wastegate εγω λεω λαλαλιες η δεν ειχες διαβαση καλα την προιγουμενη υπογραφη? το πορσε το σταρλετ 200 ιππονκαι μερικα αλλα εφαγα καροτσες οκ.
παιδια συμφωνω και εγω για το καλο κλιμα
το προβλημα απο που ξεκιναει ?
στο οτι εχασε η ts απο το 20ν?
η το οτι οταν σας περιγραφουν μια κοντρα και δεν ειναι οπως την υπολογισατε αρχιζετε...
χαλαμεμε τις καρδιες μας? εγω εχω κανει 3-4 φιλους μεσα απο το τοπικ
αν παντος χαλαν φιλιες για μια κοντρα να τις χερεστε αυτες τις φιλιες και να τις προστατευετε απο απο τις δυσκολιες οπως π.χ μια κοντρα .τι να πω
αν ενδιαφερεστε πιο πολυ για την εικονα που διχνουμε προς τα εξω και να μην γινομαστε ρεζιλη ας αρχισουμε απο τα ορθογραφικα μας λαθη
.πρωσωπικα για τους απεξω αμα τους αρεση. το επιπεδο δεν φενετε στα ευκολα οπως π.χ να κερδιζη η ts ενα 20ν αλλα στο αντιθετο δηλαδη στην πραγματικοτιτα
πρωτινω παιδια να να εχουμε μια σχεση υποκριτικη για να αρεσουμε στους απεξω και οχι μια αληθηνη μεταξη μας και να χτιζουμε μια πραγματικη φιλια που περναει απο τα δυσκολα οπως π.χ. μια κοντρα
madvinegar εμενα μου αρεση να χαλαω
το κλιμα υποκρισιας μερικον
ειναι ενδιαφερων να βλεπεις τι ματειωδοξια υπαρχη στους ανθρωπους κανοντας πρωεκταση του εαυτου τους ...ενα αυτ/το
και να ρισκαρουν τις σχεση τους με τους ανθρωπους εστω και στο ιντερνετ για μια ..κοντρα