Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-02-12, 12:32
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν γίνεται να ειναι facelift και 1.3!!! αυτες ειναι με το VVTI moter και ειναι 1400cc, εκτος αν αλλαξε καπο, φτερα, προφυλακτηρα, μασκα κτλ και εκανε την στρογγυλοφαναρη σε facelift! ναι το εχω δει και αυτο!!! επισης ο 4efe ειναι 82hp Και οχι 90, οπότε μάλλον μιλάει για το VVTI moter, ίσως απλά εκανε λαθος και αντι 1400 έγραψε 1300, οπως και να εχει λογικη την βλεπω την κατανάλωση!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-02-12 στις 12:59.
Απάντηση με παράθεση
corolla e111
Παλιά 23-02-12, 13:12
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 185
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111

παιδια μπορει και να μην ειναι το facelift το δικο μου γτ δεν ξερω ακριβως τις διαφορες στα g6..σρυ για την παραπληροφορηση..δεν ειναι vvti το αμαξι μου το απλο ειναι το 1.3 το στρογγυλοφαναρο..δυναμοτρηση(αν ειναι αυτο που βλεπω ποσα αλογα εχω) δεν εχω κανει αλλα στην αδεια 90 γραφει...ουτε τουρμπο ειναι...εντελως ατμοσφαιρα..και γι αυτο μου κανει εντυπωση η καταναλωση αυτη..μοτερ 1.3 ειναι και κατασκευαστης ιαπωνας θα επρεπε να ειναι πιο οικονομικο πιστευω...

μου εκανε εντυπωση ομως και το γεγονος οτι πισω στο αμαξι εχει ενα αυτοκολλητο και γραφει ενα ονομα (μαγαζιου λογικα) και διπλα η απο κατω δε θυμαμαι γραφει TUNING.. και μου λεει ενασ φιλος μπας και εχω φορεμενο κανα προγραμμα πανω απο τον προηγουμενο ιδιωκτητη και δεν το ξερω και γι αυτο να καιει τοσο..γι αυτο και πηγα στην toyota και τους ειπα να το κοιταξουν..ο μαστορας ομως εκει μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει στον εγκεφαλο να δει και ειδε μονο εξωτερικα μηπως εχει περαστει κανενα καλωδιο και μου ειπε οχι και οτι ο ελεγχος ηταν ενταξει και οι μετρησεις που εκανε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-12, 13:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν ειναι αυτο που εχεις στην φωτο ειναι το στρογγυλοφαναρο οπως το λες δεν ειναι facelift αυτο. Προγραμμα δεν παιρνει αυτος το εγκεφαλος, αν νομιζεις πως εχει αυξημενη καταναλωση, για αρχη καθαριζεις ή αλλάζεις το φιλτρο αερος, αν εχει αλλο καθαρισε το πχ φιλτροχοανη, αλλαξε μπουζι με νέα, φιλτρο βενζινης επισης αν δεν εχει αλλαχτει και ξαναδες τις διαφορες. Aν εχει φιλτροχοανη - η και εξατμιση μπορει να καις περισσοτερο!
Απάντηση με παράθεση
corolla e111
Παλιά 23-02-12, 13:37
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111

ναι ιδιο με αυτο της φωτο ειναι..5000 χλμ εχουν περασει απο τοτε που του εκανα σερβιςουτε φιλτροχωανη εχει ουτε εξατμιση..ολα ειναι μαμα...αν το βρισκεται φυσιολογικο τοτε ετσι θα ειναι...και κατι αλλο στο κτεο εννοωντας σε ιδιωτικο με τον ελεγχο που κανουν στο αμαξι σου βρισκουν καθε προβλημα που εχει?και το παραμικρο? η σε γενικες γραμμες και συγκεκριμενα πραγματα??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-12, 14:29
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλά μη περιμένεις απο αυτους! εμενα εχει τζόγο η κρεμαριέρα και οταν τους το ειπα ειπαν πως δεν το εψαξαν και πολυ! για ιδιωτικό λεω και εγω! σε μαστορα οτι κανεις! αν θες να καις λιγοτερο ψαξε για υδρογονοκινηση ή βαλε υγραεριο ή και τα 2 μαζι! μαλλον τοσο καιει αυτο το μοτερ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-15, 15:33
tsec1 Offline:
Μικρό Μέλος

tsec1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα και καλο καλοκαιρι !!!!

Χαμηλη συμπιεση τι μπορει να φταιει??πιστονια, ελατηρια ,βαλβιδες??

αν κανω ρεκτιφιε θα αντεξει το μοτερ 4e fe 300.000 χλμ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-15, 20:02
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
το δικο σου προβλημα πρεπει να ειναι τα ελατηρια ..δεν αξιζει να το ακουμπησεις ...με 300ε παιρνεις ενα πολυ καλο μοτερ και εχεις ενα πολυ καλο αμαξι παλι ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-15, 22:04
Το avatar του χρήστη plankton69
plankton69 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla EE90 12V EFI
Περιοχή: Σέρρες
Δύναμη Σεβασμού: 125
plankton69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ελατήρια συνήθως και πιο σπάνια πιστόνι. Όντως δεν αξίζει να ασχοληθείς αν βρεθεί καλό μοτέρ σε καλά λεφτά...
Παλιά 06-06-15, 08:15
tzerono Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: kozani
Δύναμη Σεβασμού: 233
tzerono είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλό μοτέρ 4efte με 300 ευρώ? ή 4efe?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-15, 08:21
NikiforosGT Offline:
Moderator

ΚΑλημερα! δεν ξερω ποσο παει τωρα ο 4EFTE αλλα θες πολλα αλλα πραγματα αν δεν τα εχεις ηδη, το ενα φερνει το αλλο! και υπολογιζε καταναλωση παραπανω αν δεν σε πειραζει αυτο, ειδικα μεσα στην πολη!
αν δεν θες να πλεξεις βρες ενα 4EFE σε καλη κατασταση για να αφησεις τα παντα ακριβως οπως τα εχεις με το χαμηλοτερο κοστος.
αν πας σε 4EFTE δεν θες μονο μοτερ, θελει το σασμαν το δικο του για καλες επιδοσεις, μπορει να μπει το μαμα αλλα επειδη το ειχα κανει δεν λεει trust me!
θες ιντερκουλερ μπροστα, αλλη εξατμιση, φρενα πισω εστω δισκους, αμορτισερ κατι καλυτερο αν εισαι με μαμα, φαρδυτερα λαστιχα αν εισαι με μαμα, αλλη καλωδιωση θελει δεν ειναι plug n play οπως αμα βαλεις το ιδιο δλδ και παει λεγοντας. Επισης καταλυτη ο μαμα δεν κανει που εχει ο 4EFTE, σκαστρα καλο ειναι να μπει αλλη, φιλτρο αερος κτλ. Επισης πατεντα να δουλεψει στροφομετρο και A/C τα εχω αναφερει αυτα στα tutorials αν ξερει ο ηλεκτρολογος δεν εχεις θεμα, αν δεν ξερεις θα εχεις οπως ειχα εγω για χρονια....μεχρι που βρηκα τις λυσεις τους. Δες τιμη μετατροπης http://www.car.gr/parts/view/6449540/ για να παρεις μια ιδεα....γιατι θες και ολα τα αλλα δεν ειναι μονο το μοτερ που βαζεις και οκ. Μπορεις να μην βαλεις I/C μπροστα αλλη σκαστρα κτλ αλλα θες αεραγωγο στο καπο σου να βαλεις! το μοτερ δε νομιζω να το πουλανε μονο 300 ευρω. Δεν ξερω και σιγουρα αλλα λιγα μου φαινονται.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερωτήσεις/αποριες για e11 Nick_linea terra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 11-04-18 20:46
Γενικές απορίες για G6 FanIsHere TOYOTA COROLLA 111(G6) 32 26-01-13 23:44
ερωτήσεις για g6 1.4 facelift alimonos TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 12-05-09 10:08
Γενικές και ειδικές απορίες fanatikoske30 TOYOTA COROLLA KE30 4 08-07-08 20:46
Avensis 2001 Ερωτήσεις :) stam CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 7 21-02-07 19:27

Page generated in 0,17106509 seconds (81,83% PHP - 18,17% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com