Γεια σας παιδιά και από εμένα. Αφορμή να έρθω στην παρέα σας είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ψάχνω μια εκτενέστερη άποψη από όποιον γνωρίζει για να μου δώσει γνώσεις. Έχω ένα corolla 1.6 μοντέλο 2005. Πρόσφατα έβαλα υγραέριο και συγκεκριμένα από εδώ
http://www.pegas.com.gr/
Το θέμα μου τώρα είναι πως για στα πρώτα 170 χιλιόμετρα όλα πήγαιναν καλά και σε μία προσπέραση που έκανα (ήταν και η πρώτη φορά που το γκάζωσα σε εθνικό δίκτυο μιας και τα πρώτα 170 χιλιόμετρα ήταν μέσα στην πόλη) ξαφνικά μου ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα.Το αυτοκίνητο δεν άλλαξε συμπεριφορά και συνέχισα το ταξίδι μου. Την άλλη μέρα το πάω στον τεχνικό που μου το πέρασε και το βάζει στο μηχάνημά του και του έβγαλε κάτι για φτωχό μείγμα και για θερμοκρασία. Μου είπε δεν είναι τίποτα και έσβησε την ένδειξη. Μου είπε πως ίσως μου το ξαναβγάλει και όντως μετά από 1 μέρα το ξαναέβγαλε και μάλιστα ενώ ήμουν εντός πόλης (δεν έτρεχα αλλά δε ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αυτό).Το πάω κατ'ευθείαν στην TOYOTA και μου λέει ο μάστορας εκεί να κάνω 1000 χιλιόμετρα με βενζίνη να δω αν μου το ξαναβγάλει και αν όχι τότε να το ξαναγυρίσω σε υγραέριο να δω αν το βγάλει εκεί.
Και σε αυτόν έβγαλε τον ίδιο κωδικό,για φτωχό μείγμα δηλαδή.
Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Ανησυχώ μην μου βγει κανένα χοντρό πρόβλημα
και δεν είμαι για άλλα έξοδα.Ο μάστορας μου απο την άλλη είναι πολύ ήρεμος και μου λέει πως υπάρχει ένας ασυγχρονισμός με τον εγκέφαλο και το βγάζει και πως δεν είναι τίποτα. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!