Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
|
|
|
19-03-11, 23:38
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Μετά από χθεσινή συζήτηση με φίλους υγραεριοκίνητους, έμαθα ότι μηχανικός στη Θεσ/νίκη, πέρασε υγραέριο 5ης γενιάς σε πετρελαιοκίνητο φορτηγό. Απλά ρύθμισε την αναλογία καυσίμου, και ψεκάζει ταυτόχρονα πετρέλαιο και υγραέριο, σε κάποιο αντίστοιχο ποσοστό...
|
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;
Με δεδομένα ότι:
α) ένας σύγχρονος βενζινοκινητήρας (κύκλου Otto, ή περίπου) έχει γεωμετρικό λόγο συμπίεσης 11:1, και
β) ένας σύγχρονος πετρελαιοκινητήρας (κύκλου diesel) έχει γεωμετρικό λόγο συμπίεσης μεγαλύτερο από 22:1
-
Πώς είναι δυνατόν να κάνεις ανάμιξη του καυσίμου του ενός, με το καύσιμο του άλλου;
Εκτός αν μιλάμε για κατάσταση αντίστοιχη με εκείνη κατά την οποία προστίθεται βενζίνη στο πετρέλαιο για εκκίνηση σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών...
|
20-03-11, 09:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Και μένα με έκανε εντύπωση όταν το άκουσα. Άλλος ο βενζινοκινητήρας, άλλος ο πετρελαιοκινητήρας. Αν και θυμάμαι κάποιο αντίστοιχο γερμανικό site, σαν και αυτό που έχει βάλει ο Μάριος...
|
26-03-11, 13:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
26-03-11, 14:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Με λίγα λόγια, πλήρωσε για να κάνει διαφήμιση στο μαγαζί του. Και καλά κίνημα "Δε πληρώνω βενζίνη", με έδρα του κινήματος το συνεργείο του...
|
27-03-11, 17:15
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Eπειδη εχω 2 κουρσες πετρελαιο επαγγελματικα ειχα ρωτησει τον Μπιρμπο τοτε που εβαλα υγαρεριο στο δικο μου αν μπορει να μπει και στο πετρελαιο.
Τοτε μου ειχε πει οτι μπαινει αλλα χρειαζεται και λιγο πετρελαιο για να δουλεψει αρα δεν αξιζει τον κοπο για να το βαλεις.Κατι σαν τα συστηματα 4ης γενιας που λενε καποιοι οτι μπαινουνε και σε Τsi-Fsi κινητηρες αλλα ψεκαζετε και βενζινη μαζι με αεριο.
Ο αλλος λεει στο site 15 χρονια εγγυηση λες και βαζεις φωτοβολταικα πανελ.απο οτι βλεπω ειναι με πνευμονη μεσα.απορια εχω παντος αν τον παρει κανεις και του πει αν βαζει σε ολους τους κινητηρες τι θα τους πει,οπως και αν βαζει σε Honda κινητηρες με Εγγυηση γραπτη παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 27-03-11 στις 17:21.
|
|
|
|
27-03-11, 19:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Με λίγα λόγια, πλήρωσε για να κάνει διαφήμιση στο μαγαζί του. Και καλά κίνημα "Δε πληρώνω βενζίνη", με έδρα του κινήματος το συνεργείο του...
|
αυτό που έκανε αυτός ήταν κάπως ..... θα έλεγα, όπως το έλεγαν στο αρχικό site νόμιζα πως όντως ήταν ένα νέο κίνημα όπως αυτό των διοδίων αλλά τελικά δεν....
παντως καλά είναι να πάμε στο υγραέριο αλλά μην το ακριβύνουν και αυτό στο τελος! προς το παρον εχει πέσει η τιμή της βενζίνης κυρίως για αυτό που συνέβει στην Ιαπωνία, αν δεν το ξερατε είναι η 3η χωρα στον κοσμο στην κατανάλωση πετρελαίου!!! δυστυχώς όσο και να έψαξα όσο και να ρώτησα κανείς δεν φαίνεται να έχει βάλει υγραέριο σε 4E-FTE! αυτό με κάνει ιδιαίτερα διστακτικό στο να βάλω, επειδή όπως έχω ξαναπεί στο μοτερ μου το αβανς ρυθμίζεται μόνο χειροκινητα (από τον διανομέα κλασικά) και φοβάμαι μήπως με την αύξηση οκτανίων βαράει πειράκια! πάντως γνωστοί μηχανικοί που κανουν μετατροπές με 4E-FTE κτλ όταν ακουσαν για υγραέριο.....καλά που δεν με πηραν στο κυνήγι:P αυτό μάλλον επιβεβαιώνει ότι κανεις δεν εχει βαλει σε 4E-FTE! αν ξέρει κανεις καποιον που να εχει βαλει ο ίδιος ή μηχανικό να έχει αμάξι που εχει φτιαξει με αυτο το μοτερ, να μου το πει να το δουμε γιατι θα με βοηθούσε πολύ!
|
28-03-11, 20:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Και εδω ειναι να γελας για το πως κοροιδευουνε τον κοσμο.μεχρι τελος του χρονου θα εχουνε φερει και συστημα 10ης γενιας οι κυριοι.
Τι αλλο θα ακουσω και θα διαβασω ακομα.
http://www.spathisautogas.gr
Στην ενοτητα εταιρια λεει για 6ης και 7ης Γενιας.
|
29-03-11, 18:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εμένα ένας άλλος είπε πως αυτά είναι βλακείες και δεν υπάρχουν γενιές και ότι όλα είναι τα ιδια!!! αυτος όμως έβαζε με πνεύμονα!
|
29-03-11, 18:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το "γενιές" είναι ελληνική ορολογία.
|
03-04-11, 23:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
http://www.car-gaz.gr/calculator.html
καπου στα 1500 ευρω τον χρονο μου βγηκε...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18444800 seconds (79,12% PHP - 20,88% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|