o γιαννης ειπε
Φιλε νικο η συγκριση 20v,angelina jolie μου αρεσε πολυ αλλα δν νομιζω οτι το ονειρο καθε ενα ειναι το 20v κατω απ το καπο του οπως να εχει για γυναικα τν jolie .Οσο για τν μηχ μου ειχε ενα celica gt4 400 κατι hp πριν κ τωρα λογο οικογενειας εχει 5θυρο t sport corolla που προοριζεται για κομπρεσορα κ υπερκυβισμο νομιζω οποτε γιατι να ασχοληθει με τν 20v????
κ γιατα vti οτι ειναι 2 καροτσες πισω ισως να ναι αληθεια αν ο οδηγος ειναι κουλαδι αν κ μεχρι τα 100 πας για τσιγαρα στο περιπτερο δν κανεις ανοιγμα με 2 στροφατα μοτερ απο κει κ πανω τι??δηλ εννοεις οτι το χοντα πρεπει να ναι 180 αλ+ για να ναι διπλα σε 20v μαμα??μν τρελαθουμε κιολλας.Κ τελος υπαρχουν τοσα πραγματα για χοντα γιατι 1ον ειναι απο κατασκευης σπορ μαρκα κ 2ον τα vti κ οχι μονο ειχαν εισαχθει κανονικα στν Ελλαδα ενω αυτο δν υσχει κ για τα 2 για τν ΤΟΥΟΤΑ μας δυστυχως...
φιλικα παντα Γιαννης
γιαννη η παρομοιοση ηταν με το να ειναι διπλανο δωματιο η τζολη και αν ειναι γυναικα σου οπως συνοδηγος στο 20ν ειτε δικο σου
ειδες που το πετυχα για το μηχανικο σου οτι δεν εχει 20ν τωρα το οτι ειχε gt4 400hp ειναι αλλο 20ν δεν εχει
οσο για τα vti εχω ανοιξει με φιλο που ειναι 167 δυναμομετριμενο στο παουερ και πηγεναμε ισα φοραγε φιλτρο προγραμμα χταποδι αγονιστικο καταλυτη εξατμιση και φυσικα το vti ειναι 1000και λιγα κιλα ακομα και μενα το καρινακη 1200 κιλα καταλαβενεις to 20ν ειναι σε αλο επιπεδο για να μην πω crx στην εθνικη που απο τα 170- 200 εφαγε 2+ κενες τα TS τα ταπερ την GTA και αλλα μην αρχισω ....πητε οι παλιοι τιποτα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|