Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-02-06, 13:55
MAD-MAX Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: SE DROMUS ME STROFES
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 262
MAD-MAX είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά να πω κάτι. Ότι γίνεται εδω μέσα, το παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ελεύθερο μου χρόνο κυρίως στη δουλειά. Σίγουρα μια αυτοκινιτίστικη διαφωνία δεν μπορεί να χαλάσει μια φιλία και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Κάποιοι ανέφεραν τα ορθογραφικά λάθη που γίνονται. Ανθρώπινο είναι αυτό και πολλές φορές απο την ταχύτητα γραφής μπορεί να μας ξεφεύγει. Θέλω απλά να παρακαλέσω κάποιους φίλους που γράφουν μεγάλα post, να ελέγχουν λίγο το νόημα των προτάσεων τους και την σύνδεση μεταξύ τους. Παιδιά πραγματικά πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γράφει, με αποτέλεσμα να το εγκαταλείπω τελείως. Δεν ξέρω αν είμαι κανένας κομπλεξικός, μυστήριος και ξενέρωτος άνθρωπος. Έχω όμως την εντύπωση πως πολλοί απο εδω μέσα αισθάνονται το ίδιο. Μακάρι να μπορέσει να τηρηθεί αυτό.
+1

20V? το αλλο με τον Τοτο το εχετε ακουσει που περασε Type R?

www.topfuel.gr
Απάντηση με παράθεση
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 22-02-06, 14:37
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 470
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο spyros_45. Ειδικά όταν γράφονται πολλά καλό είναι να τα ξαναδιαβάζετε πριν τα postάρετε γιατί πολλές φορές δε βγαίνει νόημα ή βγαίνει λάθος νόημα και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Στο θέμα τώρα αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως οι κάτοχοι TS ήταν σίγουροι πως τα 20v θα είναι πολύ πίσω ανεξαρτήτως καρότσας (101-carina) και μετά το ατυχές από ότι φαίνεται άνοιγμα με τον Νεοκλή πήραν φόρα οι 20v. Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό και λύνεται ακόμα πιο απλά. Να κανονιστεί άνοιγμα φιλικότατο με κάποιο TS (μαμά σε πρώτη φάση) που να μην το λυπάται και να ξέρει να το πάει με 20v (ayrton-marmel-2579-κτλ)
Επίσης ο Νίκος δεν έχει ξακαθαρίσει το θέμα κατά πόσο 'μαμα' είναι το δικό του.

Αυτά από εμένα αν θέλετε να βγάλετε άκρη, αν δε θέλετε συνεχίστε σε άλλες 6 σελίδες να 'αναλύετε' το θέμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-06, 15:44
neoklis

οπως σας ειπα δεν μου αρεσει να λεω ψεματα πηρα το μαρμελ και με χαρα επαμε να τα ανοιξουμε
ΕΓΡΑΨΕ :εγω απο πισω ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΙ 1,5 ΤΟΥΤΟΥ ΠΙΣΩ λεω στον πανο
να φυγει βλεπω των πανο να ανοιγη και ανοιγο γυρο στα 130 αν δεν κανο λαθοσ τον περασα 1,5 στα 180 γεμιζα 4 και πριν μπει 6200 με πλησιαζε αλλα κοψαμε
αυτο ΕΓΡΑΨΕ : απο σταση 1 μαζι πολυ λιγολιγο μπροστα εγω 2,3 μου εφυγε 1,5 και τον μαζευα χαλαρα καπου στα 180 αλλα κοψαμε συνεπωσ εχασα ειναι πολυ ελαφρη του πανου και πυραβλος
μπραβω
νεοκλης
πανο αν λεω κατι αναληθεσ γραψτο ρε φιλαρακι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-06, 18:07
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 322
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λυπων με την ts νομιζω οτι το θεμα εχει ξεκαθαριση και τελος
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-06, 18:12
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

εγω απλα ειδα οτι η τς δεν ειναι ατρωτη.οταν τα πηγαμε ρολαριστοι μου εκανε εντυπωση πως την πλησιαζα με 180+ νομιζω(γνωμη μου) οτι εκει δεν ειχε καμια τυχη γιατι σε λιγο θα εβαζε πεμπτη ενω ειχα ακομα τεταρτη και 7100 με κοφτη στις 7800.
ενω απο σταματημενοι με μαζευε αλλα ημασταν στα 900 μετρα και σε λιγο θα εβαζε πεμπτη και παλι. νομιζω δεν θα καταφερνε να με περνουσε μεχρι να γεμισει η πεμπτη της. αργει πολυ να ανεβασει . αυτο ειδα οταν με πηγε βολτα ο νεοκλης. Ενω εμενα νομιζω οτι ξυριζει . ακουγα το ουρλιαχτο της τς και ηταν γαματο tongue
παντως νομιζω οτι απο σταματημενοι οποιος και να την οδηγαει στο 400αρι δεν εχει καμια τυχη. παμε βολο νικο?
Παλιά 22-02-06, 19:29
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικο απο αυτα που εγραψα καμμια απαντηση;;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-06, 19:39
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικο απο αυτα που εγραψα καμμια απαντηση;;;;
οταν θα σου κανει το ασημι να δω τι θα κανεις παλιοφαγανα
Παλιά 22-02-06, 19:51
neoklis

ΠΑΝΟΥΚΟ στα 180+ φορτονα 4 και ειμουν 5900 οταν εκοψα θα εμπαινα 6200
αφου ρε φελε δεν εχεισ τελικη καλη
μηποσ να την γαργαλησο και να μπαινει ο vvtli apo ths 5000 gia fantasoy e?????????????????????????????
trelos eisai πλακα κανω πανο με ξερεισ καλα δεν ειναι του τυπου μου
εδωσα 27000 για να πηγαινω καπου λιγο πολυ λιγο ποι γρηγορα ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Η Τς ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΟ GT POY EIXA POY MΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 400PS ANTH NA DVSO TA ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τς ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΓΑ... ΜΗΧΑΝΕΣεπερνα και το ταπερ αλλα μονο μοτερ αξιζει ΣΤΑ 33 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ 200-235 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και πθστεψτε με παρεχει πολυ ασφαλεια πανο θα παμε παρεα εκει που δεν μπαινεισ ποου σου ελεγα να δεισ εργαλειο ............................
φιλια σε ολους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-06, 20:00
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neoklis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ΠΑΝΟΥΚΟ στα 180+ φορτονα 4 και ειμουν 5900 οταν εκοψα θα εμπαινα 6200
αφου ρε φελε δεν εχεισ τελικη καλη
μηποσ να την γαργαλησο και να μπαινει ο vvtli apo ths 5000 gia fantasoy e?????????????????????????????
trelos eisai πλακα κανω πανο με ξερεισ καλα δεν ειναι του τυπου μου
εδωσα 27000 για να πηγαινω καπου λιγο πολυ λιγο ποι γρηγορα ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Η Τς ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΟ GT POY EIXA POY MΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 400PS ANTH NA DVSO TA ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τς ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΓΑ... ΜΗΧΑΝΕΣεπερνα και το ταπερ αλλα μονο μοτερ αξιζει ΣΤΑ 33 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ 200-235 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και πθστεψτε με παρεχει πολυ ασφαλεια πανο θα παμε παρεα εκει που δεν μπαινεισ ποου σου ελεγα να δεισ εργαλειο ............................
φιλια σε ολους
δεν ειπε κανενας το αντιθετο οτι ειναι λουξ η ts. απλα μιλησαμε τι κανουν τα δυο συγκεκριμενα αυτοκινητα στο σχιστο ρε. εγω νομιζω οτι ησουν σπασμενη τεταρτη οταν σ εφτασα και ηθελα να σε περασω θα εβαζες πεμπτη ρε συ.οποτε την πατουσες . μετα οταν με εκανες βολτα γιατι εβαλες πεμπτη 200 μετρα πιο νωρις? ετσι ειδα εγω και το ειπε και ο φιλος σου ρε. ποτε θα ξαναπαρεις τηλ? χε χε

εχω και ακομα μια ερωτηση νεοκλη. ειπες οτι φορτωνες τεταρτη 180+
jims 192 ποσα βγαζει τελικη η τεταρτη σας? εσενα νεοκλη? σε ανηφορα εννοω. ειμαι σιγουρος οτι σε ενα δευτερολεπτο θα εβαζες πεμπτη γιατι οταν με εκανες βολτα εβαλες νωριτερα πεμπτη ρε ξεχασιαρη!!!!

αλλα και 5900 να ειχες. Για να πας απο 5900 να πας 6500 που αρχιζει το lift σου θελεις καποια δευτερολεπτα πανω απο 15-20 ετσι δεν ειναι?αφου αργει να ανεβασει. σε 3-4 δευτερολεπτα θα μουν μπροστα σου ρε. μετα εννοειται οτι θα με περνουσες τελικες. δεν ειπε κανεις οχι
Παλιά 22-02-06, 20:21
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με ασφαλεια 230;;;;;Ναι σε ποιον κοσμο σε αυτον ή στον αλλον;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4age 16v vs 20v NicKE70 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 26-09-17 11:43
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 16:32
Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTLi ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ SUPPORT 44 15-12-08 11:46
4age 16v konkon 4AGE 20v Levin 10 13-03-08 17:22
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 13:17

Page generated in 0,23799706 seconds (80,81% PHP - 19,19% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com