Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 21-02-06, 17:45
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Θα συμφωνησω με τον φιλο Μιχαλη και θα προσπαθησω να μην ξαναμπω στο τριπακι αυτο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 18:18
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Νομίζω ότι το καλύτερο σχόλιο εδώ μέσα το έκανε πριν από λίγο ο Madvinegar και προσωπικά τον συγχαίρω για αυτή του την παρέμβαση .

To topic αυτό έχει ξεφύγει πολύ από την υγιή αντιπαράθεση απόψεων, που ουσιαστικά πρέπει να εξυπηρετεί και έχει καταλήξει στην αντιπαράθεση πολλών υπερβολών (πολλές φορές μάλιστα υπερβολικών επιχειρημάτων) και σε έναν ατελείωτο τσακωμό μεταξύ μελών. Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί μεταξύ μας και σίγουρα δεν τιμά κανέναν μας αλλά οπωσδήποτε ούτε και το club.

Πριν λοιπόν γράψετε το επόμενο σχόλιο σας σκεφτείτε την σχέση που έχετε με αυτόν το οποίο έρχεστε σε αντιπαράθεση και την ζημιά που ενδεχομένως να κάνετε στην εικόνα αυτής της μεγάλης παρέας που λέγεται Corolla Club.

Ήμαρτον ρε παιδιά. Δηλαδή αν ήσασταν τώρα στον ίδιο χώρο τι γινότανε θα πιανόσασταν στα χέρια για το χατίρι ενός μοτέρ?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 18:38
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
[...]
Με λίγα λόγια: Χαλάμε τις καρδιές μας, ξεχνάμε και αυτά που ξέρουμε και γινόμαστε και ψιλο-ρεζίλι στους απ'έξω που μας διαβάζουν.
Θερμή παράκληση: Ας κάνουμε την πλάκα μας, ας βάζουμε τις κοντρούλες μας για προσωπική μας τέρψη και μόνο, και όποιος προσπαθεί να χαλάσει αυτο το κλίμα ας τον αγνοούμε.
Σωστός ο Μιχάλης.Επρεπε τελικά να παρέμβει ένας εκ των ΕΞΩδιαμαχούντων για να ηρεμίσει το θέμα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα το ελεγα εγω οτι θα σε κανω moderator
Ναι όντως καλή ιδέα...Αλλά τώρα που γιναμε πολλοί λέω να κανουμε μια πρόταση να βγείς εσυ να μπει ο Μιχάλης...ετσι να γινουμε πολλά τα Ε12 και μετα και να θελετε να μιλατε οι 20V δεν θα μπορείτε... (η Δημοκρατία που τόσο διαμυνύω)Αλλά βεβαια μένει και κείνος ο Αyrton ...

Πάντα φιλικά και χιουμοριστικά,έτσι για να επαναρθουμε και πάλι σε φιλικούς διαξιφισμούς και πραγματικά φιλικα ανοίγματα...Δημήτρης!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 19:23
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ασε βασιλη εσυ τι πεταγεσαι σαν κουτσουλια? τον γιαννη(αστακο) τον ξερεις? μηπως το εχεις δει κιολας?μηπως ξερεις που το φτιαχνει? μηπως ξερεις τι εχει βαλει μεσα? ας ειναι καλα η ταμπελα που ειχε για υπογραφη του. οτι ακουμε μασαμε τσιχλα και το διαδιδουμε? εδω ρε δεν ξερεις καν αν εχει την ts ακομα και μιλας ρε ? κατσε στα αυγα σου και μην ανακατευσαι ειδικα εσενα που ουτε σου πεφτει λογος ουτε σε ρωτησε κανενας τι και πως.
Πανο φιλε μην με τσατιζεις γιατι θα γινει χαμος.Για κατσε να διαβασεις τι ποστ κανατε με τον 2579 τα παιδια παιζει ειστε ρε.Ειστε και 30+χρονων και οι δυο ρε και κανετε χειροτερα απο εμενα.Οσο για τον αστακο δεν το ξερω ρε αλλα ολοι σουζα ησασταν μπροστα του,τωρα ξεσηκωθηκατε ολα σας
Υ.Γ.
Στειλε και τα φρενα ρε ταγαρα γιατι θα σταματησω πανω σε αλλον ετσι οπως παω.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 19:53
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

το topic αυτο ανοιχτηκε για να τα χωσουμε. αν θελετε ειρηνη παω πασο
απλα δεν θελω να ξεχασω και αυτα που ξερω!!!!
Παλιά 21-02-06, 19:53
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

wastegate εγω λεω λαλαλιες η δεν ειχες διαβαση καλα την προιγουμενη υπογραφη? το πορσε το σταρλετ 200 ιππονκαι μερικα αλλα εφαγα καροτσες οκ.
παιδια συμφωνω και εγω για το καλο κλιμα
το προβλημα απο που ξεκιναει ?
στο οτι εχασε η ts απο το 20ν? η το οτι οταν σας περιγραφουν μια κοντρα και δεν ειναι οπως την υπολογισατε αρχιζετε...
χαλαμεμε τις καρδιες μας? εγω εχω κανει 3-4 φιλους μεσα απο το τοπικ
αν παντος χαλαν φιλιες για μια κοντρα να τις χερεστε αυτες τις φιλιες και να τις προστατευετε απο απο τις δυσκολιες οπως π.χ μια κοντρα .τι να πω
αν ενδιαφερεστε πιο πολυ για την εικονα που διχνουμε προς τα εξω και να μην γινομαστε ρεζιλη ας αρχισουμε απο τα ορθογραφικα μας λαθη .πρωσωπικα για τους απεξω αμα τους αρεση. το επιπεδο δεν φενετε στα ευκολα οπως π.χ να κερδιζη η ts ενα 20ν αλλα στο αντιθετο δηλαδη στην πραγματικοτιτα
πρωτινω παιδια να να εχουμε μια σχεση υποκριτικη για να αρεσουμε στους απεξω και οχι μια αληθηνη μεταξη μας και να χτιζουμε μια πραγματικη φιλια που περναει απο τα δυσκολα οπως π.χ. μια κοντρα

madvinegar εμενα μου αρεση να χαλαω το κλιμα υποκρισιας μερικον ειναι ενδιαφερων να βλεπεις τι ματειωδοξια υπαρχη στους ανθρωπους κανοντας πρωεκταση του εαυτου τους ...ενα αυτ/το και να ρισκαρουν τις σχεση τους με τους ανθρωπους εστω και στο ιντερνετ για μια ..κοντρα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 19:59
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
wastegate εγω λεω λαλαλιες η δεν ειχες διαβαση καλα την προιγουμενη υπογραφη? το πορσε το σταρλετ 200 ιππον και μερικα αλλα εφαγα καροτσες οκ.
Εγω θυμαμαι να εγραψες οτι τα περασες τωρα αν ειναι ετσι οπως τα λες ζητω συγνωμη λαθος δικο μου

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 20:00
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειμαι κανα μηνα εξω απο το site και με μεγαλη ανυπομονησια μπηκα σημερα για να διαβασω τι εχασα!!Μου βγαζει γυρω στις 4000 νεα πραγματα να διαβασω!!Πολλα τα απεριψα γιατι δεν με ενδιεφεραν αλλα περισσοτερο κολλησα εδω και ειπα να εκθεσω και εγω την ταπεινη μου αποψη.
Ειχα μεινει σε μια ενδεχομενη κοντρα του Marmel με τον 2579 που βλεπω οτι δεν εγινε,μετα την ηττα του Πανου(γιατι εγω τοτε ετσι το ειχα εκλαβει).Μεσα στα οσα ειχαν ειπωθει,αρχισαν να πεφτουν και οι πρωτες ψιλες για κοντρα 20V με TS.Τοτε μαλιστα ειχα εκφρασει την απορια μου πως τοσο καιρο δεν εχει γινει μια τετοια 'συναντηση' στις απειρες συναντησεις σας την Παρασκευη.Μηπως χρειαζεται να θυμισω σε κανεναν οτι απο τους 20V ημουν ο μοναδικος που ξεχεζε τον Νικο για τα λεγομενα του;;Αμφιβαλλει κανεις γι'αυτο;Ας γυρισει να διαβασει τα ποστ μου τα προηγουμενα!!Αμφιβαλλει κανενας οτι παλι ειμαι ο μονος απο τους 20V που τσακωνεται με τον Marmel και τον Ayrton στα οσα κατα καιρους λενε περι ιπποδυναμης και διαφορες κοντρες;(αλησμονητο το τοπικ με το subaru,πολυ γραψιμο).Οταν γραφονται πραγματα υπερβολικα παντα απαντω και δεν δισταζω να γινομαι δυσαρεστος.
Ολος αυτος ο προλογος γινεται για να δειξω(που δεν νομιζω οτι χρειαζεται ),οτι αν μη τι αλλο αν και 20V δεν ειμαι μονοχνωτος.
Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ ομως διαβαζω απιστευτα πραγματα απο τα παιδια με TS!!!Τι παει να πει ρε παιδια δεν το εσπασε για αυτο βρεθηκε μπροστα ο Νικος;Να μην στηνοταν για κοντρα τοτε.Να καθοταν σπιτι του και να εβλεπε μπαλα οπως εκανα και εγω!!Τι παει να πει ειχε 2 ή 3 ατομα μεσα στο TS;Να τους κατεβαζε κατω!!(εκτος αν στον εξοπλισμο του TS δινουν δωρο και 2μαντραχαλαδες).Σαφεστατα και ειχε μειονεκτημα με 2 επιπλεον ατομα αλλα ποιος του φταιει;;Εγω;;Και πως βρεθηκε μπροστα το TS στις 2 πρωτες σχεσεις και μαλιστα με μεγαλη διαφορα και μετα προλαβε ο Νικος και τον μαζεψε και του εριξε κιολας;Αυτοκινητο με 500 αλογα ετσι δεν σε περναει!!Αλλη ασυναρτησια που διαβασα οτι τα TS ειναι μπουκωμενα για ρυπους κ.τ.λ σε αντιθεση με τα 20V.Ειπε κανενας οτι το 20V εισηχθη ποτε στην ευρωπη;Τι μας νοιαζουν οι ρυποι σε μια κοντρα;Εμενα που με νοιαζει κυκλοφορω με μαμα καταλυτη αλλα σε κοντρες που βαζω δεν λεω αν ειχα Americat θα ημουν απο ολους μπροστα.Και αν το λετε για το οτι υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης τοσο το χειροτερο για εσας γιατι στα 28000 θα προσθεσεις αλλα 10000 για να παρεις ποσα αλογα;;;Απο ολα αυτα τι δεν ξερατε;Ε,τοτε γιατι τα λετε εκ των υστερων;Ναι το 20V ειναι ενα ακραια βελτιωμενο μοτερ στα 1.6 κυβικα,τοσο ωστε να εχουμε την ιδια αξιοπιστια.
Και για να ρωτησω κατι γιατι ο πρωτος που πιαστηκε μαλακας απο το αποτελεσμα ειμαι εγω.Εστω οτι εχετε δικιο σε ολα οσα λετε!!Ειστε ευχαριστημενοι απο το γεγονος οτι αυτοκινητο με 30 αλογα παρακατω,λιγοτερα κυβικα και ροπη πηγαινετε μαζι;;Για να μην πω οτι ειστε πισω κιολας!!Για εμενα δεν εχει αλλαξει κατι,συνεχιζω να πιστευω οτι το 1.8 ειναι πιο συγχρονο και δυνατο μοτερ.Θεωρω τον Νικο υπερβολικο σε πολλα αλλα πραγματα αλλα οσον αφορα το συγκεκριμενο αφου μιλησε με πραξεις τα λογια περιτευουν!!!Και για αυτους που του προσδιδουν διαφορους υπερβολικους χαρακτηρισμους αυτο που εχω να πω εγω οτι ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να εισαι φαφλατας παρα ξεροκεφαλος και φανατικος.
Για τον Αyrton διαβασα οτι ηταν μπροστα απο το υπερκυβισμενο.Απο τα λεγομενα και του Νικου που λεει οτι καμμια σχεση τα 2 μοτερ(Πανου και Γιαννη) καταφευγω στο συμπερασμα οτι φιλε Γιαννη οντως εισαι τα δυναμομετρημενα αλογα,αλλιως θα επρεπε και λογω βαρους να βρεθεις πολυ μπροστα.Για συγκρινε λιγο την περιπτωση σου σε αντιδιαστολη με του 2579.Εσυ με 1.8 ιδρωσες οσο ιδρωσε και ο 2579 με τα 192 αλογα.Δεν δικαιολογουνται τετοιες τεραστιες αποκλισεις,ο ενας με το απλο 1.8 και ο αλλος με το TS!!!Και μαλιστα ο 2579 με πολυ βαρυτερο αμαξωμα.Οσο για τον φιλο Πανο ειναι σαφεστατα πιο δυνατος απο τον Γιαννη(συμφωνα και με τα λεγομενα του Νικου) αλλα παραμενει πισω απο τον 2579.
Αυτα ειχα να πω συγνωμη αν καποια πραγματα δεν τα καταλαβα σωστα αλλα αυτην την εικονα αποκτησα απο αυτα που διαβασα 384 ηταν οι νεες ενοτητες για μελετη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 20:07
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

χαχαχαχαχαχα που σαι ρε μητσαρα επιτελους μαχη. πεσταααααααααααααααααααα

να υπενθυμισω οτι ειχε 1 ΑΤΟΜΟ μεσα το ts και οχι 2-3 η οπως αλλιως βολευει
το ρεζερβουαρ ηταν γεματο? επρεπε να τ αδειασει ε?
Παλιά 21-02-06, 20:13
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου Δημήτρη!!! ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.... ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4age 16v vs 20v NicKE70 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 26-09-17 12:43
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 17:32
Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTLi ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ SUPPORT 44 15-12-08 12:46
4age 16v konkon 4AGE 20v Levin 10 13-03-08 18:22
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,17643690 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:21.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com