ΚΑλημερα! δεν ξερω ποσο παει τωρα ο 4EFTE αλλα θες πολλα αλλα πραγματα αν δεν τα εχεις ηδη, το ενα φερνει το αλλο! και υπολογιζε καταναλωση παραπανω αν δεν σε πειραζει αυτο, ειδικα μεσα στην πολη!
αν δεν θες να πλεξεις βρες ενα 4EFE σε καλη κατασταση για να αφησεις τα παντα ακριβως οπως τα εχεις με το χαμηλοτερο κοστος.
αν πας σε 4EFTE δεν θες μονο μοτερ, θελει το σασμαν το δικο του για καλες επιδοσεις, μπορει να μπει το μαμα αλλα επειδη το ειχα κανει δεν λεει trust me!
θες ιντερκουλερ μπροστα, αλλη εξατμιση, φρενα πισω εστω δισκους, αμορτισερ κατι καλυτερο αν εισαι με μαμα, φαρδυτερα λαστιχα αν εισαι με μαμα, αλλη καλωδιωση θελει δεν ειναι plug n play οπως αμα βαλεις το ιδιο δλδ και παει λεγοντας. Επισης καταλυτη ο μαμα δεν κανει που εχει ο 4EFTE, σκαστρα καλο ειναι να μπει αλλη, φιλτρο αερος κτλ. Επισης πατεντα να δουλεψει στροφομετρο και A/C τα εχω αναφερει αυτα στα tutorials αν ξερει ο ηλεκτρολογος δεν εχεις θεμα, αν δεν ξερεις θα εχεις οπως ειχα εγω για χρονια....μεχρι που βρηκα τις λυσεις τους. Δες τιμη μετατροπης
http://www.car.gr/parts/view/6449540/ για να παρεις μια ιδεα....γιατι θες και ολα τα αλλα δεν ειναι μονο το μοτερ που βαζεις και οκ. Μπορεις να μην βαλεις I/C μπροστα αλλη σκαστρα κτλ αλλα θες αεραγωγο στο καπο σου να βαλεις! το μοτερ δε νομιζω να το πουλανε μονο 300 ευρω. Δεν ξερω και σιγουρα αλλα λιγα μου φαινονται.