Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-01-10, 22:15
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειναι σοστο φιλε οπος τα λες. στα μεσα δεν πρεπη να καπνιζεις. δεν εχο δη ποτε καπιον να καπνιζη μεσα στο λεοφοριο. αλλα μεσα σε μερικα λεοφορια μπορη να σκασης απο τιν βρομα απο τους απλιτους, οποτε μια ι αλλι ειναι. εμενα μου εχη τηχη να παω σε στριπσοw και να μπη ο αλλος μεσα και να μουρμουριζη για τιν καπνα...λες και πηγε στο μουλενρουζ....σ ενα καταγογι στην σιγγρου ιμασταν.
Παλιά 04-01-10, 22:30
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και το κορυφαίο για όσους δε το ξέρουν: Ο παθητικός καπνιστής είναι χειρότερα από τον κανονικό. Και δε το λέω εγώ, το άκουσα από Διευθυντή Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, που βλέπει 2000 πτώματα το χρόνο...
Απορω πως ο doctor εβγαλε τετοιο συμπερασμα, αφου στον καπνιστη δεν δύναται να ξεχωρισεις την μαυριλα στα πνευμονια εαν ειναι απο το παθητικο καπνισμα ή οχι!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ.: Γιατι στα αεροπλανα ολοι τηρούν την απαγορευση? και μιλαω για αεροπλανα γεμάτα Ελληνες... Εκεί δεν εχει μαγκιες του στυλ: "εμεις ειμαστε 100 που καπνιζουμε οποτε αν ενοχλησε εσυ ο ένας, ο μοναδικος, ο σπουδαιος, ο μεγιστοτεραστιος ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ"...?
Που ειναι οι μαγκιες, η ελευθερία, τα δικαιωματα και δεν ξερω και εγω τι αλλο σκαρφιζονται...? Εκεί γιατι το κοψανε ΜΑΧΑΙΡΙ χωρις πολλά πολλά?

Ελπίζω να καταλάβατε τι θελω να πω...
Πλακα πλακα, σε αεροπλανο της easyjet ειδα στην πορτα της τουαλετας να εχει ταμπελακι οτι επιτρεπεται το καπνισμα!!! Ωστοσο δεν το διασταύρωσα εαν ισχυει ή οχι (ισως να ειναι παλιο το αεροπλανο και να εχει ξεχαστει το ταμπελακι).
Το μετρο δεν εφαρμοζεται μονο στα αεροπλανα αλλά και στα πλοια. Το καλοκαιρι πηγα Ροδο με bluestar και δεν καπνιζε κανεις μεσα στο πλοιο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατσε πρωτα να ψηφιστεί και υστερα να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ο νομος...
Ο νομος εχει ψηφιστει απλα αρχικα ηταν εφαρμοστει απο 1/7/2009 αλλά μετα αναθεωρησαν για να ισχυσει απο 1/1/2010
http://www.ana.gr/anaweb/user/showpr...aindoc=7747042

απαγορευση και στην βουλη αλλά με εξαιρεση το καφέ/εντευκτήριον!!!!
http://archive.enet.gr/online/online...10,id=92698700

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Παλιά 04-01-10, 22:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ακόμα και αεροπλάνα και πλοία ΠΟΤΕ μου δεν έχω δει κανέναν να καπνίζει! απ' όσο ξέρω απαγορεύεται. Τώρα θα απαγορευτεί και στα υπόλοιπα. Σε άλλες χώρες της ΕΟΚ ήδη ισχύει χρόνια τώρα. Και στην Γερμανία πχ που έχουν πάει φίλοι μου δεν πουλάνε ελεύθερα τσιγάρα δλδ δεν βρίσκεις έυκολα να αγοράσεις και μάλιστα ΠΟΤΕ δεν πουλάνε σε ανήλικους! αυτό και για τα ποτά και μπύρες κτλ. Σε μερικά μαγαζιά τυχαίνει να έχει ΠΟΛΥ σωστό σύστημα εξαερισμού και μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα. Εχω πάει σε μαγαζί που να καπνίζουν στα δίπλα τραπέζια και ο εξαερισμός να μην αφήνει τπτ να φτάνει σε μένα! αλλά μιλάμε για σωστά συστήματα με κανάλια, κεντρικές μονάδες και τέτοια, όχι απλά A/C κτλ αυτά δεν κάνουν δουλειά, πνίγεται το μαγαζί στην μπόχα και τον καπνό και δεν παλεύετε το πράμα και αφού δεν μπορουμε να κάνουμε αλλιώς ή δεν πατάμε ή φεύγουμε νωρίτερα χωρίς να θέλουμε. Αυτό που με ενοχλεί τρομέρα όμως είναι όταν μετά τα ρούχα μου βρωμάνε τσιγαρίλα!!! το μισώ πραγματικά αυτό το πράγμα!
Παλιά 04-01-10, 23:16
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ρε παιδιά τι να λεμε τωρα... Η κουβεντα δεν εχει τελειωμο γιατι δεν υπαρχει μία κοινά αποδεκτή αρχή. Μια βαση δλδ που να μην χρειαζεται αποδειξη και που πάνω της να βασιζονται οι υπόλοιπες πράξεις (στην περιπτωση μας τα επιχειρήματα).

Η κοινά αποδεκτη βαση θα επρεπε να ειναι οτι το τσιγαρο σκοτωνει και οτι δεν πρεπει να γινεται σε κλειστους χωρους.

Τωρα αν ο φιλος Τελιδης εξακολουθει να πιστευει πως μεσα σε μια κλειστη καφετερια επιτρεπεται το καπνισμα και πως δεν πρεπει να δωσουν καν σημασια σε καποιον μη καπνιστη (ενω κανονικα απαγορευεται και δεν θα επρεπε να καπνιζει κανενας και ας μην εμπαινε ποτε καποιος μη καπνιστης), τοτε δυστυχως χαλαμε το σαλιο μας αδικα...
Αμα του λες πως το τσιγαρο σε κλειστους χωρους κανει κακο στην υγεια και ειναι απαισιο και στο συγκρινει με τον απλυτο στο λεωφορείο... δεν προκειται να βγει ποτε ακρη...

Καλόν ύπνο...
Παλιά 05-01-10, 01:48
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Απορω πως ο doctor εβγαλε τετοιο συμπερασμα, αφου στον καπνιστη δεν δύναται να ξεχωρισεις την μαυριλα στα πνευμονια εαν ειναι απο το παθητικο καπνισμα ή οχι!
Φίλε Τόλη, αν και παράξενο, ο ιατροδικαστής έτσι είπε! Γιατρός είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Παλιά 05-01-10, 10:05
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Φίλε Τόλη, αν και παράξενο, ο ιατροδικαστής έτσι είπε! Γιατρός είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Ρε παιδιά, προφανώς ήξερε το ιστορικό των εκλιπόντων (εάν ήταν καπνιστές ή όχι)... Φίλος, γνωστός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός της Πάτρας, με πολλά χρόνια δουλειάς σε clubs της Πάτρας, πάει στο πνευμονολόγο για εξέταση λόγω ασθένειας. Το λέει λοιπόν ο γιατρός μετά την εξέταση "όλα καλά, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να κόψεις το τσιγάρο γιατί θα έχεις πρόβλημα σε μερικά χρόνια". Του απαντάει ο φίλος μου "μα γιατρέ δεν καπνίζω"... Και όντως δεν είχε βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα του, αλλά ως παθητικός καπνιστής η ζημιά ήταν χειρότερη...

Και κάτι άλλο ρε παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει βγει αναλογία καπνιστών-μη καπνιστών 100 προς 1... Διαβάζω συνέχεια θα μπει ένας σε ένα μαγαζί που καπνίζουν εκατό και τέτοια "ωραία"... Που το είδατε αυτό ρε παιδιά; Ή έτσι θέλετε να πιστεύετε; Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καπνίζει... Δεν είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού...

Και για να μην μακρηγορώ, εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάνουμε κουβέντα για την απαγόρευση του καπνίσματος... Μιλάμε για ένα συνήθειο που βλάπτει σοβαρά την υγεία, όχι μόνο των καπνιστών αλλά και αυτών που είναι γύρω τους. Εάν ο καπνιστής δεν καταλαβαίνει ή έχει εθιστεί τόσο πολύ που δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα και να σώσει την υγεία του, πρέπει και εγώ να αρρωστήσω; Το γεγονός δηλαδή ότι περιορίζεται το κάπνισμα σε δημόσιους και κλειστούς χώρους είναι ρατσισμός; Είναι ρατσισμός και δικτατορία η προστασία της υγείας μου και των παιδιών μου και δεν είναι δικτατορία η "με το έτσι θέλω" καταστροφή της δικής μου υγείας παρά τη θέλησή μου; Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν μπορεί ο καπνιστής να αποσυρθεί για 5-10 λεπτά (τόσο κρατάει ένα τσιγάρο) σε ένα ειδικό χώρο ή έξω από ένα κλειστό χώρο για να κάνει το τσιγάρο του; Τι λέμε ρε παιδιά τώρα; Είμαστε σοβαροί; Μη τρελαθούμε τελείως...
Παλιά 05-01-10, 11:51
agapiou Offline:
Moderator

Ανδρέα, το λογικό είναι όταν συμβαίνει το μοιραίο, ο ιατροδικαστής να βλέπει και το ιστορικό του ατόμου. Σε συζήτηση με γνωστούς μου, πρέπει να οφείλεται στο γεγονός ότι ο παθητικός καπνιστής αναπνέει τον καπνό αφιλτράριστο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το ακούσαμε και από τον ιατροδικαστή. Πάνε 4 χρόνια βλέπεις από τότε. Μαρία, εσύ σαν πιο ειδική επί του θέματος, τι γνώμη έχεις?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 05-01-10 στις 12:19.
Παλιά 05-01-10, 12:12
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Μαρία, εσύ σαν πιο ειδική επί του θέματος, τι γνώμη έχεις?
Το παθητικό κάπνισμα αποτελεί βάση ιατρικών ερευνών την τρίτη αιτία θνησιμότητας.Ενας παθητικός καπνιστής εισπνέει περίπου το 1% του καπνού ενός καπνιστή...και μιλάμε δλδ για ένα μείγμα 4000χημικών ουσιών...(καπνός που εισπνέεται και εκπνέεται από τον καπνιστή + καπνός από την άκρη του τσιγάρου).Τώρα σχετικά με τον ιατροδικαστή Δημήτρη προφανώς παίζουν ρόλο οι συγκεντρώσεις των τοξικών ουσιών(πίσσα,νικοτίνη,CO)τόσο στους πνεύμονες όσο και σε βλεννογόνους στόματος,στομάχου και εντέρου καθώς και σε τι κατάσταση ήταν η καρδιά(πολύ βασικό).Ενας έμπειρος γιατρός σαφώς από την συνολική εικόνα μπορεί να πει αν πρόκειται για καπνιστή ή παθητικό...
Παλιά 05-01-10, 12:19
agapiou Offline:
Moderator

Μαρία, επειδή μας έκανε μάθημα στη σχολή, μας το είχε πει και μας έκανε όλους εντύπωση. Κάπου πρέπει να έχω και το βιβλίο. Αν το βρω, θα ρίξω μια ματιά.
Παλιά 05-01-10, 13:17
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corollapatra
Και κάτι άλλο ρε παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει βγει αναλογία καπνιστών-μη καπνιστών 100 προς 1... Διαβάζω συνέχεια θα μπει ένας σε ένα μαγαζί που καπνίζουν εκατό και τέτοια "ωραία"... Που το είδατε αυτό ρε παιδιά; Ή έτσι θέλετε να πιστεύετε; Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καπνίζει... Δεν είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού...

φιλε μου αυτη εινε περιπου η αναλογια σε πολλα νιχτερινα μαγαζηα. τορα αν κι εσι θες να παρης το παιδακη σου σαν τον αλλο φηλο και να μπης σε τετοιο μαγαζη εινε δικο σου θεμα. δεν μπορης να μας πης μην καπνιζετε γιατη εχο μορο. επισις εινε αδινατο με τη λογικι ενας παθιτικος καπνιστις να κινδινεβη περισοτερο απο τον κανονικο. αφου εμεις αναπνεουμε ολο τον καπνο και αυτη πολη λιγοτερο.
και να ξερετε και κατη ακομα. αυτι ι αντικανπνιστικι ιστερια ξεκινισε απο τιν αμερικι και τις ασφαλιστικες ετεριες που εβλεπαν τα κερδι τους να μειονοντε απο τις ασθενιες. και αρχισαν να πιεζουν το κρατος. σιγα μιν τους νιαζι η υγια μας.
αυριο μεθαυριο θα μας απαγορεβουν να εχουμε κι αυτοκινιτα γιατι οι ρυπη τους θα προκαλουν επισις αρροστιες
εδο ιμαστε και θιμιθιτε το. αλλα τοτε ειμε σιγουρος οτι θα φοναζετε σαν θιρια οτι σας καταπατουν το δικεομα του να εχετε αμαξη.
και ξαναλεο οτι ειμε ιπερ του να απαγορεφτη σε κλιστους χορους και να ιπαρχουν μαγαζηα μονο για καπνιστες
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γερμανία: Δικαστική απαγόρευση στην κίνηση ντιζελοκίνητων παλαιού τύπου σε δρόμους το loukia OFF TOPIC 6 14-12-18 03:17
Απαγόρευση Χρήσης Αντιραντάρ the_eye ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 08-01-10 12:26

Page generated in 0,19138002 seconds (84,07% PHP - 15,93% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com