Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
16ares kai panw zandes |
|
26-02-07, 09:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
16ares kai panw zandes
για χαρά σε όλους.θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο corolla,βάζοντας του ζάντες 16άρες ή και μεγαλήτερες.έχω ακούσει ότι βάζοντας του μεγαλήτερες (από 16άρες) υπάρχει πρόβλημα.γνωρίζει κανείς κάτι?ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 26-02-07 στις 18:27.
|
26-02-07, 09:23
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας.
Για ποιό μοντέλο corolla μιλάς,κατά 1ον
και κατά 2ον θα σε παρακαλέσω να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.
|
|
corolla terra |
|
26-02-07, 09:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
corolla terra
οκ νικο συγγνωμη.λοιπον εχω το corolla terra.καλως σας βρηκα....
|
26-02-07, 10:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φιλε μου μετακινησα εδω το τοπικ σου καθως εδω θα βρεις απαντησεις στις ερωτησεις σου.
Γενικοτερα οταν ανοιγεις νεο τοπικ καλο ειναι να ελεγχεις σε ποιο σημειο του φορουμ το τοποθετειςωστε να υπάρχει ομοιογενια.
Αναφορικα με τις ζαντες σου τωρα, υπαρχουν παιδια που σε Ε12 εχουν τοποθετησει μεχρι και 17αρες χωρις προβλημα.
Πρεπον θα ηταν βεβαια να μην ανεβεις τοσο πολυ σε διασταση καθως θα κοψει πολυ το αυτοκινητο σου.
Κυριακος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
26-02-07, 12:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Λοιπόν φίλε ΚΟΜΙ εγώ έχω 17'' , όπως και άλλα παιδιά εδώ. Αν η 17αρα που θα βάλεις είναι ποιοτική και ελαφριά δε θα καταλάβεις μείωση των επιδόσεων. Τίποτα απολύτως. Σε αίσθηση, έτσι? Τώρα σε απόλυτα νούμερα μπορεί να χάσεις στο περίπου κανά δυο δέκατα στο 100αρι κυρίως λόγω αύξησης του πέλματος τουλάχιστον σε 205. Αλλά νομίζω πως είναι ψιλά γράμματα σε σχέση με αυτά που θα κερδίσεις σε εμφάνιση και πάτημα του αυτοκινήτου. Το κυριότερο μειονέκτημα που έχει η επιλογή των 17'' είναι η αισθητή μείωση της άνεσης του . Αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η άνεση θα σου πρότεινα να μην πας σε 17'' γιατί θα το μετανιώσεις. Αν πάλι όχι βάλτες ανεπιφύλακτα!! Και σίγουρα δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα πουθενά. Εσύ που άκουσες πως προκύπτει πρόβλημα? Σε μηχανικό τμήμα του αυτοκινήτου?
|
26-02-07, 13:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Bέβαι υπηρχαν και φήμες για κουρεμένα διαφορικά, αλλά αυτό είναι κυρίως και θέμα κακομεταχείρησης.
|
26-02-07, 16:28
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Κι εγώ με 16άρες είμαι, (δες φωτό κάτω στην υπογραφή μου) 205-50 προφίλ και το αμάξι πάει όπως πήγαινε με τις 15άρες. Δεν έχω δει διαφορά! Στις προτείνω ανεπιφύλακτα!
|
26-02-07, 16:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εγω φοραω 17ρια πανω απο χρονο και ειμαι μια χαρα...και να σου πω την αληθεια κι εγω ημουν στο διλιμα αυτο...να βαλω ή οχι....απλα σου λεω πως τωρα δεν αλαζω τις 17ρες για κανεναν λογω...οταν εβαλα 15ρες πανω γιατι ειχα ενα προβλημα εκει καταλαβα πως μονο 17ρες θα πρεπει να φοραω....σε στροφες και σε φρενο μεγαλη διαφορα πιστεψε με!
|
|
|
|
26-02-07, 16:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Bέβαι υπηρχαν και φήμες για κουρεμένα διαφορικά, αλλά αυτό είναι κυρίως και θέμα κακομεταχείρησης.
|
Ρε παιδιά αυτό με τα κουρεμένα διαφορικά πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Που το ακούσατε αυτο? Ας μας πουν όσοι έχουν 17αρια είτε σε Ε12 είτε σε προηγούμενες γενιές αν έχει κάποιος πρόβλημα στο διαφορικό και αν αυτό προέρχεται ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ από τις μεγάλες ζάντες. Για παράδειγμα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια με 17'' και σκληρή ανάρτηση όπου οι καταπονήσεις είναι μεγαλύτερες!! Αν ήταν έτσι τα μισά αυτοκίνητα της Ελλάδας θα ήταν με κουρεμένα διαφορικά. Πόσο μπορεί να επηρεάσει ένα νούμερο παραπάνω στο πέλμα και 2 στη ζάντα?Όλοι ανεβαίνουν 2 ή 3 νούμερα στα ζαντολάστιχα από τα μαμά. Και μην κοιτάτε μόνο τις corolles. Δείτε και τις άλλες εταιρείες. Γερμανικά μπορεί να φτάσουν από 15αρες σε 19αρες άνετα. Αλλά ακόμα και μικρότερες κατηγορίες (yaris, fiesta, ibiza, colt και άλλα) που βάζουν 16 και 17 !! Τι γίνεται δηλαδή? Τόσο άχρηστα είναι τα αμάξια μας? Ούτε 17αρες δε μπορούν να σηκώσουν? Φίλε Gorilla δε μιλάω προσωπικά για το δικό σου ποστ, έτσι? Μην παρεξηγηθώ. Μιλάω γενικά για αυτή τη φήμη και απλά βρίσκω αφορμή από αυτό που έγραψες!
|
26-02-07, 18:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Για το διαφορικό που λέτε εγώ ξέρω τρεις περιπτώσεις. 2 με 15άρες και μία με 17άρα... Οπότε μάλλον δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο η ζάντα... αλλά τόσα τόπικ έχουμε για ζαντολάστιχα δεν είναι ανάγκη να ανοίξουμε κι άλλο..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16936994 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|