Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-10-11, 10:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ναι αυτο εννοω! υπάρχει τετοιο κιτ? δλδ να παιζει το υγραεριο με τον εγκεφαλο του μοτερ μας και να μην εχει δικο του? πχ ας πουμε εγώ οτι θελω να ανεβασω πιεση στην τουρμπινα μετα πως θα ξερει τα νεα δεδομένα? αυτο δεν καταλαβαινω! επίσης επειδή πρώτα θα βάλω υδρογόνο δεν ξέρω αν μετά βάλω υγραέριο αν θα συνεργάζονται σωστά! επίσης κάπου διάβασα πως τα συστήματα HHΟ (δλδ υδρογόνο μαζί με οξυγόνο) που σημαίνει οτι δεν γινεται διαχωρισμός υδρογόνου με οξυγόνο δεν κάνουν για συστήματα LPG! εμένα βέβαια θα κάνει πληρη διαχωρισμό και θα δουλεύω με σκέτο H2.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-11, 15:37
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Νομίζω τα υγρού ψεκασμού, δουλεύουν με τον εγκέφαλο του κινητήρα. Τα αέριου ψεκασμού, έχουν δικό τους εγκέφαλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-11, 18:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ναι αυτό ήθελα να μάθω! και ποιά θεωρούνται τα καλύτερα? γιατί άκουσα πως σε turbo moter είναι καλύτερα να δουλεύουμε το σύστημα υγραερίου που δουλεύει με τον εγκέφαλο του μοτερ και δεν έχει δικό του!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-11, 10:30
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά είναι. Εγώ με 55 λίτρα, βγάζω 550 περίπου, και καμιά φορά το ψιλοπατάω...
δεν ξέρω πως το πάτε...εγώ ΔΕΝ το πατάω και το καλοκαίρι "παίζω" στα 500-530 χλμ με 36 λίτρα
το χειμώνα πέφτει έως και 100 χλμ με τα ίδια λίτρα
Επίσης να πω ότι τα περισσότερα γίνονται εκτός πόλης και με ταχύτητα 90χλμ/ώρα με 2800 στροφές...
Άλλωστε εδώ στα Γιάννενα και μάλιστα προς Καλπάκι που πάω 2-3 φορές την εβδομάδα δεν υπάρχουν και πολλά σημεία να πας γρηγορότερα...Και με τα άπειρα ατυχήματα που γίνονται...αργά βαδίζω...ζωή κερδίζω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-11, 20:37
Το avatar του χρήστη iempan
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Δύναμη Σεβασμού: 200
iempan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλος με κορολλα βερσο 1800 εκαψε βαλβιδες απο το υγραεριο και η τουοτα το εβγαλε εκτος εγγυησης Κοστος επισκευης 650ευρω.Να χ**** την δηθεν οικονομια αν ειναι να γ***** το μοτερ μου απο τις 70000 χλμ
ΥΓ Η ζημια εγινε σε περιπου 1 χρονο η 12000 χλμ με την χρηση αεριου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gorillas : 10-11-11 στις 01:01. Αιτία: Διορθωση εκφρασεων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-11, 20:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτο δεν λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ! μπορει που ειμαι 100% σιγουρος να ειναι λάθος ή παράλειψη του μηχανικου που το εβαλε απλά! το ιδιο μπορει να γινει με 1000 αλλα πραγματα ακομα και σε απλα service! μια φορα πχ μηχανικος αφησε μια βιδα απο καπακι εκκεντροφορων εκει κοντα επεσε μεσα, νομιζε πως την εχασε και με το που πηρε μπρος το μοτερ πανε ολα! δεν μπορεις να κατηγορησεις το υγραεριο γενικα και αοριστα ειδικα με αοριστολογιες χωρις να ξερεις δλδ γιατι καηκαν οι βαλβιδες! εχουν βαλει εκατονταδες αυτοκινητα χωρις προβληματα, αν σε μερικα ετυχε κατι δλδ αποκλειεται να ειναι λαθος του εγκαταστατη? να πω ενα πχ? λαθος αναλογια μειγματος, λαθος μπουζι κτλ πολλα μπορει να το προκαλεσουν αυτο ΧΩΡΙΣ να φταιει το ιδιο το καυσιμο όμως! και με βενζινη θα μπορουσε να γινει! τουλαχιστον ξερεις αν ηταν εξαγωγης ή εισαγωγης?

Υ.Γ η εγγυηση ειναι λογικο να χανεται! αφου δεν μπηκε στην Toyota λογικά!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-11-11 στις 23:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-11, 21:11
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Exclamation

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλος με κορολλα βερσο 1800 εκαψε βαλβιδες απο το κωλουγραεριο και η τουοτα το εβγαλε εκτος εγγυησης Κοστος επισκευης 650ευρω.Να χεσω την δηθεν οικονομια αν ειναι να γαμησω το μοτερ μου απο τις 70000 χλμ
ΥΓ Η ζημια εγινε σε περιπου 1 χρονο η 12000 χλμ με την χρηση αεριου.
H ζημια δεν μπορει να γινει απο το υγραεριο , αλλά απο το κιτ την τοποθετηση και τον δευτερο καταλυτη που σε αυτο το αμαξι πρεπει να δοθει πολυ περισσοτερη προσοχη ...

και περισσοτερη προσοχη στις εκφρασεις εδω μεσα ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 09:09
The_Emperor Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla 2006
Δύναμη Σεβασμού: 198
The_Emperor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο δεν λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ! μπορει που ειμαι 100% σιγουρος να ειναι λάθος ή παράλειψη του μηχανικου που το εβαλε απλά! το ιδιο μπορει να γινει με 1000 αλλα πραγματα ακομα και σε απλα service! μια φορα πχ μηχανικος αφησε μια βιδα απο καπακι εκκεντροφορων εκει κοντα επεσε μεσα, νομιζε πως την εχασε και με το που πηρε μπρος το μοτερ πανε ολα! δεν μπορεις να κατηγορησεις το υγραεριο γενικα και αοριστα ειδικα με αοριστολογιες χωρις να ξερεις δλδ γιατι καηκαν οι βαλβιδες! εχουν βαλει εκατονταδες αυτοκινητα χωρις προβληματα, αν σε μερικα ετυχε κατι δλδ αποκλειεται να ειναι λαθος του εγκαταστατη? να πω ενα πχ? λαθος αναλογια μειγματος, λαθος μπουζι κτλ πολλα μπορει να το προκαλεσουν αυτο ΧΩΡΙΣ να φταιει το ιδιο το καυσιμο όμως! και με βενζινη θα μπορουσε να γινει! τουλαχιστον ξερεις αν ηταν εξαγωγης ή εισαγωγης?

Υ.Γ η εγγυηση ειναι λογικο να χανεται! αφου δεν μπηκε στην Toyota λογικά!
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο! Και φυσικά είναι πάντα πιθανό ένα αμάξι να έβγαζε πρόβλημα ούτως ή άλλως και η εγκατάσταση υγραερίου είτε να μην παίζει ρόλο ή και να το επιδεινώνει. Κάθε μετατροπή ενέχει κίνδυνο. Αυτό νομίζω ότι το γνωρίζουμε όλοι. Τα αυτοκίνητά μας δεν είναι κατασκευασμένα για υγραεριοκίνηση. Από την άλλη πλευρά εάν έχεις καλό εγκαταστάτη, καλό καύσιμο και κάνεις σωστή χρήση και συντήρηση του αυτοκινήτου, οι πιθανότητες περιορίζονται πολύ.
Εγώ έχω ήδη πάνω από 30000 χλμ με υγραέριο, ενώ έχω μιλήσει και με οδηγούς που έχουν επίσης corolla με διπλάσια και τριπλάσια χλμ με υγραέριο και λένε ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα...
Ασφαλώς θα υπάρχουν κι εξαιρέσεις, αλλά δεν θα είναι ο κανόνας...διαφορετικά θα είχε γίνει γνωστό και δε θα είχε τέτοια απήχηση η εγκατάσταση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 20:18
Το avatar του χρήστη iempan
iempan Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη,Ελλαδα
Δύναμη Σεβασμού: 200
iempan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
H ζημια δεν μπορει να γινει απο το υγραεριο , αλλά απο το κιτ την τοποθετηση και τον δευτερο καταλυτη που σε αυτο το αμαξι πρεπει να δοθει πολυ περισσοτερη προσοχη ...

και περισσοτερη προσοχη στις εκφρασεις εδω μεσα ...
Κατ αρχην συγνωμη για τις "ατυχεις"εκφρασεις μου μεσα στο φορουμ αν και δεν εβρισα η προσβαλα κανεναν απο τα μελη του κλαμπ ουτε πιστευω να σοκαρα κανεναν,αλλα καταλαβαινω πρεπει να κραταμε ενα επιπεδο και συμφωνω με αυτο.Απλα θεωρησα χρεος μου προς τους φιλους εδω μεσα να μοιραστω ενα περιστατικο που συνεβη σε πολυ κοντινο ατομο του περιβαλλοντος μου με ιδιαιτερη προσοχη σε αυτα που κανει πανω στο αυτοκινητο του και που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 20:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

όπως ειπα και παραπανω μας το λες καπως "αόριστα" και κανείς δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ασφαλές! πρεπει αν ξερεις να δωσεις περισσοτερες πληροφορίες! φυσικα γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος για το αμάξι του και οποιος κανει εγκαταστάσεις υγραεριου, προσωπικα ξερω παρα πολλά άτομα που έχουν βαλει σε διάφορα αμάξια και δεν είχαν κανένα πρόβλημα! επιμένω και παλι πως πρεπει να ηταν κάποιο λάθος του εγκαταστάτη! για να βγαλουμε ποιο σωστά συμπερασματα πες μας ποιες βαλβιδες επαθαν ζημια? ολες? οι εξαγωγης ή οι εισαγωγής? επισης τι ακριβως επαθαν? μπορει να ειναι κατι τυχαιο και εντελώς άσχετο με το υγραέριο! τι συστημα υγραεριου φορουσε? τι γενιάς? με πνευμονα ή χωρις? με δικο του εγκεφαλο? καμια 2 περιπτωσεις που ειχα ακουσει και εσπασαν μοτερ ειχαν κανει λαθος οι μηχανικοι με τα μειγματα και ηταν οτι νανε και οπως νανε!!! γιαυτο σου λέω!
επισης ο τροπος που το εγραψες αυτο ειναι σα να λες να μην βαζει κανεις υγραεριο γιατι θα καψει τις βαλβιδες του! κατι που φυσικα κατά 99% και βαλε απλα ΔΕΝ ισχύει!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18365312 seconds (79,04% PHP - 20,96% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com