Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Κλείδωμα-ξεκλείδωμα θυρών |
|
04-02-11, 16:22
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Ζαχάρω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κλείδωμα-ξεκλείδωμα θυρών
Τωρα τελευταια παω να κλειδωσω να ξεκλειδωσω με το κουμπακι του κλειδιου και δε γινετε τπτ!!Μετρησα με βολτομετρο την μπαταρια του κλειδιου καθως επισης και την μπαταρια του αυτοκινητου και ολα ηταν οκ!!!Τι μπορει να φταιει και δεν λειτουργει οεο??
|
04-02-11, 16:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis-tour
Τωρα τελευταια παω να κλειδωσω να ξεκλειδωσω με το κουμπακι του κλειδιου και δε γινετε τπτ!!Μετρησα με βολτομετρο την μπαταρια του κλειδιου καθως επισης και την μπαταρια του αυτοκινητου και ολα ηταν οκ!!!Τι μπορει να φταιει και δεν λειτουργει οεο??
|
Τα ξηρά στοιχεία έχουν την ιδιότητα να εμφανίζουν τάση χωρίς όμως να μπορούν πάντα να δημιουργήσουν ρεύμα, (υπάρχουν άλλα οργανάκια που μετράνε το φορτίο στις μπαταρίες) παρατήρησε λοιπόν αν όταν πατάς το κουμπί ανάβει το led πάνω στο κλειδί, αν όχι απλά άλλαξε μπαταρία, αν ναι τότε δεν γνωρίζω
06-02-11, 11:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Πατρα
|
|
το επαθα και εγω περιπου πριν 3 βδομαδες...ενα παιδι απο εδω μου ειπε πως ισως να ειναι καποιο τρακαρισμενο αυτοκινητο που παρκαρει στη γειτονια μου και μπλοκαρει το κεντρικο κλειδωμα με καποιο τροπο...
την επομενη μερα πηγα και το κεντρικο κλειδωμα δουλευε κανονικα...ισως να συμβαινει αυτο ακριβως και σε εσενα...
|
|
ξεκληδωμα |
|
06-02-11, 11:42
|
|
|
|
Περιοχή:
ΗΜΑΘΙΑ!!!!!!!!!!!
|
|
ξεκληδωμα
παιδια αυτο το επαθα εγω χθες. κλειδωσα το αμαξι και μετα δεν ξεκλειδωνε. αλαξα την μπαταρια και παλη τιποτα. τελικα ανοιξα με το κλειδι και εβγαλα την ασφαλεια του σιναγιαρμου για να μην χτυπαει και εφυγα. μετα απο μιση ωρα οταν κατεβικα σπιτι εβαλα την ασφαλεια και ολα δουλευαν κανωνικα. υπαρχει εξιγηση???????? οτεχνικος που το ειδε ειπε οτι δεν εχει προλημα στο συστημα
|
06-02-11, 21:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jim_Arahos
παιδια αυτο το επαθα εγω χθες. κλειδωσα το αμαξι και μετα δεν ξεκλειδωνε. αλαξα την μπαταρια και παλη τιποτα. τελικα ανοιξα με το κλειδι και εβγαλα την ασφαλεια του σιναγιαρμου για να μην χτυπαει και εφυγα. μετα απο μιση ωρα οταν κατεβικα σπιτι εβαλα την ασφαλεια και ολα δουλευαν κανωνικα. υπαρχει εξιγηση???????? οτεχνικος που το ειδε ειπε οτι δεν εχει προλημα στο συστημα
|
Αν το ψάξετε λίγο υπάρχει άλλο Topic στο φόρουμ με το ίδιο θέμα. Νομίζω ακόμα δεν εχει βρεθεί το γιατί.
07-02-11, 08:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το πιθανότερο σενάριο έχει αποδειχθεί ότι είναι θέμα συχνοτήτων του τηλεχειρισμού. Πολλές φορές κάτι μπλοκάρει ή παρεμποδίζει το σήμα. Άλλες φορές το μπλοκάρει μερικώς, με την έννοια ότι δε πιάνει από μακριά αλλά πρέπει να είσαι κοντά στο αυτοκίνητο για να δουλέψει και σε άλλες σπανιότερες περιπτώσεις το μπλοκάρει τελείως. Εγώ εκείνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν το αυτ/το είναι κοντά ή από κάτω από κολώνα της ΔΕΗ με κουτιά διανομής τότε παρουσιάζει πρόβλημα. Όπως προείπα, είναι κατά πάσα πιθανότητα θέμα συχνοτήτων...
12-02-11, 02:22
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Ζαχάρω
|
|
τελικα το κλειδι ηταν δεν ειχε μπαταρια!!ελεος
|
12-02-11, 09:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
καμία φορα είναι πολύ ποιο απλό απ ότι νομίζουμε
03-05-11, 00:44
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
καλησπερα παιδια..μια βοηθεια αν γινετε...μετα π ερηξα σπρει στο ταμπλο παρατηρησα οτι το κορολα μου ουαν βγεισ κ παρεισ τα κλειδια κ το κλιδςσεις απο το κεντρικο κλειδμςα κ το ξαναξεκλειδςσεις...μετα απο μερικα δευτερολεπτα κλειδωνει απο μονο του...ο συναγερμος δν εχει καμια σχεση βεβαια...επισης να πς οτι δν μου το εκανε ποτε...απο τοτε π ερηξα γυαλιστικο στο ταμπλο μ κανει αυτα τα κολπα!!γιατι π οφειλεται αυτο ?ξερει κανεις? εχω το corola 01 me moter levin μαυροκαπακο..
|
03-05-11, 00:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
αυτο επρεπε να στο κανει παντα....το να μην στο κανει θα επρεπε να σε ανησυχει .....αν κλειδωσεις και μετα ξεκλειδωσεις αλλα δεν ανοιξεις καποια πορτα κλειδωνει παλι απο μονο του.....αν κλειδωσεις, ξεκλειδωσεις και ανοιξεις καποια πορτα τοτε μενει ανοιχτο....δοκιμασε το και θα δεις...αυτο ειναι το σωστο παντως και δε νομιζω να εγινε με το σπρευ, εκτος κι αν επεσε σε καμμια επαφη και το εστρωσε.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16866398 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|