Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-09-10, 20:25
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τοση διαφορά στην κατασκευη εχουν τα 2 μοτερ δλδ? (στα 1400cc του scirocco και του golf)? Ή απλα το λες απο θεμα εμφανισης?
Το μοτερ του σιροκο ειναι με 160 ονομαστικα αντιθετα με του golf gt με τα 170...το μοτερ του σιροκο ειναι νεωτερο και εχει ξεπερασει καποια προβληματα που εμφανιζε ο 1ος tsi με τα 170 λογω οτι ηταν αρκετα πιεσμενος...αντιθετα το 140αρι δεν εχει εμφανισει ιδιαιτερα προβληματα και εχω φιλο που ειχε παρει απο τα πρωτα golf tsi 140 το σκιζει συνεχεια και δεν εχει καποιο θεμα μεχρι στιγμης και μιλαμε για καμια 70αρα χιλιαδες χλμ...
βεβαια οταν μιλαμε για μεταχειρισμενο αν ειναι ιαπωνικο σιγουρα εχεις το + της αξιοπιστιας απεναντι στον γερμανο αλλα μην αυταπατασαι οποιος πηρε golf gt η ts το πηρε για να το σκιζει αλλιως θα παιρναν πιο απλες εκδοσεις

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-10, 03:47
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 219
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
βρές μια ts f/l και το ψάχνεις και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ μα ποτέ
Και γω μαζί σου φίλε Νίκο αλλά Ts f/l και πενταπορτη που τη θέλω δε βρισκω ρε γμτ...'ασε που τις δίνουν λίγο ακριβά γενικότερα....γι'αυτο σκεφτόμουν και το GT..εννοειται οτι αν βρω την Ts όπως τη θέλω δε το συζηταω καν,αλλά επειδή δε τη βρίσκω κοιτάω και εναλλακτικές(δυστυχώς)...
Παλιά 07-09-10, 04:00
butlerakos Offline:
Μέλος

Αλλά επειδη μιλαμε για εντελως διαφορετικα αυτοκινητα (TS και golf gt) καλυτερα να μας πεις σε τι λεφτα κινεισαι και τι θες απο το αυτοκινητο. Κανενα αυτοκινητο δε τα κανει ολα και για αυτο θα πρεπει να επιλεξεις με βαση τις προτεραιότητες σου[/quote]
Το ότι ειναι διαφορετικα δεν αντιλεγω...απλα κυμαινονται και τα δυο στο οριο χρηματων που θελω(14-15000ευρω) με τη διαφορα οτι το Golf ειναι πιο καινουριο μοντελο. Οπως ειπα και πιο παλια,θελω 5πορτο,να το κρατησω αρκετα χρονια, το οτι το ενα ειναι 1.4 και το αλλο 1.8 δε ξερω αν πλεονεκτημα μελλοντικα για το Golf,αλλα πανω απ'ολα θελω αξιοπιστια! Κι επειδη λεμε για πουσαρισμα του κινητηρα με τα 170 κι εγω εχω γνωστο που του'χει φορεσει προγραμμα(200+ αλογα) και το αμαξι ειναι κομπλε μεχρι τωρα που το'χει 3 χρονια...παρ'το αυγο και κουρευτο δηλαδη...ειναι να μη σου τυχει!!!
Παλιά 07-09-10, 06:53
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
είναι καθαρά θέμα επιλογής σου............................................... ...
όταν βρείς και απο τα 2 βάλτα κάτω και μέτρα + & -
φυσικά είναι και τι φταλέ - κασέρι έχεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-10, 08:58
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ότι ειναι διαφορετικα δεν αντιλεγω...απλα κυμαινονται και τα δυο στο οριο χρηματων που θελω(14-15000ευρω) με τη διαφορα οτι το Golf ειναι πιο καινουριο μοντελο. Οπως ειπα και πιο παλια,θελω 5πορτο,να το κρατησω αρκετα χρονια, το οτι το ενα ειναι 1.4 και το αλλο 1.8 δε ξερω αν πλεονεκτημα μελλοντικα για το Golf,αλλα πανω απ'ολα θελω αξιοπιστια! Κι επειδη λεμε για πουσαρισμα του κινητηρα με τα 170 κι εγω εχω γνωστο που του'χει φορεσει προγραμμα(200+ αλογα) και το αμαξι ειναι κομπλε μεχρι τωρα που το'χει 3 χρονια...παρ'το αυγο και κουρευτο δηλαδη...ειναι να μη σου τυχει!!!
Αφου θες 5πορτο περιοριζονται οι επιλογες. Τα μονο 5πορτα που μου ερχονται στο μυαλο σε αυτη την κατηγορια (γρήγορα μικρομεσαία) ειναι TS, γκολφ και λεον. Αν αλλαξουμε κατηγορια υπαρχουν και αλλα, αλλα νομιζω οτι θες για μικρομεσαιο αν καταλαβα καλα.
Στα 14-15.000 που λες οτι δίνεις ουσιαστικά παίρνεις ότι θες και καλό μάλιστα.
Δίλιτρο αντεχεις? Να πας πχ σε gti?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-10, 21:23
butlerakos Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφου θες 5πορτο περιοριζονται οι επιλογες. Τα μονο 5πορτα που μου ερχονται στο μυαλο σε αυτη την κατηγορια (γρήγορα μικρομεσαία) ειναι TS, γκολφ και λεον. Αν αλλαξουμε κατηγορια υπαρχουν και αλλα, αλλα νομιζω οτι θες για μικρομεσαιο αν καταλαβα καλα.
Στα 14-15.000 που λες οτι δίνεις ουσιαστικά παίρνεις ότι θες και καλό μάλιστα.
Δίλιτρο αντεχεις? Να πας πχ σε gti?
Οχι δίλιτρο δε θέλω,πάει πολύ...Αν ήταν θα'παιρνα ένα GTi που δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή με το GT. Εδώ σκέφτομαι και το 1,8 να φανταστείς αλλά τι να κανουμε που είναι Toyota αλλιώς δε θα το κοιταγα καν...κι επίσης προτιμώ την ατμόσφαιρα που είναι πιο αξιόπιστη και οικονομική απ'ολες τις αποψεις. Απλά μου άρεσε και το Golf σ'αυτη την τιμή.
Παλιά 07-09-10, 21:48
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Οχι δίλιτρο δε θέλω,πάει πολύ...Αν ήταν θα'παιρνα ένα GTi που δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή με το GT. Εδώ σκέφτομαι και το 1,8 να φανταστείς αλλά τι να κανουμε που είναι Toyota αλλιώς δε θα το κοιταγα καν...κι επίσης προτιμώ την ατμόσφαιρα που είναι πιο αξιόπιστη και οικονομική απ'ολες τις αποψεις. Απλά μου άρεσε και το Golf σ'αυτη την τιμή.
Αν όπως λες τα 1.8 σου φαίνονται πολλά και κανεις την παραχωρηση για ΤΟΥΟΤΑ και θες και 5πορτο τότε έχεις δίκαιο, καταλήγεις σε TS ή golf GT/TSI. Όπως σου είπα το GT έχει το κακο ότι επειδή φοραει τον 1ο TSI έβγαλε κάποια προβλήματα νεότητας και δε ξέρεις αν ο προηγουμενος ιδιοκτήτης ασχολήθηκε να τα λύσει.
Παντως εισαι σε καλο δρόμο γιατι έχεις καταλήξει σε 2 αμάξια και όχι σε παραπανω. Θα σου έλεγα να αρχισεις να βλέπεις αμαξια και να εκτιμας την κατασταση τους. Αν πας σε GΤ προτιμησε καποιο με επεκταση εγγυησης ώστε να είσαι εντος εγγυησης για λιγο καιρο.
Leon σου αρεσει? Το καινουριο. Σαν εναλλακτικη το λεω.
Και κάτι τελευταιο, νομιζω ότι σε σχεση με το GT το TS θα σου βγει πιο αξιοπιστο και πιο φτηνο στη συντήρησ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-10, 14:56
butlerakos Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν όπως λες τα 1.8 σου φαίνονται πολλά και κανεις την παραχωρηση για ΤΟΥΟΤΑ και θες και 5πορτο τότε έχεις δίκαιο, καταλήγεις σε TS ή golf GT/TSI. Όπως σου είπα το GT έχει το κακο ότι επειδή φοραει τον 1ο TSI έβγαλε κάποια προβλήματα νεότητας και δε ξέρεις αν ο προηγουμενος ιδιοκτήτης ασχολήθηκε να τα λύσει.
Παντως εισαι σε καλο δρόμο γιατι έχεις καταλήξει σε 2 αμάξια και όχι σε παραπανω. Θα σου έλεγα να αρχισεις να βλέπεις αμαξια και να εκτιμας την κατασταση τους. Αν πας σε GΤ προτιμησε καποιο με επεκταση εγγυησης ώστε να είσαι εντος εγγυησης για λιγο καιρο.
Leon σου αρεσει? Το καινουριο. Σαν εναλλακτικη το λεω.
Και κάτι τελευταιο, νομιζω ότι σε σχεση με το GT το TS θα σου βγει πιο αξιοπιστο και πιο φτηνο στη συντήρησ
Και γω φοβάμαι αυτον τον Tsi,αλλωστε δε πιστευ οτι ειναι τυχαιο που η VW εριξε την ιπποδυναμη στα 160 αλογα και κατηργησε τελειως αυτον με τα 140...κατι θα επαιζε! Αν και αυτα τα προβληματα πρεπει να εχουν ηδη λυθει απ'τον ιδιοκτητη οπως λες κι εσυ... Το Leon μου αρεσει αν και το SEAT δεν ειναι τοσο ευηχο οσο το Toyota... Και πρεπει να παρεις το 1.8 για να πεις οτι κατι κανεις αλλα στο 1.8 προτιμω Toyota! Και κατι τελευταιο, ναι κι εγω νομιζω οτι το TS θα μου βγει πιο "οικονομικο" απ'ολες τισ αποψεις...Αλλα για βρες το μου εσυ οπως το θελω..
Παλιά 08-09-10, 21:02
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
....Αλλα για βρες το μου εσυ οπως το θελω..
Προτείνω, λοιπόν, να μας πεις πώς ακριβώς το θέλεις, ώστε να σου πούμε και εμείς αν έχουμε κάτι υπόψη μας και πόσο περίπου θα το βρεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-10, 21:16
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 245
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote=butlerakos;393628]Και γω φοβάμαι αυτον τον Tsi,αλλωστε δε πιστευ οτι ειναι τυχαιο που η VW εριξε την ιπποδυναμη στα 160 αλογα και κατηργησε τελειως αυτον με τα 140...κατι θα επαιζε

Έβγαλε όμως έκδοση με 180, οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τελικά αξίζει ο 4Α-GE 20V Blacktop??? makris69 4AGE 20v Levin 116 15-10-12 22:18
Αξίζει η βελτίωση του βολάν ή όχι; jk1973 TOYOTA COROLLA T-SPORT 5 18-10-11 18:36
3s-gte(GT-4) Αξίζει να μπεί σε Corolla E-11? pilotos7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 16 10-06-09 23:42

Page generated in 0,16784692 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com