Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-03-10, 16:45
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια περασα σημερα απο υγραεριοκινηση να αλλαξω καποια ζιγκλερακια αεριου με μεγαλυτερα και δεν επεφτε καρφιτσα κατω.ευτυχως τα παιδια εκτιμουν και τον νεο και τον παλιο πελατη και με εξυπηρετησανε αμμεσα.Μιλωντας με το αφεντικο μου ειπε μεχρι τελη Νοεμβρη ειναι κλεισμενες εγκαταστασεις.θα γινει χαμος με το αεριο και ευχομαι να μην ξυπνησουν οι βλαχοι και το πανε κανα ευρω και αυτο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-04-10, 14:26
Το avatar του χρήστη 4 AGE-LESS YEARS
4 AGE-LESS YEARS Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΚΕ-70
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 194
4 AGE-LESS YEARS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδη και εγω ειμαι ερωτευμενος με το αμαξι μου και δεν θελω να το αλλαξω και επειδη μ'αρεσουν και οι μετατροπες και τα σκαλισματα λογω και της δουλειας μου βεβαια,οταν ψαχνομουν για πιο οικονομικες μετακινησεις περασα και απο το υγραεριο.τα εβαλα ολα κατω λοιπον και αποφασισα να παρω αλλο ενα αυτοκινητο παλιο χιλιαρακι 5.3 λτρ/χλμ με 900 ε . αποτελεσμα : η κουκλα ειναι αραχτη στο γκαραζ με μηδενικες φθορες,πραγμα που δεν εχει υπολογισει κανεις σας. και το μπουρδελ@κι τρωει ολες τις λακουβες και τον καθε βλακα και ηλιθιο που νομιζει οτι ξερει να οδηγει.και πολλα αλλα ωρες να ειχα να λεω... Οικονομικο αποτελεσμα:ο κολλητος μου με το αλμερα 1600
που προσφατα το εκανε υγραεριο ειχε εξοδα (παγια-ασφαλειες-βενζινες κτλ-κτλ) τον τελευταιο χρονο 243 ευρω λιγοτερα (χωρις να υπολογισουμε τις φθορες στο "αγαπημενο" του τουτου και χωρις να υπολογισουμε την αγορα μου 900 ε και την δικη του μετατροπη 1400 ε. Ε ναι λοιπον την 100 αρα που βαζω στο κορολλακι μου δεν την λυπαμαι ουτε στις ξεκαβλωτικες πισωκινητες πλαγιολισθαινουσες βολτες μου ουτε στα ταξιδια μου.Σημειωτεο οτι η χρηματικη διαφορα θα ηταν μικροτερη αν δεν εβαζα 100 αρα! 243 ευρω κυριοι εδωσα περισσοτερα το 2009 και εχω 2 αμαξια. το μικρο παλιο και φθηνο με ηλιθιωδως φθηνα ανταλλακτικα(ΦΙΑΤ) εγραψε 16000 χλμ για δουλεια και αγγαρειες και το κ@βλ@κι εγραψε κοντα 3000. και ειμαι σιγουρος πως θα με πειτε υπερβολικο.θελετε οκνομικη μετακινηση? παρτε μμμ παρτε παπι παρτε τα ποδια σας παρτε τα βουνα .οτι και να κανετε στα πολυαγαπημενα σας τουτου θα γραφουν ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ no offence guys.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 06-04-10 στις 12:10. Αιτία: Δεν βρίζουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 09:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Είδαμε τώρα το Πασχα τις τιμές της βενζίνης να αυξάνονται κατακόρυφα για λόγους ΚΑΘΑΡΑ κερδοσκοπικούς! ενώ το κράτος είπε θα κάνει ελέγχους αυτά ήταν παραμύθια τελικά. Στην επαρχία είδαμε τιμές και πάνω από 1.60 το λίτρο!!! ανεβάζοντάς μας ίσως και στην ακριβοτερη χώρα στην Ευρώπη στην τιμή των καυσίμων! και τώρα άκουσα στις ειδήσεις ότι θα μπει και νέος φόρος κατανάλωσης??? καλά τι θα γίνει στα 2 ευρώ θα πάει η βενζίνη ? τελικά μου φαίνεται το υγραέριο είναι μονόδρομος! έχω όμως και μερικά ερωτήματα.
1) όταν αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου (το βαρέλι) δεν αυξανεται η τιμή του υγραερίου ανα λίτρο?
2) όταν αυξάνεται ο φόρος κατανάλωσης το υγραέριο δεν το πιάνει?
3) αν βάλει κόσμος υγραέριο παίζει να το ανεβάσουν και αυτό κοντά στο 1 ευρώ ή και ακόμα παραπάνω? ή να το φορολογήσουν κάπως?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 10:00
Το avatar του χρήστη Black Pearl
Black Pearl Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Auris 1.6 Dual VVTi
Δύναμη Σεβασμού: 205
Black Pearl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
1) όταν αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου (το βαρέλι) δεν αυξανεται η τιμή του υγραερίου ανα λίτρο?
2) όταν αυξάνεται ο φόρος κατανάλωσης το υγραέριο δεν το πιάνει?
3) αν βάλει κόσμος υγραέριο παίζει να το ανεβάσουν και αυτό κοντά στο 1 ευρώ ή και ακόμα παραπάνω? ή να το φορολογήσουν κάπως?
1) Το υγραεριο αποτελειται απο μιγμα προπανιου-βουτανιου...αρα δεν πολυ περνουν οι αυξησεις τοσο πολυ, τουλαχιστον οχι οπως στη βενζινη...(μη το μπερδευεις με το φυσικο αεριο)
2)Προφανως και αυτο θα ναι στη λιστα των αυξησεων! (θα μας διαφωτησει καποιος που γνωριζει τα κοινα και τι παιζει...)
3)Αυτο ειναι σιγουρο στην Ελλαδα!!! Αν δουν απο το υπουργειο ή ακομα και οι βενζινοπωλες, οτι υπαρχει ενας ικανοποιητικος αριθμος πελατων του συγκεκριμενου καυσιμου, τοτε θα το δουμε ΚΑΙ αυτο να πλησιαζει ή και να ακουμπα την τιμη του ενος €!

Σκεψου ομως και τον ανεφοδιασμο σου ετσι? Γιατι αν εισαι απο Αθηνα οκ, θα κινησε αποκλειστικα με το υγραεριο, αλλα αν εισαι απο επαρχια ή ταξιδευεις συχνα στην επαρχια απο που θα ανεφοδιαζεσαι? Θα βαλεις μετα βενζινη...εκει ομως δε θα χεις κερδος, οτι θα κερδιζεις απο το LPG, θα το χανεις παλι βαζοντας βενζινη!

edit: Μην ξεχνας οτι οι παραγγελειες για τοποθετηση LPG εχουν φτασει στα υψη! Δλδ θα κλισεις ραντεβου για τον Σεπτεμβριο ισως, για την εγκατασταση! Καλο Κουραγιιιοοοοο! χεχεχε
Παλιά 06-04-10, 13:48
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλά δεν θα βάλω ακόμα, αν δω όμως την βενζίνη να φτάσει στα 2 ευρώ!!! θα το σκεφτώ σοβαρά!!! είμαι από Αθήνα και κινούμαι κυρίως μέσα στην Αθήνα οπότε με ενδιαφέρει πάρα πολύ η υγραεριοκίνηση γιατί τα περισσότερα χρηματα τα χαλάω στην βενζίνη!!! για εμένα είναι νούμερο 1 στις δαπάνες μου οπότε ψάχνω τρόπους να τα μειώσω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 15:35
Το avatar του χρήστη Black Pearl
Black Pearl Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Auris 1.6 Dual VVTi
Δύναμη Σεβασμού: 205
Black Pearl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μεσα Μαζικης Μεταφορας!!!
Απλα τα πραγματα για τους Αθηναιους...
Παλιά 06-04-10, 15:58
NikiforosGT Offline:
Moderator

όχι φίλε μου δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα! αν δεν είσαι από Αθήνα ίσως δεν καταλαβαίνεις. Αν κάπου που θες να πας έχει μετρο και στο σπίτι σου κοντά επίσης πάω πάσο. Εγώ πχ δουλεύω 10χλμ μακριά από το σπίτι μου. Αν πάω με το αμάξι το πρωί θέλω μισή ωρα. Για να παω με συγκοινωνίες θέλω να σηκωθώ μισή ώρα νωρίτερα δλδ 5:30!!! για να φτάσω στην δουλειά μου στις 7:00 και να πάρω όχι μία αλλά 3 συγκοινωνίες!!!! και μη πω για μεσημερι που έχει και κίνηση!!! 2 ωρες για να πάω σπίτι μου ενώ με το αμάξι θέλω 45-50 λεπτα MAX! γιαυτό μη λες για συγκοινωνίες! ΑΜΑΞΙ και πάλι AMAΞΙ άντε και υγραέριο στην ανάγκη και Αγιος ο Θεός!

και για να μην ξεχνιόμαστε ο χρόνος είναι χρήμα! αρα αμάξι = κερδίζω χρόνο ΑΡΑ
Αμαξι = κερδίζω (εξοικονομώ χρήματα) άρα δεν γλιτώνω χρηματα με συγκοινωνίες, απλά μαθηματικά έτσι????:Ppppp
Aρα υγραέριο = γλιτώνω χρήματα
υγραέριο + αμάξι = χρήματα+χρόνος αρα το ιδανικό!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 20:13
starlet_4age_bt Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 195
starlet_4age_bt είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πακετο η αθηνα..πως την παλευετε ρε παιδια?επαρχια ρεεεε....χαλαρααααααα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-04-10, 20:20
NikiforosGT Offline:
Moderator

Aσε εγώ προσωπικά δεν την παλεύω κάστανο! και όταν λέμε Αθήνα είναι ανάλογα και την περιοχή, γιατί άλλο πχ να μένεις Εκάλη, Κηφισιά, Φιλοθέη άντε Ηράκλειο, Μαρούσι, αλλά έλα να μένεις Κυψέλη, ΠΑτήσια κτλ εκεί να δεις! γιατί εκτός από το θέμα πάρκινγκ που απλά δεν έχουμε, έχει εδώ γίνει το ελα να δεις από όλες τις φυλές της γης κτλ. Τουλάχιστον με το υγραέριο θα καίμε ποιό φτηνά όταν ψάχνουμε τα βράδια για καμιά 2 ωρες για πάρκινγ! πρέπει να μετακομίσουμε προς τα έξω, έστω προς τα εξοχικά μέρη γιατί ΔΕΝ την παλεύουμεεεεεεεεεεεε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-10, 17:17
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Όπως έχω γράψει, αποφάσισα να βάλω υγραέριο το αμάξι μου. Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό, και με αυτά που βλέπω, δεν ήθελα και πολύ.
Γιώργο, σε αυτό που ρώτησες, αλλάζεις εν κινήσει από υγραέριο σε βενζίνα, αλλά δεν το καταλαβαίνεις.
Επίσης, το μόνο εξάρτημα που μπαίνει μέσα στην καμπίνα του οχήματος, είναι ένας μικρό εξάρτημα, για να σε δείχνει πόσο υγραέριο έχεις. Το μόνο πράγμα που θέλει συντήρηση, είναι ένα φιλτράκι κάθε 30.000 χλμ, και το οποίο κοστίζει 30 ευρώπουλα. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε, τώρα που τα έχω φρέσκα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18606710 seconds (79,63% PHP - 20,37% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com