωση νόμιζω θα έχουμε συρίκνωση των πληροφόριων που θα μπορούμε να αντλήσουμε.
Καλό θα ήταν να επανεκτιμήσετε την απόφαση σας.
|
|
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum |
|
25-01-06, 12:52
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum
Καλημέρα
Καταλαβαίνω την ανησυχία σας και για αυτό θα ήθελα να κάνω μια μικρή διευκρίνιση. Όπως αναφέρω και στην ανακοίνωση δεν συζητάμε να κλειδωθεί ολόκληρο το forum. Ουσιαστικά αυτό που σχεδιάζουμε να κάνουμε είναι να δημιουργηθεί μια περιοχή η οποία θα είναι προσβάσιμη μόνο από τα εγγεγραμμένα μέλη, κάτι το οποίο κάνουν και άλλα κλαμπ, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες περιοχές του forum θα πάψουν να είναι προσβάσιμες.
Όπως και να έχει πάντως επειδή αυτό είναι ακόμα υπό συζήτηση και σχεδιασμό, σας ενημερώνω ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η παρατήρηση σας.
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί παραμένω στην διάθεση σας (είτε μέσω pm, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας) για να απαντήσω στην οποιαδήποτε ερώτηση σας.
|
|
|
|
25-01-06, 12:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πριν τοποθετηθώ και εγώ στο θέμα, και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να πω ότι λόγω απόστασης και μόνο (είμαι στην Πάτρα) δεν έχω πληρώσει ακόμα την συνδρομή, πράγμα που θα γίνει είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω... του Βαγγέλη, όταν αυτός ανέβει στην Αθήνα. Οπότε δεν με επηρεάζει προσωπικά τυχόν κλείδωμα του forum όσων αφορά την συμμετοχή μου σε αυτό.
Όμως συμφωνώ με τους διαφωνούντες σε αυτό το κλείδωμα. Δεν έχω μεγάλη γνώση για το πως λειτουργούν άλλα forums, αλλά σε 3-4 στα οποία συμμετέχω, μεταξύ αυτών και το Toyotaownersclub, δεν έχει τεθεί σε ισχύ θέμα κλειδώματός τους, ή τουλάχιστον δεν έχω αντιληφθεί εγώ κάτι τέτοιο.
Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι προκειμένου να εισχωρήσουν έσοδα στο club προκειμένου τουλάχιστον να καλυφθούν τα έξοδα χρήσης και συντήρησής του. Η διοργάνωση events όπως το καρτ με ειδικές τιμές για τα μέλη ή οι εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα είναι πολύ καλές κινήσεις για την προσέλκυση νέων εγγραφών, και θα πρέπει να αναζητηθούν και άλλα τέτοια κίνητρα και να τεθούν σε εφαρμογή, κίνητρα τα οποία είμαι σίγουρος ότι ήδη αναζητεί το 5μελές και οι διοικούντες το club. Όμως περίπτωση αποκλεισμού ενός μεγάλου αριθμού φίλων του club και ακόμη περισσότερων μελλοντικών χρηστών μόνο κακό μπορεί να κάνει στο club και στο forum, που στο κάτω-κάτω η λειτουργία του στηρίζεται στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΣΥΝΕΧΗ ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Το κλείδωμα μπορεί να στερήσει από το club και τα μέλη του την συμμετοχή ατόμων τα οποία διαθέτουν γνώσεις και απόψεις σημαντικές και χρήσιμες για όλους εμάς αλλά που για διαφόρους λόγους δεν έχουν πληρώσει συνδρομή, και θα καταργήσει τον γενικό χαρακτήρα του forum ως ελεύθερος χώρος έκφρασης του καθένα μας (μέσα στα πλαίσια ορισμένων κανόνων φυσικά).
Αυτά από εμένα, πάντα με φιλική διάθεση και πάντα εκφράζοντας προσωπικές απόψεις και μόνο.
ΑΝΔΡΕΑΣ
|
25-01-06, 13:06
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ανδρέα καταλαβαίνω και τη δική σου ανησυχία. Μάλλον όμως δεν πρέπει να είχες δει την απάντηση μου. Ελπίζω να σε καλύπτει.
Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι έιπα και παραπάνω
"Όπως αναφέρω και στην ανακοίνωση δεν συζητάμε να κλειδωθεί ολόκληρο το forum. Ουσιαστικά αυτό που σχεδιάζουμε να κάνουμε είναι να δημιουργηθεί μια περιοχή η οποία θα είναι προσβάσιμη μόνο από τα εγγεγραμμένα μέλη, κάτι το οποίο κάνουν και άλλα κλαμπ, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες περιοχές του forum θα πάψουν να είναι προσβάσιμες.
Όπως και να έχει πάντως επειδή αυτό είναι ακόμα υπό συζήτηση και σχεδιασμό, σας ενημερώνω ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η παρατήρηση σας".
|
25-01-06, 13:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Λευτέρη όντως, όταν ανέβασες την απάντησή σου εγώ έγραφα τις δικές μου παρατηρήσεις και δεν την είδα. Με την παραπάνω τοποθέτησή σου με κάλυψες απόλυτα εμένα προσωπικά. Περιμένουμε νεότερα για το θέμα.
|
|
25-01-06, 13:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
εγώ θα τονίσω κάτι.σκοπός οποιασδήποτε κίνησης κάνουμε πάντα είναι για τη βελτίωση και μόνο του club-forum.Πιστεύω πως όλοι έχετε καταλάβει ότι προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για κάτι καλήτερο.
έτσι λοιπόν πιστεύω πως με λίγη εμπιστοσύνη από μέρους σας και με λίγη καλή θέληση και από τις 2 πλευρές από το 5μελές και από τη διεύθυνση του club-forum και από εσάς θα βρεθεί η χρυσή τομή.
Κάνω λάθος?εμείς προσπαθούμε,αν προσθέσεται και το δικό σας λιθαράκι να είστε σίγουροι πως θα βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.αυτό που ζητάω από εσάς είναι να μας πείτε αυτά που σκεφτεστε είτε με το να έρθετε σε κάποια συνάντηση να μας πιάσετε και να πας πείτε ξέρεις diafane εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι καλύτερο κλπ κλπ ή εκεί κάνεις λάθος σε αυτό.είτε με το να μας στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα.είναι πολλά τα άτομα τα οποία δεν έρχονται σε συναντήσεις και έχουν πολύ σωστές απόψεις.εγώ προσωπικά αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και πάντα τη λαμβάνουμε υπόψην μας.
πάντα φιλικά Κων/νος
|
|
|
25-01-06, 14:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Κώστα (και όχι μόνο),
το λιθαράκι το κρατάμε στο χέρι, αλλά ακόμα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο αν θα το προσθέσουμε στο οικοδόμημα, ή θα σας το σβουρίξουμε στο κεφάλι! :P :P
Κοντεύει χρόνος που έδωσα τα στοιχεία μου, με φωτογραφίσατε, ρώτησα και ξαναρώτησα, αλλά κανείς δεν ήξερε αν είναι έτοιμη η ταυτότητα και ποιός και πού και γιατί και πότε...
Δεν σκοπεύω να υποτιμήσω τις προσπάθειες, τουλάχιστον όσων πρόσφατα πήραν στα χέρια τους κομμάτια της οργάνωσης, αλλά ταΐστε το λίγο πρίν ψοφήσει. Κανείς υγιής ζωντανός οργανισμός δεν τρέφεται αποκλειστικά με τσάι... :P :P
Φιλική συμβουλή: Φέρτε πιο κοντά τα μέλη με όποιο τρόπο νομίζετε εσείς, δώστε το στίγμα, χαράξτε την πορεία, και όποιος θέλει ακολουθεί.
Να ανεβούμε στο τραίνο, αλλά να ξέρουμε πρώτα που πηγαίνει...
|
|
|
25-01-06, 15:18
|
|
Administrator
|
|
|
|
Η αλήθεια είναι ότι κάποια συγκεκριμένη στιγμή υπήρξε πρόβλημα με τις ταυτότητες το οποίο όμως πλέον έχει λυθεί.
Τώρα σε ότι αφορά το τάϊσμα γίνονται πολλές προσπάθειες να βελτιωθεί η ποιότητα της τροφής και μην παραμείνουμε στο τσάι.
Πέρα από την πλάκα όμως πραγματικά αυτή την στιγμή προσπαθούμε να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ανέφερες Ευριπίδη. Αν θα τα καταφέρουμε δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Ελπίζω όμως σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας να σας κάνουν να αισθανθείτε ότι σταθήκαμε στο ύψος των προσδοκιών σας(μας).
|
|
|
25-01-06, 15:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
|
|
ερώτηση:
για τα άτομα από την επαρχία πως θα εκμεταλευόμαστε τα πλεονεκτήματα από την κάρτα-συνδρομή;
π.χ.εγώ θα βρω κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη;;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17263293 seconds (82,25% PHP - 17,75% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|