Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημερα! εννοεις την βαση μηχανης?
εγω τι να πω που τις γεμισα ολες παμπριζοκολλα? σαν αγωνιστικο τρανταζει μεσα στο ρελαντι αν ειναι υψηλο πχ οταν ειναι κρυο το μοτερ, μετα ειναι ποιο χαλαρα τα πραγματα.
Παντως γενικα ισχυει αμα ειναι καποια βαση μηχανης κομμενη μπορει να κανει κραδαμους δλδ τρεμουλο στο ρελαντι που να το νιωθεις, αλλα και σε εκκινησεις γρηγορες και αποτομες να κλοτσαει ή να κανει θορυβο, αναλογα παντα ποσο κομμενη ειναι.
Μου εχει τυχει βαση απο το πολυ κουνημα να μου κοψει σωληνα αλουμινιου του A/C που περνουσε σφηνωτα στο πλαι του ψυγειου (στο starlet εγινε αυτο).
|
Καλημερα, ναι Νίκηφορε η βάση μηχανής, όπως κοιτάς από την θέση οδηγού, την δεξιά, 75ευρω, γνήσια 210ευρω. Η δικιά μου ήταν ξεραμενη, και είχε κάτσει, θα ανεβάσω φωτο, τώρα είμαι απο κινητό δεν μπορώ. επίσης η πεταλούδα είχε αρκετή μακα, και όταν καθάρισε, φάνηκε ένα πολυ πολύ μικρό κενό που θα πρέπει να έχει για να είναι σωστό το ρελαντί. Πριν το καθαρισμα δεν υπήρχε κενο, θα ανεβάσω φωτο που φενεταιτο κενό, όταν θα είμαι σε pc. Όπως και απο το μοτέρ, άνοιξα ψευτοκαπακο, για αλλαγή φλατζας βαλβιδων, να δείτε πόσο καθαρό είναι... εγώ δεν το περίμενα ότι θα ειναι τόσο καθαρό...
Το τρεμουλο μειώθηκε κατα 90%, δεν εκαφανιστικε, αλλά όταν είχα πονοκέφαλο και ετρεμε, ήθελα να σπάσω το αυτοκίνητο... δεν παλεύοταν...
Αλλά με 2.000 στροφές και αφήνοντας το γκάζι, όχι πάντα, μου γωνατιζει για λίγο, το έκανε και πριν απο το καθαρισμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό...