Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-01-11, 19:50
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ έμαθα για κάποιον που βάζει πολύ φτηνά, είπε ο συγκεκριμένος ότι ΔΕΝ υπάρχουν γενιές όλα είναι ιδια "λεει αυτός", οπότε άγνωστο τι βάζει και επειδή δεν μπορεί να δωσει πιστοποίηση κάτι κάνει και δίνει άλλος!!! μάλιστα είναι συγγενής ενός γνωστού μου και στο δικό του το έβαλε με 600 ευρώ με κτεο κτλ όλα κομπλε πληρωμένα! LOL Ε? τώρα να υποθέσω ότι αυτός κάνει καλή δουλειά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-11, 20:35
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
είπε ο συγκεκριμένος ότι ΔΕΝ υπάρχουν γενιές όλα είναι ιδια
Τι λες ρε καραμητρο πες του.Ιδιο ειναι το συστημα με συκωτια,πνευμονια,σωληνακια,εγκεφαλους και αεριο ψεκασμο και ιδιο ειναι το αλλο με κατευθειαν υγρο ψεκασμο χωρις εγκεφαλους,πνευμονες,κτλ?
Οσο ανιδεος και να ειμαι καταλαβαινω οτι αφου δεν εχει πνευμονα εχει μεγαλη διαφορα.Τεσπα.Επειδη εχω πολλους γνωστους που πηγαν σε καποιους <μαστορες> να ρωτησουνε για 5ης τους λεγανε να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο,και δεν θα σου δουλεψει καλα,θα σου κανει ζημια κτλ.Γιατι δεν εχουνε τα @ρχιδι@ να παραδεχτουνε την ανωτεροτητα του αλλου συστηματος?Γιατι προσπαθουνε να δυσφημισουνε ενα συστημα που δεν εχουνε δουλεψει και το ξαναλεω ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτε να το δουλεψουνε?
Γιατι υπαρχουν 14 ατομα με αδεια σε ολη την Ελλαδα με διπλωμα και αδεια να περνανε υγραεριο και οι υπολοιποι 1400 που ξεφυτρωσανε δεν εχουνε καν αδειες?
Ειλικρινα εχω φτασει σε σημειο να παρω εναν γνωστο που του λεγανε τριχες να παω σε εναν μαγκιτη απο αυτους και να τον κανω μαγκα.
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα βγαινω απο τα ρουχα μου.εδω και 20 χρονια 7-8 ατομα ητανε αυτα που δουλευανε υγραεριο.ξαφνικα ο καθε μπακαλης εχει κοτσαρει εξω απο ενα συνεργειο υγραεριοκινηση-εγκαταστασεις,εχει γεμισει ο τοπος και αν παρεις το χαρτι της πιστοποιησης λεει αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Το ειχα πει και πιο παλια ειναι μεγαλη η κονομα στο θεμα γιαυτο θελει μεγαλη προσοχη η επιλογη συνεργειου.Εμενα δεν με ενδιεφεραν τα λεφτα αρκει να το βαλω μπροστα και να δουλευει απροβληματιστα.ακομα και 4ης να εβαζα(που μια χαρα θα ηταν παλι) παλι στον Μπιρμπο θα το εβαζα γιατι απλα ο ανθρωπος εχει φοβερες γνωσεις πανω στο υγραεριο εχει κανει πολλα σεμιναρια στην Ιταλια και δεν ειναι τυχαιο που ειναι ο αποκλειστικος εισαγωγεας της ICOM.Εδω εχω ακουσει ατομα να μην μπορουν να παρουν πιστοποιηση για Κτεο απο εκει που βαλανε το υγραεριο.

Επισης καποια αμαξια δουλευουνε αποκλειστικα και μονο με 5ης γενιας συστημα οπως τα HONDA(με 4ης καινε βαλβιδες)τα Qasqai(βαλανε Σαλονικα σε καινουρια αμαξια και ακομα τρεχουνε στα δικαστηρια)Cherokke,ολα τα τουρμπατα οπως επισης και τα FSI,TSI,TFSI
για τα τελευταια εχει βγαλει ειδικο κιτ η ICOM ετσι ωστε απο το ιδιο μπεκ βενζινης να ψεκαζει υγραεριο.
Επισης οι λαδιερες και τα συναφη δεν υπαρχουν στο 5ης γενιας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-11, 21:10
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συμφωνω μαζί σου με τα 1000! του είπα κιόλας του γνωστού μου ότι αυτός πρέπει νανε πολύ μεγάλος καραμήτρος! δεν ήξερε καν τι έχει βάλει στο αμάξι του ξαδερφού του και όλο μου λεγε ελα μωρέ όλα ίδια είναι! ελα από δω και θα τα βρούμε! εννοείτε πως δεν πήγα ποτέ μετά από αυτά που ὰκουσα! δεν έχω καμια ορεξη να πάρω το μοτερ στο χέρι! ένας άλλος που γνωρισα το καλοκαιρι στην Ευβοια είπε πως εβαλε στην Βουλγαρία με 600 ευρώ και αυτός! LOL! και αυτός ιδεα δεν ειχε τι γενιας είναι! νόμιζε πως είναι όλα ιδια! τα ιδια φουμαρα του είπαν και αυτού μαλλον!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-11, 22:39
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν βγαινει μια καινουργια τεχνολογια δεν σημαινει οτι η παλια δεν κανει καλα την δουλεια της,εγω εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο της 4ης γενιας.παντως τα 2000 που ζητανε για 5ης γενιας ειναι μεγαλη απατη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-11, 23:10
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν βγαινει μια καινουργια τεχνολογια δεν σημαινει οτι η παλια δεν κανει καλα την δουλεια της,εγω εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο της 4ης γενιας.παντως τα 2000 που ζητανε για 5ης γενιας ειναι μεγαλη απατη.

Θα συμφωνησω μαζι σου.αλλα οπως εξελισετε η τεχνολογια αυτοκινητων-κινητηρων ετσι και η τεχνολογια υγραεριου.Δεν μπορεις σε κινητηρα FSI να πας να βαλεις συστημα 3ης η 4ης γενιας θελει το δικο της.
Οσο για τα λεφτα πιστευω οτι πολλα ζητανε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 10:11
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Xθες το πρωί, επειδή ήμουν στο Καλαμάκι πέρασα από περιέργια από το μαγαζί που έφτιαξε το OCTAVIA. Του έχει βάλει το 4ης γενιάς. Καταρχήν, δεν έχει ακόμα την πιστοποίηση. Θα την πάρει μάλλον, λέει, μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μέσα από την συζήτηση του ξέφυγε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο αυτ/το το εφτιαξαν μαζί με τους Ιταλούς που είχαν έρθει για να τους το δείξουν και γι αυτό η απόκλιση γκαζιού-βενζίνης ήταν μόνο 2 άλογα!!!!! Επίσης για την λίπανση των βαλβίδων δεν χρησιμοποιεί λαδιέρα αλλά ψεκάζει βενζίνη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ητιμή για τουρμπάτο...1300 + ΦΠΑ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 18-01-11 στις 14:32.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 11:18
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μιλάς για το octavia, στο power του προηγούμενου μήνα? Όταν πέσει στο ρελαντί, γυρίζει στη βενζίνα αυτό. Σύμφωνα με το περιοδικό.
Απάντηση με παράθεση
υγραεριο
Παλιά 18-01-11, 12:09
Το avatar του χρήστη corollakiato
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Περιοχή: κιατο κορινθοs
Δύναμη Σεβασμού: 230
corollakiato είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
υγραεριο

το καυσιμο του μελοντοσ ειναι το υδρογονο τελοσ.... ασχολιστε με υγραεριο που κανει ξηρι καυσι και ανεβαζει την θερμοκρασεια του κινιτιρα (καυσησ)εωσ 40/100 ..... οτι καταλαβε κανενασ καταλαβε..αυτι ειναι ι αποψει μου.. εβαζα παλια και εγω συσκευεσ αλλα τωρα μακρια βγαζουνε προβλιματα ι κινιτιρεσ απο την θερμοκρασεια........ και παλι καλημερα αδερφια..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 14:33
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιλάς για το octavia, στο power του προηγούμενου μήνα? Όταν πέσει στο ρελαντί, γυρίζει στη βενζίνα αυτό. Σύμφωνα με το περιοδικό.
όχι μόνο στο ρελαντί...
Παλιά 18-01-11, 16:31
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Xθες το πρωί, επειδή ήμουν στο Καλαμάκι πέρασα από περιέργια από το μαγαζί που έφτιαξε το OCTAVIA. Του έχει βάλει το 4ης γενιάς. Καταρχήν, δεν έχει ακόμα την πιστοποίηση. Θα την πάρει μάλλον, λέει, μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μέσα από την συζήτηση του ξέφυγε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο αυτ/το το εφτιαξαν μαζί με τους Ιταλούς που είχαν έρθει για να τους το δείξουν και γι αυτό η απόκλιση γκαζιού-βενζίνης ήταν μόνο 2 άλογα!!!!! Επίσης για την λίπανση των βαλβίδων δεν χρησιμοποιεί λαδιέρα αλλά ψεκάζει βενζίνη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ητιμή για τουρμπάτο...1300 + ΦΠΑ.
Δεν εχει ακομα πιστοποιηση ε?
ποιας εταιτιας ητανε το κιτ?
Υστερα βγαινω εγω κακος που μιλαω για μπακαληδες που μεσα σε ενα βραδυ γινανε μαστορες.Αρε Ελλαδα αθανατη στα λαμογια.
Βενζινη δεν ψεκαζει μονο στο ρελαντι αλλα ενα ποσοστο ψεκαζει σε ολη την διαρκεια της λειτουργιας.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakiato Εμφάνιση μηνυμάτων
ασχολιστε με υγραεριο που κανει ξηρι καυσι και ανεβαζει την θερμοκρασεια του κινιτιρα (καυσησ)εωσ 40/100 ..... οτι καταλαβε κανενασ καταλαβε..αυτι ειναι ι αποψει μου.. εβαζα παλια και εγω συσκευεσ αλλα τωρα μακρια βγαζουνε προβλιματα ι κινιτιρεσ απο την θερμοκρασεια...
Επειδη εγω δεν καταλαβα,αρα ολη η Ευρωπη να πεταξει τα υγραεριοκινητα γιατι εχουνε θερμοκρασιες.
εσενα ποιος στο ειπε αυτο?εχεις κανει μετρησεις για να δεις θερμοκρασιες?υπαρχουν πολλες αναφορες οτι οχι μονο δεν ανεβαινει η θερμοκρασια του κινητηρα αλλα δουλευει και αρκετα χαμηλοτερα.
Οταν λες εβαζες και εσυ συσκευες τι τεχνολογιας ητανε?
εχεις καποια πιστοποιηση/γνωσεις με χαρτια πανω στο υγραεριο?

Συγγνωμη που στα γραφω ετσι αλλα πρεπει να καταλαβουμε και εμεις σαν τι εκφραζεις την παραπανω αποψη.σαν μηχανικος,σαν τεχνικος υγαρεριου η απλος ετσι ακουσες?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,19077206 seconds (79,67% PHP - 20,33% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:27.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com