Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
 |
|

26-01-12, 13:33
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
αφου δουλευεις και βενζινη αρα δεν εχει θεμα να χρειαζονται λαδιερες και ιστορίες! γιατί και με εναν ταξιτζη που ειχα μιλησει μου ελεγε πως δουλευει λιγο με πετρελαιο και μετα γυρναει στο υγραεριο για να λιπαινονται και οι βαλβιδες!
|
Γιατι ποιος λεει οτι χρειαζονται λαδιερες?ποιο το οφελος απο την χρηση της μπορει καποιος να μου εξηγησει?
Κανενα συστημα δεν χρειαζεται λαδιερα αυτη την βαζουν καποιοι για να αυγατιζει η τσεπη τους.επισης πρωτη φορα ακουω συστημα υγραεριου να καιει και βενζινη παραλληλα,ταχα για λιπανση.μαλλον για ανικανοτητα του συστηματος/εγκαταστατη μου κανει αυτο.τουλαχιστον στα υγρου ψεκασμου δεν παιζει με τιποτα αυτο.
Επισης κανενα πετρελαιο δεν δουλευει 100% με υγραεριο.
|

26-01-12, 18:39
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
...επισης πρωτη φορα ακουω συστημα υγραεριου να καιει και βενζινη παραλληλα,ταχα για λιπανση.μαλλον για ανικανοτητα του συστηματος/εγκαταστατη μου κανει αυτο.τουλαχιστον στα υγρου ψεκασμου δεν παιζει με τιποτα αυτο...
|
Η Toyota Hellas, πάντως, στο σύστημα LPG που βάζει στο 1.33 Yaris, κάνει αυτό ακριβώς: κάθε κάποιους κύκλους με υγραέριο, ψεκάζει και βενζίνη.
Και η εγκατάσταση που κάνουν, εννοείται πως διατηρεί την εγγύηση των 6 ετών...
|

26-01-12, 15:39
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Νικηφορε οταν ειναι κρυο το μοτερ υποχρεωτικα δουλευει με βενζινη δεν μπορεις να το γυρισεις σε υγραεριο,γυρναει μονο του μετα απο περιπου 1-1,5 λεπτο τουλαχιστον στο δικο μου ετσι ειναι.Τωρα αυτο που λεει ο Γιαωργος οτι το γυρναει σε βενζινη πριν το σβησει εγω δεν το κανω.Τσαμπα βενζινες.. 
|

26-01-12, 18:27
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Νικηφορε οταν ειναι κρυο το μοτερ υποχρεωτικα δουλευει με βενζινη δεν μπορεις να το γυρισεις σε υγραεριο,γυρναει μονο του μετα απο περιπου 1-1,5 λεπτο τουλαχιστον στο δικο μου ετσι ειναι.Τωρα αυτο που λεει ο Γιαωργος οτι το γυρναει σε βενζινη πριν το σβησει εγω δεν το κανω.Τσαμπα βενζινες.. 
|
εσυ ποτε εβαλες υγραεριο στην corolla? μονο 1 - 1.5 λεπτο κανει εσενα? γιατι αλλοι μου λενε κανουν κανα χιλιομετρο?
|

26-01-12, 22:07
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
εσυ ποτε εβαλες υγραεριο στην corolla? μονο 1 - 1.5 λεπτο κανει εσενα? γιατι αλλοι μου λενε κανουν κανα χιλιομετρο?
|
Στο Yaris εχω βαλει.Τωρα το απογευμα που το πηρα παλι, τελικα κανει 2+ λεπτα μεχρι να γυρισει σε υγραεριο οταν ειναι κρυο το μοτερ.Συνηθως δεν το ξεκιναω αμεσως περιμενω κανα 2 λεπτο και μετα ξεκιναω.Αλλες φορες προλαβαινει και γυρναει σε υγραεριο και αλλες φορες με το που ξεκιναω μετα απο καποια μετρα γυρναει.
|

26-01-12, 23:03
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
δεν ειναι θεμα χρονου αλλα θερμοκρασιας,οταν φτασει στους χ βαθμους το νερο τοτε γυριζει σε υγραεριο.γι'αυτο το καλοκαιρι γυριζει σε λιγα δευτερολεπτα και τον χειμωνα θελει 2-3 λεπτα.
|

26-01-12, 23:33
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όταν φτάσει το παραφλού στους 40 βαθμούς. Το οποίο φυσικά ρυθμίζεται. Αλλά συνήθως εκεί είναι...
|

29-01-12, 21:58
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
υστερα απο εν α διαστημα που εβαλα υγραεριο εχω τις εξης αποριες...πρωτα απολα το αισθημα να γεμιζεις με 45 ευρω ειναι η καλυτερη ανακουφιση για την τσεπη μας τους δυσκολους αυτους καιρους...δευετρον εχω μια απορια...το αεριο βρισεται με καποια πιεση μεσα στο ντεποζιτο? γιατι οσο επεφτε η σταθμη απο το υγραεριο παρατηρησα μια μικρη πτωση στην αποδοση του αυτοκινητου? η οποια εξαλειφεται οταν φουλαρω παλι το ντεποζιτο....αποτι υπολογισα παιζει κοντα στα 0,11 ευρω καταναλωση στο χιλιομετρο με την τιμη του υγραεριου στα 0,905 ευρω το λιτρο....

30-01-12, 00:25
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
αυτό που λες μπορεί να οφείλεται σε έλειψη προπανίου στο μείγμα και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες πέφτει η πίεση του αεριου. γενικά τα μείγματα τον χειμώνα έχουνε θέμα.
|

30-01-12, 08:28
|
 |
|
|
|
|
ποση ειναι περιπου η καταναλωση αεριου στα 100χλμ σε ενα 1,400cc corolla E12?
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 1,03286791 seconds (86,39% PHP - 13,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|