Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-07, 21:11
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω θελω να πω τι παθαινεις αν ακουσεις ασχετο ζαντολαστιχα... παιδια τα νουμερα αυτα που εχω ειναι ενδεικτικα για 111 που εχω εσεις εχετε αλλα ορια απλα θελω να σας δειξω οτι θελει προσοχη...μην ακουτε τον καθενα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 21:26
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
εχουμε κ λεμε χαλαρωσε εγω εχω 111 απλα εφερα ενα π.χ. με τα δικα μου νουμερα σε εσας σιγουρα θα ναι αλλα ...γι αυτο κ ειπα να πειτε εσεις τα νουμερα που μπαινουν κ οχι εγω.αν κ αλλο 38 αλλο 40...απλα μην εμπιστευεστε καποιον ζαντολαστιχα ετσι ...γι αυτο το πα.γιατι εμενα μαπα το καρπουζι.
υ.γ.οταν λεμε βρισκει ενοουμε 4 ατομα πιτα πορτ παγκαζ κ σε στροφες...ισως λυνετε κ με βοηθητικο ελατηρια.απλα καθεται πολυ.κ πραγματικα ηταν χιλιοστα
οσο για το 7 και 7,5 εμενα ετσι μου πε ο αετονυχης που πηρα ζαντες.οτι δυσκολα βρισκω 17χ7 που αυτο λεει οτι εγω θα βαζα λαστιχο 205-35-17 ε κ το βρηκα υπερβολη
Ναι ρε συ ok νόμισα πως λες για Ε12. Όντως αετονύχης πρέπει να ταν. Άκου 205-35-17. Καταρχήν υπάρχει η διάσταση? Και αν τη βγάζει κάποια εταιρεία (χλωμό) φαντάζεσαι το προφίλ του? Βγαίνει 7 πόντους προφίλ οπότε σκέψου μπροστά με το βάρος μηχανής ή πίσω φορτωμένο θα απέχει η ζάντα από το δρόμο 4-5 πόντους. Σωστά το θεώρησες υπερβολή. Τι αμορτισέρ ελατήρια φοράς? Ίσως με πιο σκληρό ελατήριο? Αλλά μετά θα χάσεις σε άνεση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 21:39
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπα θα συμφωνήσω με τον φίλο dRiveR7 πως υπάρχουν πολλές 17άρες με 7inch πλάτος. Οι δικές μου 16άρες 7inch με γύρω στο 40 offset και πίσω πρέπει να έχει φτάσει κανά 6cm το χαμήλωμα τίγκα φορτωμένος δεν έχω βρει ποτέ ούτε εθνική ούτε στροφές. Από εξωτερικό που είχα δει να λένε κάποιοι πως βρίσκει φόραγαν 215/45 17 με 7.5inch και ποιός ξέρει τι offset...
Αυτό είχα ξαναπεί παλιότερα σε κάποιον που ήθελε να βάλει οπωσδήποτε 215-45-17 πως υπάρχει πρίπτωση με λάθος συνδυασμούς offset, μαλακών αμορτισέρ και ελατηρίων και τη συγκεκριμένη διάσταση ζαντολάστιχων να βρίσκει κάπου, είτε στο χειλάκι είτε και στο θόλο. Αν γίνουν όλα σωστά τότε μπαίνει και αυτό. Δείτε την TS με το 195-55-16 που είναι ίδια διάμετρο με το 215-45-17( εντάξει βγαίνει πιο έξω το λάστιχο λόγω φαρδύτερης ζάντας και ελαστικού) αλλά και την Kompressor με 215-45-17, εκτός αν στην τελευταία έχει γίνει κάποια αλλαγή στους θόλους. Όσο για το εξωτερικό που λες αυτοί κάνουν τρελές επιλογές. Μπορεί να δεις Ε12 με 19αρα και 10 πόντους χαμήλωμα...το φαντάζεστε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 21:47
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω θελω να πω τι παθαινεις αν ακουσεις ασχετο ζαντολαστιχα... παιδια τα νουμερα αυτα που εχω ειναι ενδεικτικα για 111 που εχω εσεις εχετε αλλα ορια απλα θελω να σας δειξω οτι θελει προσοχη...μην ακουτε τον καθενα....
Και έχουν γίνει πολλοί οι άσχετοι και οι απατεώνες που μόλις βρουν πελάτη θέλουν να τον ξεζουμίσουν για να πλουτίσουν αυτοί. Και σου πουλάνε ό,τι άσχετο και αμφιβόλου ποιότητας θέλουν αυτοί να προωθήσουν...Και δεν είναι μόνο στο χώρου του αυτοκινήτου, έτσι? Παντού!!!! Αλλά ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει, ελέγχει συγκρίνει τιμές , ρωτάει παραπάνω και μόνο έτσι θα απαλλαγούμε κάποια στιγμή από τους σκιντζήδες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-07, 01:41
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και έχουν γίνει πολλοί οι άσχετοι και οι απατεώνες που μόλις βρουν πελάτη θέλουν να τον ξεζουμίσουν για να πλουτίσουν αυτοί. Και σου πουλάνε ό,τι άσχετο και αμφιβόλου ποιότητας θέλουν αυτοί να προωθήσουν...Και δεν είναι μόνο στο χώρου του αυτοκινήτου, έτσι? Παντού!!!! Αλλά ο κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει, ελέγχει συγκρίνει τιμές , ρωτάει παραπάνω και μόνο έτσι θα απαλλαγούμε κάποια στιγμή από τους σκιντζήδες...
eibach 3,5 τα οποια δεν ξερω σκληρωτητα...δεν εγραφε πανω.ρωτησα κ πηρα μια ηλιθια απαντηση:ειναι οσο θελει για να χαμηλωση 3.5 cm...ηταν αργα για να το παρω κ να φυγω...δυστιχως...γι αυτο κ μωλις το πηρα δοκιμασα να δω αν βρισκει...20χλμ ειχαν κανει τα ζαντολαστιχα κ ακουσα αυτο το γρρκ...παει τρελαθηκα...ειναι μεγαλη αμαρτια.
απο αμορτισερ εχω τα kyb τα μαυρα οπου τα αφησα οσο αντεξουν ειχαν 25.000χλμ. κ ειπα να μην τα πεταξω καθος δεν ξερω αν θα μου αρεσε χαμηλωμενο.αλλα δε δουλευει σωστα αυτο ειναι σιγουρο αλλα αυτο ηταν επιλογη μου ετσι κι αλλιως τα ειχα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-07, 02:06
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ξέρεις τι? Αν βρίσκεις στο θόλο κάτι γίνεται με την συμπίεση των αμορτισέρ. Δε δουλεύουν σωστά με τα χαμηλώματος ελατήρια αλλά πρέπει να έχουν κάτσει τελείως για να βρίσκεις. Αν βρίσκεις στο χειλάκι είναι θέμα οφσετ της ζάντας. Αυτό είναι ανευθυνότητα του μάστορα. Άκου όσο θέλει για να χαμηλώσει 3.5 cm...Απλά να τα περάσει ήξερε και τίποτα άλλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-07, 02:16
pwpwpali Offline:
banned

ε γιατι φωναζω σε τοσα ποστ προσοχη εκει που πατε φολες πολλες...εγω του ειπα εχω τα μεσαια kyb θελω 16αρα κ ελατηρια χαμ. δεν θελω να βαλω ουτε προσθηκες για να ταιριαζουν ζαντες ουτε να βρισκει ουτε να κανει τπτ.γινετε του λεω?φυσικα μου λεει με 205 λαστιχο του λεω οχι με 195 κ σιγουρα δε θα βρισκει ναι βεβεα κ τι μας περασες μου λεγε κ ενα καρο μ..213!#12314!@#$
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
περιεργο πανω σε στροφη.. tasosg697 TOYOTA COROLLA 111(G6) 22 05-06-11 17:23
Δεν ανοιγει μεχρι πανω η πεμπτη πορτα akisdio SUPPORT 3 28-02-11 13:09
Ποιοι ειμαστε απο εδω πανω ΨΗΛΑ! Roy-D ΕΔΩ Aν. Μακεδονίας & Θράκης . 43 21-06-09 13:15
Πανω απο 180χλμ δεν το βλεπω... apsogos SUPPORT 46 07-05-09 09:51
Πανω απο τα ορια!!!!!!! toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 24-04-09 02:53

Page generated in 0,14380503 seconds (79,84% PHP - 20,16% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com