Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Αυτο δεν λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ! μπορει που ειμαι 100% σιγουρος να ειναι λάθος ή παράλειψη του μηχανικου που το εβαλε απλά! το ιδιο μπορει να γινει με 1000 αλλα πραγματα ακομα και σε απλα service! μια φορα πχ μηχανικος αφησε μια βιδα απο καπακι εκκεντροφορων εκει κοντα επεσε μεσα, νομιζε πως την εχασε και με το που πηρε μπρος το μοτερ πανε ολα! δεν μπορεις να κατηγορησεις το υγραεριο γενικα και αοριστα ειδικα με αοριστολογιες χωρις να ξερεις δλδ γιατι καηκαν οι βαλβιδες! εχουν βαλει εκατονταδες αυτοκινητα χωρις προβληματα, αν σε μερικα ετυχε κατι δλδ αποκλειεται να ειναι λαθος του εγκαταστατη? να πω ενα πχ? λαθος αναλογια μειγματος, λαθος μπουζι κτλ πολλα μπορει να το προκαλεσουν αυτο ΧΩΡΙΣ να φταιει το ιδιο το καυσιμο όμως! και με βενζινη θα μπορουσε να γινει! τουλαχιστον ξερεις αν ηταν εξαγωγης ή εισαγωγης?
Υ.Γ η εγγυηση ειναι λογικο να χανεται! αφου δεν μπηκε στην Toyota λογικά!
|
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο! Και φυσικά είναι πάντα πιθανό ένα αμάξι να έβγαζε πρόβλημα ούτως ή άλλως και η εγκατάσταση υγραερίου είτε να μην παίζει ρόλο ή και να το επιδεινώνει. Κάθε μετατροπή ενέχει κίνδυνο. Αυτό νομίζω ότι το γνωρίζουμε όλοι. Τα αυτοκίνητά μας δεν είναι κατασκευασμένα για υγραεριοκίνηση. Από την άλλη πλευρά εάν έχεις καλό εγκαταστάτη, καλό καύσιμο και κάνεις σωστή χρήση και συντήρηση του αυτοκινήτου, οι πιθανότητες περιορίζονται πολύ.
Εγώ έχω ήδη πάνω από 30000 χλμ με υγραέριο, ενώ έχω μιλήσει και με οδηγούς που έχουν επίσης corolla με διπλάσια και τριπλάσια χλμ με υγραέριο και λένε ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα...
Ασφαλώς θα υπάρχουν κι εξαιρέσεις, αλλά δεν θα είναι ο κανόνας...διαφορετικά θα είχε γίνει γνωστό και δε θα είχε τέτοια απήχηση η εγκατάσταση...