Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
02-07-12, 17:39
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
νικιφορε το εδωσα το δικο μου... και καλα λεφτα για την κατασταση του.παιδια το παιδι το ξερει ποιο καλα ο δημητρης να μας πει την γνωμη του... ειναι 35 αρης με 2 παιδια και δεν τον εκοψα για καγκουρα.. σοβαρος και μου μιλησε πολυ ξεκαθαρα... το αμαξι ειναι στα χερια του 3 χρονια ολες οι μετατροπες γιναν απο αυτον . και παιδια ειναι πολυ προσεγμενες δεν ειδα ουτε μια καγκουρια.. πανω και το ματι μου βλεπει πολλα το αμαξι φορα αλλη εισαγωγη τωρα απο αυτην της φωτο....μια που δεν την ξερω...
|
02-07-12, 17:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
|
απ'αυτον πρεπει να παρω αεροτομη και πλαινα, ειναι ιδιο χρωμα με το δικο μου
|
02-07-12, 19:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolinio
νικιφορε το εδωσα το δικο μου... και καλα λεφτα για την κατασταση του.παιδια το παιδι το ξερει ποιο καλα ο δημητρης να μας πει την γνωμη του... ειναι 35 αρης με 2 παιδια και δεν τον εκοψα για καγκουρα.. σοβαρος και μου μιλησε πολυ ξεκαθαρα... το αμαξι ειναι στα χερια του 3 χρονια ολες οι μετατροπες γιναν απο αυτον . και παιδια ειναι πολυ προσεγμενες δεν ειδα ουτε μια καγκουρια.. πανω και το ματι μου βλεπει πολλα το αμαξι φορα αλλη εισαγωγη τωρα απο αυτην της φωτο....μια που δεν την ξερω...
|
για ποιο αμάξι μιλάς? μπερδεύτηκα!
|
03-07-12, 01:11
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Και οι μηχανικοι εχουν ριξει τιμες απο την αλλη, δεν ξερω λεω....αν το δικο σου ειναι σε καλη κατασταση μηπως να σκεφτοσουνα μετατροπη να το κάνεις και οπως θες εσυ? γιατι το δικο σου να το πουλησεις μετα βλεπεις τι γινεται δυσκολα αγοραζει κανεις αμαξι σημερα! και για να το παρουν θα το δωσεις κοψοχρονιά.
|
αυτο το post σου που αναφερωσουν στο να φτιαξω το δικο μου :P και μετα ελεγα για αυτο που με κινησε το ενδιαφερον και το ειδα
Παράθεση:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1090009/
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolinio : 03-07-12 στις 01:18.
|
04-07-12, 14:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
|
|
χχμ ...λοιπον το αμαξι εκλεισε θα το σηκωσω σημερα θα κανω ελεγχο τα παντα πιεσεις και λοιπα.. το μονο προβλημα ειναι οτι φοραει οθονη και ο κυριος θα την βγαλει απο πανω,το προβλημα ειναι οτι στην πανω θεση εχει τα οργανακια(πραγμα πολυ τελειο) και κατω που εχει την οθονη αν βγει δεν θα εχει βαση για ραδιο cd οποτε ψαχνω να δω τιμες για βαση για να ξερω το πολυ πολυ ν σκασω $$να παρω και οθονη...
|
04-07-12, 14:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ποιο κοιταξες?
|
04-07-12, 14:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Aποστολη,του Αλεξη πηρες?
|
04-07-12, 14:48
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
|
|
νικηφορε εκεινο με τα 5900..ναι του αλεξη δημητρη., θα ανεβασω φωτο το σαββατο παρασκευη παμε για μεταβιβαση /...απλα εκεινο εχει οθονη και εγω τον ειπα να την βγαλει για να πεσει η τιμη αλλα θελω να δω ποσο εχει να παρω μια βαση για το ραδιο σιντι να μπει κατω.. ...μην δεν αξιζει και ξηλωνει τσαμπα την οθονη ...
|
04-07-12, 14:54
|
|
|
|
|
Αντε με το καλό και να σε δούμε και στην συνάντηση. Όποτε θέλεις για "μετρήσεις" στείλε pm
|
04-07-12, 14:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
μη μας ερθεις τωρα γρηγορος ετσι?χαχαχαχαχαχα.............
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17049909 seconds (80,36% PHP - 19,64% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|