Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="
Θα σου πω κάτι φίλε. Καταρχήν καλώς ήρθες. Κατα δεύτερον το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχει κάνει πάνω απο 100.000 με 110.000 χλμ. Αυτά αν το αυτοκίνητο ήταν το μοναδικό. Τώρα φαντάσου οτι το αμάξι μπορεί να μοιραζόταν τα χλμ με κάποιο άλλο στην οικογένεια που το είχε, οπότε μπορεί να είναι και όσα γράφει το κοντέρ. Για μένα πάρτο, αν τσεκάρεις οτι δεν είναι σοβαρά χτυπημένο.Απίστευτα γρήγορο και εύστροφο μοτέρ για την κατηγορία του.
|
Για τα χλμ μην αποκλείεις τίποτα... Εγώ για παράδειγμα σήμερα πάτησα τα 55 (χιλιάδες χλμ :-) και το έχω μόνο 19 μήνες...
Όσον αφορά το βιβλίο service, δεν λέει πάντα την αλήθεια. Πριν από κανά εξάμηνο έψαχνα μτχ Corolla για τον πατέρα μου. Βρήκα ένα liftback '98 μοντέλο με 90000χλμ. Τα service είχαν γίνει όλα στον ίδιο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο όπως έλεγε και το βιβλίο. Βέβαια μου έκανε εντύπωση πως όλες οι υπογραφές και οι ημερομηνίες είχαν τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και φαινόταν σαν να είχαν γραφτεί την ίδια χρονική στιγμή...
Του έκανα κι ένα test-drive και έτριζε ολόκληρο, βαλβίδες χτυπούσαν κλπ. Το αμάξί -πιστεύω- είχε κάνει μίνιμουμ 200000χλμ.
Γενικά είμαι πολύ καχύποπτος με τα μεταχειρισμένα. Και πιστεύω είναι δύσκολο να βρεις αυτοκίνητο από έμπορο που να μην έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Το θέμα είναι να εξασφαλίσεις ότι τα άλλα είναι εντάξει (και κυρίως ότι δεν έχει φάει στούκες)