Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Ρε παιδία, άνοιξα ενα θέμα για να συζητήσουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η πρώτη μηχανη ενος νέου αναβάτη. Δεν το έκανα για να γίνει αυτό που κάνετε στα τελευταία ποστ... Προφανώς ο καθένας έχει την άποψη του και πρέπει να γίνεται σεβαστη. Αυτό σημαίνει οτι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμους (Marmel), αλλά και να μην είμαστε σπίρτα έτοιμα να ανάψουμε (Γιάννη).
Αν είναι να φάμε τα μουστάκια μας (γιατί κάποιοι δεν έχουν αλλού τρίχες ) να το σταματίσω εδώ και να πάει να μπίπ... Δεν αξίζει τον κόπο να μαλώνουν έτσι δυο καλά φιλαράκια μου και παλία μέλη!
Άντε ξεκολλάτε...
Μετέφερα όλα τα ποστ σχετικά με την ερώτηση μου εδω για να μη χαλάσουμε το τοπικ που γράφει ο καθένας τη μηχανή του!
|
Βασικα δεν τσαντιστηκα καθολου εχει πλακα να λογομαχω με τον Πανο και το καλο ειναι το κανουμε και οι δυο στην πλακα.
Βαγγελη αν το μυαλο σου το εχεις μεσα στο κρανος σου οτι μηχανη και να παρεις θα εισαι κομπλε,εισαι αρκετα μεγαλος για να αποφασισεις μονος σου τι ειναι το καλυτερο για εσενα.Εμεις μονο μηχανες μπορουμε να σου προτεινουμε με βαση τα δικα σου στανταρ που μας θετεις εσυ.
Εχω φιλαρακια (2 κιολας) που ξεκινησαν απο το "απο που παιρνει μπροστα η μηχανη?" και "τι ειναι αυτο το κοκκινο κουμπακι??" (
kill switch) kai και οι δυο τους με πρωτη μηχανη YAMAHA R1 και πλεον ΠΑΡΑ πολυ καλοι οδηγοι σε δρομο και πιστα μετα απο ενα χρονο συμβιωσης μαζι της.
Τα συμπερασματα δικα σου.Αν νομιζεις οτι εχεις ξαναλεω το μυαλο μεσα στο κεφαλι και το κεφαλι σου μεσα στο κρανος και ολοκληρος σε ενα σωστο εξοπλισμο εισαι ετοιμος (το μυαλο οχι στα χρηματα
) και για CBR 1100XX-HAYBUSA 1300-KAWASAKI 1400 και ξεχυνεσαι στους δρομους για τρελα ταξιδια με τους απο πανω χιλομετροφαγους,εφοσον το θες για ταξιδια κιολας.
The choise is yours!
End of transmission...