Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-12-10, 01:21
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
για της γενιάς είχα ρωτήσει κάποιους 2 άτομα μάλιστα που βάζουν σε turbo και όντως μου είπαν ΜΟΝΟ για 5ης γενιας αλλά μιλάγανε για κόστος 2500 ευρώ!!!!! (ίσως και παραπανω),
Bρε Νικηφορε ποιος σου ζητησε 2500ευρω?τι διαφορα εχει το τουρμπο με το δικο μου?Αφου ειπαμε ολα τα 5ης ειναι ιδια.αν παρεις το δικο μου σετ και το βαλεις στο δικο σου θα δουλεψει χωρις προβλημα αφου οι παλμοι που περνουν τα μπεκ πανε βαση αυτον που δινει για βενζινη ο εγκεφαλος του αμαξιου σου.
Κανε τον κοπο και πεταξου μεχρι το αεροδρομιο στην εκθεση αυτοκινητου και βρες τον Μπιρμπο να μιλησετε απο κοντα και οχι μεσω τηλεφωνου.
Την τιμη που ειπες παραπανω την δινει ο μπιρμπος για 6κυλιδρα(ισως και 8κυλινδρα) οχηματα και οχι για ενα 1300αρι 4κυλινδρο.Κανε τον κοπο και περνα να μιλησετε με τον ανθρωπο απο κοντα.οτι και να λεμε εδω ειναι για να περναει η ωρα.

Υ.Γ μιλησα με τον Μπιρμπο για την τιμη του και μου λεει οτι καθε χειμωνα το γ@μ@νε οι εταιριες και μετα το κατεβαζουνε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-10, 10:54
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eλεος πια με τους απατεωνες!φαινεται εφτασε στα αυτια τους για το υγραεριο και πανε να τα παρουν και απο εκει! πριν 3 βδομαδες φουλαρα στον αλιμο με 0,689 και μετα απο 3 βδομαδες που ειμαι φανταρος και βγαινω παω να φουλαρω χτες και ειχε παει 0,829!!!!Του λεω γιατι σχεδον 20 λεπτα σε 3 βδομαδες ρε φιλε και η απαντηση του ηταν θα παει 1 ευρω μεσα στα στις γιορτες!παρεπιπτοντως το συγκεκριμμενο πρατηριο εχει την αμολυβδη 1,50 οποτε τα περι τιμη υγραεριου δεν ξεπερναει την μιση της αμολυβδης δεν φαινεται να ισχυει στην τριτοκοσμικη Ελλαδα!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-10, 11:14
davarisx Offline:
banned

Το βασικοτερο ειναι οτι πανε να βγαλουνε τα σπασμενα της βενζινης οι αλητες.και δεν φτανει αυτο δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτο το ειδος.Μιλησα με μια εταιρια στην περιοχη μου που πουλαει χοντρικη υγραεριο και εχει και δεξαμενες που με ενδιαφερει.
Ξερετε ποσο εχει χονρικη το Προπανιο???0,63 λεπτα το λιτρο παρακαλω!!!!!
Το προπανιο βεβαια ειναι πιο ακριβο απο το βουτανιο οπωτε υπολογιστε το μειγμα LPG εχει καπου στα 0,58 το λιτρο.
Ρε ειμαστε σοβαροι?αγοραζουν και πουλανε 20 λεπτα απανω το λιτρο φανταστειτε τι βγαζουνε τα καθικια.
Αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα να ανοιξω πρατηριο μονο με υγραεριο να τους Γ@@@ΣΩ τους λεμεδες.καποιος πρεπει να χαλασει την πιατσα ρε παιδια.

Μηπως να καναμε μια ομαδικη καταγγελια στον ΙΝΚΑ ρε παιδια περι αισχροκερδιας?ξερετε ειναι μεχρι ενας να φαει κο παλουκι και μετα στρωνουνε ολοι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-10, 12:23
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δωσε λινκς για τον ΙΝΚΑ !!!
Παλιά 07-12-10, 12:36
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Λοιπόν inka@inka.gr είναι το ε-μαιλ
Εγω τους το "κάρφωσα" ένα ήδη ...
Στειλτε όλοι από ένα αγανακτισμένο και βλέπουμε ...
Παλιά 07-12-10, 12:49
davarisx Offline:
banned

Παιδια ας μην βιαστουμε πρεπει να γινει σοβαρη δουλεια.πρεπει να συνταξουμε υπομνημα με πραγματικα γεγονοτα και πρατηρια με τιμες πριν 2 μηνες και τωρα,τα ονοματεπωνυμα μας,διευθυνσεις πρατηριων κτλ.
αναλαμβανω να ξεκινησω μια τετοια διαδικασια να συνταξω ενα υπομνημα αρκει να μαζευτουμε αρκετοι και να κανουμε την καταγγελια.
οπωτε αν θελουν και οι ADMIN να ανοιχτει μια κατηγορια με ποιοι απο εμας ειναι μεσα,να βρουμε φιλους και γνωστους που εχουνε υγραεριο και γενικα να το προωθησουμε οπου μπορουμε και να το προχωρησουμε.οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα.
παιδια περιμενω απαντηση σας και αν ειναι να σας δωσω το εμαιλ μου και να ξεκινησουμε γιατι θα παρει λιγο καιρο......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-10, 13:30
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

αντ'αυτού γιατί να μην βομβαρδιστεί με ε-μαιλ ο σέρβερ τους απο μας και τους γνωστούς μας, για να αρχίσουν το "ψάξιμο" ... ???
Παλιά 07-12-10, 14:39
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
E-mail στο ΙΝ.ΚΑ, έστειλα πριν κανένα δίμηνο, γι' αυτό ακριβώς το θέμα...Με γείωσαν κανονικά...
Το e-mail το κράτησα ακόμα. Αν θέλετε μέσω pm, να στο στείλω σε όποιον θέλει, μην γράφουμε άλλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-10, 20:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
davarisx στην υγραεριοκίνηση που είχα ρωτησει (μου έδωσαν τηλ από ένα συνεργείο εγκαταστάσεων στον Γέρακα) και μίλησα με κάποιον μάστορα υποτίθεται μου είπε ότι στα turbo θέλει καλύτερο ρυθμιστή, 5ης γενιάς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ που είναι ακριβότερο από τα άλλα, καθώς έχει και μεγαλύτερη αντλία για να τραβάει γρηγορότερα στις απότομες αλλαγες δύναμης, μην ξεχνάς turbo και ατμοσφαιρικά ΚΑΜΙΑ σχέση! εσενα δουλεύει γραμμικά και στα turbo απότομα τραβάει πολύ και θέλει παροχη καυσίμου μεγαλύτερη. Και άλλος ένας γνωστός ενώς φίλου νομίζω στο Μενίδι και αυτός είπε πάνω απο 2500 ευρώ. Αλλά και εγώ ρώτησα καπου και μου είπαν ότι από αρχές 2011 το υγραέριο θα πάει πάνω από 1 ευρώ γιατί είναι ουρές ο κόσμος για να βάλει και έχει ζήτηση!!! ε τι να βάλω τότε? ΕΛΕΟΣ! και όπως είπα επιφυλλάσομαι γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φαίνεται να έχει βάλει σε 4E-FTE!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-10, 00:54
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
αντ'αυτού γιατί να μην βομβαρδιστεί με ε-μαιλ ο σέρβερ τους απο μας και τους γνωστούς μας, για να αρχίσουν το "ψάξιμο" ... ???
Γιατι αλλο αντικτυπο εχει να στειλουμε ενα και να το υπογραφουμε 300-400 ατομα και αλλο να στελνει ενας ενας.λυση θα βρεθει αρκει να εχουμε ομαδικοτητα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18426704 seconds (78,67% PHP - 21,33% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com