Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
Οσο καλα και να ειναι αυτα τα συστηματα και να βοηθανε τον οδηγο σε οριακες καταστασεις στερουν ρυθμισιμοτητα απο την συμπεριφορα του αυτοκινητου και ειναι λιγα τα αυτοκινητα που επεμβαινουν τα ηλεκτρονικα μονο οταν ο οδηγος πραγματικα το χει χασει...Βεβαια ολα αυτα παραμενουν σε θεωρητικο επιπεδο στην πλειονοτητα των καταστασεων στην καθημερινη οδηγηση και μονο σε περιβαλλον πιστας μπορεις να διακρινεις καθαρα την παρεμβατικοτητα των ηλεκτρονικων...
Δύναμη Σεβασμού: 222
καλημερα παιδια και συγνωμη που σας γραφω αραια και που αλλα ο στρατος δεν μου το επιτρεπει...να ξερετε πως συνεχιζω να διαβαζω τα post σας!!εχω ενα προβλημα που πηγε να με οδηγησει στο εγκεφαλικο προχτες...πηγα σε μηχανικο για αλλαγη λαδιων και γενικο ελεγχο και διαπιστωσε πως ενας θορυβος που ακουγοταν ειναι ρουλεμαν!!ισως να ειναι και τα δυο και το ενα ειδικα θελει αλλαγη επειγοντως!ψαξαμε τιμη και η αντιπροσωπεια δινει 240 το ενα!εχετε καμμια λυση γιατι θα στησω κ..ο στη σημαια για να βρω τα λεφτα!ευχαριστω πολυ ρε
Δύναμη Σεβασμού: 416
Αν μιλάς για τα πίσω ρουλεμάν, τότε πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις αυτό που λες, δεδομένου ότι πηγαίνουν μαζί με τον αισθητήρα του ABS κλπ.
Δεν νομίζω να είναι 240€, αλλά το νούμερο είναι τριψήφιο για το καθένα.
Περαστικά σου...
Πάνος.
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara
Δύναμη Σεβασμού: 222
οχι δεν ειναι τα πισω αλλα τα μπροστα!και μαλλον ειναι μουαγιε αποτι μου ειπαν και ισωσ γιαυτο να ειναι τοσο ακριβα!βεβαια δεν πηγα στην αντιπροσωπεια και το φοβαμαι λιγο!θα το παω οταν ξαναευκαιρησω για να ειμαι σιγουρος!καποιος γνωστος που μιλησα μου ειπε πως μπαινουν και χωρια μονο τα ρουλεμαν και η τιμη ειναι πολυ μικροτερη...
Δύναμη Σεβασμού: 538
Μιας και κάτοχος ζαντών ts, θα ήθελα να βάλω προστατευτικά μπουλόνια. Θα ήθελα να ακούσα από όποια παιδιά έχουν, τιμές και μάρκες, και αν χρειάζεται κάτι να προσέξω!!!
Δύναμη Σεβασμού: 395
ρε παιδια ελεος ποια με αυτο το τσεκσημερα μου αναψε παλι κ με νεο κοδηκο..P0141.τι στο καλο ειναι τωρα αυτο?
στο google που το εψαξα λιγο λεει αυτο O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 2)
το εχει βγαλει μηπως κ σε κανεναν αλλον?
Δύναμη Σεβασμού: 395
πηγα σημερα σε μια αντιπροσωπεια κ μου ειπαν οτι ειναι καποιος αισθητηρας θερμοκρασιας αλλα επειδη ειχα δουλεια δεν εκατσα να το ψαξουμε!μηπως ειναι ο AFM?να θελει καθαρησμα?τον εχω καθαρησει προσφατα αλλα λογο της χοανης μπορει να θελει παλι..
επισης μου ειπαν οτι ο κωδηκος P0410 που μου βγαζει εδω και καιρο ειναι απο τον καταλυτη!
υπαρχει καποιος που τον εχει αλλαξει με καποιον ελευθερο κ αντιμετοπισε προβλημα?
αν ειναι οντως απο αυτο,εχω ακουσει για κατι ανταπτωρες για τον λαμδα,εχει κανεις υποψην του τιποτα?
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
εγω που εχω βαλει αλλο καταλυτη παιρνω κατα καιρούς λαμπακι αλλα οχι το Ρ0410 που λες αλλα Ρ0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1). Στην αρχή οταν μου εβαλαν τον καταλύτη μου ειχαν βαλει εναν με 15 γραμμάρια μέταλλα, μολις το εβαλα μπροστα κατευθειαν Ρ0420, τον βγαλαμε και έβαλα εναν με 35 γραμμαρια μεταλλο και τωρα μου δείχνει σπανια.