Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
19-06-12, 22:42
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα τα φωτα σας, εχω στο ε12 μου υγραεριο κ προχθες που εκανα service διαπιστοσα οτι το δοχειο του παραφλου ηταν αδειο το γεμισα ηρθα στον εβρο το ελεξα κ η σταθμη ηταν σε ενα σημειο οταν το ελεξα την αλλη μερα το μεσημερι κ χωρις να μετακινησω το αυτοκινητο η σταθμη ηταν πεσμενη Υ.Γ1 δεν βλεπω καποια διαρροη πουθενα στο αυτοκινητο
Υ.Γ 2 αν πηγενε στην μηχανη αναμηγνιωταν με τα λαδια τη συμπτωματα θα ειχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
19-06-12, 22:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τα σωληνάκια που φεύγουν από το ψυγείο και πάνε στο πνεύμονα, που κάνουν δύο "Τ", τα έχεις ελέγξει;
Συνήθως εκεί χαλαρώνουν οι σφυχτήρες, και χάνει παραφλου...
Τσέκαρε και από κάτω κανένα σωληνάκι μήπως είναι κομμένο ή φαγωμένο.
|
20-06-12, 10:11
|
Μέλος
|
|
|
|
ναι τα εχω ελενξει εκεινα τα "τ" αλλα ολα ειναι ενταξει, αν υπηρχε το ενδεχομενο να αναμιγνειωνται τα λαδια με το παραφλου το αυτοκινητο τη προβλημα θα παρουσιαζε?
|
20-06-12, 10:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Και εμενα στο Yaris μετα το υγραεριο το παγουρι αδειαζει αρκετα γρηγορα.
Αυτο που σκεφτηκες δεν παιζει αν ειναι μαμα το αμαξι σου.Κοιτα και την ταπα του λαδιου απο την μεσα μερια να δεις οτι θα ειναι καθαρη.Δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα αν τα παραφλου περνανε μεσα στα λαδια.
|
20-06-12, 14:42
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νικος Βασ
ναι τα εχω ελενξει εκεινα τα "τ" αλλα ολα ειναι ενταξει, αν υπηρχε το ενδεχομενο να αναμιγνειωνται τα λαδια με το παραφλου το αυτοκινητο τη προβλημα θα παρουσιαζε?
|
Φυσικα και υπαρχει προβλημα οταν το παραφλου περνα μεσα στα λαδια!!!
Το καταλαβαινεις ανοιγοντας την ταπα και θα δεις ασπριλα , σαν αφρογαλα κατι μεσα στα λαδια!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
20-06-12, 20:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
αν δεν υπαρχει οπτικη διαροη τοτε εφοσον το κιτ δεν ειναι της BRC και ειναι οποιαδποτε άλλη μαρκα , τραβαμε το πιο ψιλο σωληνακι που εχει ο πνευμονας πανω του που ειναι η υποπιεση και τιναζουμε το σωληνακι πανω σε ασπρο χαρτι .
αν υπαρχει η παραμικρη σταγονα παραφλου εκει πρεπει να αλλαχτει ο πνευμονας γιατι εχει διαροη και περναει τα νερα στην εισαγωγη.
το εχω δει πολλες φορες σε άλλες μαρκες και αποκλειετε να βγαλει τετοιο προβλημα η BRC γιατι η φουσκα της υποπιεσης μεσα στον πνευμονα ειναι τιτανιου και σε ολες τις άλλες εταιριες ειναι λαστιχενια.
20-06-12, 20:13
|
Μέλος
|
|
|
|
Ολα αυτα τα εχω δει αλλα δεν υπαρχει καποια τετοια ενδειξη ουτε στην ταπα αλλα ουτε κ στον δειχτη λαδιων, το παρακολουθω τωρα για να δω τη γινετε κ αν εξακολουθει να πεφτει η στάθμη
Φάνη το κιτ ειναι της Versus κ απο τι εχω δει τον πνευμονα εχει 2 σωληνακια ποιο απο τα 2 ειναι η υποπιεση κ αυτο που λες μπορω να το κάνω εγω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 20-06-12 στις 21:58.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
22-06-12, 10:02
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καλημερα σε ολους! Έχω την corolla E15 και θελω να βάλω υγραέριο αλλά μου είπαν ότι η τάπα θα βγει στον προφυλακτηρα. Σε εσάς που την έχουν βγάλει? Είναι αλήθεια αυτό που μου είπαν ότι δεν χωράει εκεί που είναι για την βενζίνη?
Ευχαριστώ Γιώργος.
|
25-06-12, 11:42
|
Μέλος
|
|
|
|
Γιώργο εγω εχω το Ε12 κ την ταπα την εβαλαν διπλα απο την υποδοχη της βενζίνης
|
25-06-12, 13:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Και σε εμενα διπλα στην ταπα της βενζινης την εχουν βαλει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17444110 seconds (77,63% PHP - 22,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|