Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
είπε ο συγκεκριμένος ότι ΔΕΝ υπάρχουν γενιές όλα είναι ιδια
|
Τι λες ρε καραμητρο πες του.Ιδιο ειναι το συστημα με συκωτια,πνευμονια,σωληνακια,εγκεφαλους και αεριο ψεκασμο και ιδιο ειναι το αλλο με κατευθειαν υγρο ψεκασμο χωρις εγκεφαλους,πνευμονες,κτλ?
Οσο ανιδεος και να ειμαι καταλαβαινω οτι αφου δεν εχει πνευμονα εχει μεγαλη διαφορα.Τεσπα.Επειδη εχω πολλους γνωστους που πηγαν σε καποιους <μαστορες> να ρωτησουνε για 5ης τους λεγανε να ξερεις αυτο δεν ειναι καλο,και δεν θα σου δουλεψει καλα,θα σου κανει ζημια κτλ.Γιατι δεν εχουνε τα @ρχιδι@ να παραδεχτουνε την ανωτεροτητα του αλλου συστηματος?Γιατι προσπαθουνε να δυσφημισουνε ενα συστημα που δεν εχουνε δουλεψει και το ξαναλεω ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτε να το δουλεψουνε?
Γιατι υπαρχουν 14 ατομα με αδεια σε ολη την Ελλαδα με διπλωμα και αδεια να περνανε υγραεριο και οι υπολοιποι 1400 που ξεφυτρωσανε δεν εχουνε καν αδειες?
Ειλικρινα εχω φτασει σε σημειο να παρω εναν γνωστο που του λεγανε τριχες να παω σε εναν μαγκιτη απο αυτους και να τον κανω μαγκα.
Ρε παιδια συγγνωμη αλλα βγαινω απο τα ρουχα μου.εδω και 20 χρονια 7-8 ατομα ητανε αυτα που δουλευανε υγραεριο.ξαφνικα ο καθε μπακαλης εχει κοτσαρει εξω απο ενα συνεργειο υγραεριοκινηση-εγκαταστασεις,εχει γεμισει ο τοπος και αν παρεις το χαρτι της πιστοποιησης λεει αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Το ειχα πει και πιο παλια ειναι μεγαλη η κονομα στο θεμα γιαυτο θελει μεγαλη προσοχη η επιλογη συνεργειου.Εμενα δεν με ενδιεφεραν τα λεφτα αρκει να το βαλω μπροστα και να δουλευει απροβληματιστα.ακομα και 4ης να εβαζα(που μια χαρα θα ηταν παλι) παλι στον Μπιρμπο θα το εβαζα γιατι απλα ο ανθρωπος εχει φοβερες γνωσεις πανω στο υγραεριο εχει κανει πολλα σεμιναρια στην Ιταλια και δεν ειναι τυχαιο που ειναι ο αποκλειστικος εισαγωγεας της ICOM.Εδω εχω ακουσει ατομα να μην μπορουν να παρουν πιστοποιηση για Κτεο απο εκει που βαλανε το υγραεριο.
Επισης καποια αμαξια δουλευουνε αποκλειστικα και μονο με 5ης γενιας συστημα οπως τα HONDA(με 4ης καινε βαλβιδες)τα Qasqai(βαλανε Σαλονικα σε καινουρια αμαξια και ακομα τρεχουνε στα δικαστηρια)Cherokke,ολα τα τουρμπατα οπως επισης και τα FSI,TSI,TFSI
για τα τελευταια εχει βγαλει ειδικο κιτ η ICOM ετσι ωστε απο το ιδιο μπεκ βενζινης να ψεκαζει υγραεριο.
Επισης οι λαδιερες και τα συναφη δεν υπαρχουν στο 5ης γενιας.