Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
ερωτήσεις για g6 1.4 facelift
παιδιά θέλω επειγόντως τα φώτα σας !!!
έχω βρει ένα εξατάχυτο 1,4 facelift 2θυρο χρώματος σκούρο μπλε !
έβγαινε το g6 σε τέτοιο χρώμα ???
επισης μου είπαν ότι μετά από ανάκληση της ΤΟΥΟΤΑ του έχουν βάλει καινούριο μοτέρ ... έγινε ποτέ κάτι τέτοιο ???
σαν να μου μυρίζει μαϊμουδιά ... και θέλουν και 6000...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Για το χρωμα δεν ξερω αλλα σιγουρα υπαρχει οδηγία για επεκταση της εγγύησης στα 7 χρόνια αν το μοτερ καιει λάδι, όπου σου αλλαζουν στην εγγύηση ολο το μπλοκ.
Ειναι ευκολο να διαπιστωσεις αν όντως έγινε κάτι τετοιο δινοντας πινακιδα και αριθμό πλαισίου στην ΤΟΥΟΤΑ οπου θα σου πουνε το ιστορικο του αυτοκινητου.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 379
Ναι ευγενε σκουρο μπλε μεταλικο και το απλο και το g6 για το μοτερ ψαξε το λιγο αν εχει γινει αλαγη και ποσα χιλιομετρα εκανε μετα την αλαγη γιατι ένα g6 που ειχα ακουσει από φιλο ξανα έβγαλε παλι προβλημα μετα από 30.000
Δύναμη Σεβασμού: 377
Και το δικό μου έχει αλλάξει μπλόκ στην εγγύηση.Το δικό μου όμως είναι 1.6.Μέτα την αλλαγή πάντως δεν καίει σταγόνα από λάδι.Και έχεις και καινούργιο μοτέρ...
Δύναμη Σεβασμού: 250
Το δικό μου είναι σαν αυτό που ρωτάς αλλά ασημί και έχει κάνει και 45.000χμ με το νέο μοτέρ, δεν καίει σταγόνα λάδι και μπορώ να πω ότι έχεις την αίσθηση ότι αποδίδει καλύτερα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Ρε Αλί ειναι απλά τα πραγματα.
Παρε στην ΤΟΥΟΤΑ και δωσε αριθμό πλαισίου.
Θα μάθεις τα πάντα. Τι εκδοση είναι, τι σερβις εχει κανει, αν εχει αλλαχτει μπλοκ κτλπ...
Μέχρι τι χρωμα σωβρακο φορούσε ο Ιαπωνας που εσφιγγε τα μπουλόνια θα μάθεις...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO