Καλησπέρα σε όλους και συγγνώμη που έχω χαθεί απο τα λιμέρια το κλάμπ.
Έχουμε και λέμε. Απο καιρό ήθελα να αναβαθμίσω το μοτεράκι της ΚΕ30 μου με 3Κ-Β. Οι σοφοί του κλάμπ τι λένε οτι θα χρειαστώ; Καρμπιρατέρ και εισαγωγή μόνο ή μήπως τυχόν και τίποτ' αλλό; Το υπόλοιπο μοτέρ είναι ίδιο και στα δύο μοντέλα;
Επίσης είναι και το θέμα του ψυγείου το οποίο μου πέθανε και θέλει αλλαγή. Πιο φθηνά απο 80 ευρώ θα το βρώ πουθενά, για ιμιτασιόν μιλάμε πάντα.
Μετατροπή σε αυτόματο βεντιλατέρ ο φίλτατος Κυριάκος μου πρότεινε φάνα και μοτερακι απο Φίατ Μπράβο. Άλλες επιλογές έχω;
Για να μου πεί και κανένας ειδικός για φρένα τώρα αφού το πίσω δεξιά ταμπούρο μπλοκάρει που και που. Τα τρομπάκια έχουν αλλαχτεί. Να πάω και για τα υπόλοιπα (ελλατηριάκι και μηχανισμό αυτορύθμισης
Κατά τα άλλα, όλα καλά. Πήγαμε στην Κρήτη, ήπιαμε τις ρακές μας, κάναμε το μπανάκια μας, φάγαμε το σκασμού, κατόπιν πήγαμε στην Αθήνα όπου και μας άφησε το ψυγείο.
Πήρα επίσης ένα ζευγάρι φαναράκια ιμιτασιόν για μπροστά και λάμπες τύπου xenon και τι να σας πώ, είδα το φως μου. Το κόστος αμελητέο, με 25 ευρώ είχα καθαρίσει.
Θα ανεβάσω και φωτό απο την Κρήτη συντομα.
Δημήτρης