Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

19-01-13, 01:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ημαθία
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Διαβαζω και μου ανεβαίνει το αιμα στο κεφαλι. Το σασμαν απο TS αν μπει σε υπερκυβισμένο μοτέρ, 1ΖΖ δηλαδη, ειναι το πιο κοντό 6αρι γι αυτο το μοτερ. Αν δεν εχετε δοκιμάσει μην επιμένετε. Ο λόγος ειναι προφανής. Τελος πάντων τα ερωτηματα του αρχικού post ειναι εν μέρη αναπάντητα..

19-01-13, 02:01
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skipi
Διαβαζω και μου ανεβαίνει το αιμα στο κεφαλι. Το σασμαν απο TS αν μπει σε υπερκυβισμένο μοτέρ, 1ΖΖ δηλαδη, ειναι το πιο κοντό 6αρι γι αυτο το μοτερ. Αν δεν εχετε δοκιμάσει μην επιμένετε. Ο λόγος ειναι προφανής. Τελος πάντων τα ερωτηματα του αρχικού post ειναι εν μέρη αναπάντητα..
|
Γεια σου Γιωργο!!καλα εισαι ρε παιδι? 
|

19-01-13, 02:01
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Με λιγα λογια το ΤS 6αρι ειναι πιο κοντο σαζμαν μονο στην 6η ταχυτητα ,σε σχεση με το g6....κατα τα αλλα ειναι πανομοιοτυπα
Δεν υπαρχει λογος να εχεις θεοκοντη 6η στο υπερκυβισμενο,η 6η ειναι για οικονομια και μειωση θορυβου ...Μια χαρα την σηκωνει το 1400αρι ,φαντασου το υπερκυβισμενο...εγω στην ευθεια,βαζω ανετα 6η στα 55-60km/h και παω με 1500 στροφες και απαλο γκαζι χωρις κομπιασματα και επιταχυνω κιολας ....φαντασου ενα υπερκυβισμενο που εχει αρκετη παραπανω ροπη , πως θα φορτωνει και θα κραταει τις ταχυτητες
|
Επιβεβαιώνω και εγώ, ότι είναι θεόκοντη η 6η και κάνει αρκετό θόρυβο... πολλές φορές είμαι στην Εγνατία και από τον ήχο του κινητήρα νομίζω ότι έχω 4η, πάω να αλλάξω ταχύτητα και βλέπω ότι έχει μέσα την 6η... 
|

19-01-13, 07:24
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
|
βάλε την R (rally) 
|

19-01-13, 09:51
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Λογικα ομως αν οι σχεσεις ειναι ιδιες το C60 εχει μακρυ κορωνοπηνιο απο το C64 διαφορετικα δεν εξηγειται να εχω σχεδον +20 χμ σε καθε ταχυτητα.
|
Αυτο ισως εξηγειται απο το γεγονος οτι εσυ εχεις και 2000 στροφες παραπανω.
|
 |
|
 |

19-01-13, 10:08
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skipi
|
φιλε μου , οπως ειδες ,το σαζμαν του g6 και το σαζμαν του ΤS , εχουν ακριβως τους ιδιους λογους σχεσεων ,εκτος απο την 6η ταχυτητα που ειναι πιο κοντη...αυτο ειναι σαν τα μαθηματικα ...1+1=2 , Δεν αμφισβητειται .Απο κει και περα σαν αισθηση,οταν εχεις δουλεψει το 6αρι της ΤS στον 2ZZGE που στροφαρει μεχρι 8500 και μετα πας και το βαλεις σε 1ΖΖ που στροφαρει 6500-7000 το πολυ ,ειναι λογικο να σου φενεται θεοκοντο ,μιας και που πραγματι κονταινει γιατι σε σχεση με το 2ZZGE μοτερ ,πλεον σε καθε ταχυτητα βγαζει λιγοτερα χλμ στον κοφτη λογω μειωμενου στροφαρισματος
Στην αισθηση λοιπον συμφωνω μαζι σου...αλλα κανεις λαθος συγκριση
πρακτικα ομως και το g6 σαζμαν να βαλεις(ειτε σε 2zzge ειτε σε 1zz ) ,μεχρι 5η θα εχεις ιδιες επιταχυνσεις ιδια χλμ ανα σχεση στον κοφτη και παει λεγοντας ,εκτος απο την 6η που ειναι μακρυτερη οπως ειπαμε
|

19-01-13, 11:01
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αυτο ισως εξηγειται απο το γεγονος οτι εσυ εχεις και 2000 στροφες παραπανω.
|
Ρε μιχαλη ειναι λογικο εγω με τον 2zz να εχω πιο πολλα χιλιομετρα απο οτι ενα 1ζζ αλλα αφου τα σασμαν ειναι ιδια δεν γινεται λοιπον εγω με το σασμαν του 1zz να εχω πιο πολλα χιλιομετρα απ οτι ενα κανονικο 2zz.Καταλαβες ετσι?
Παράθεση:
πρακτικα ομως και το g6 σαζμαν να βαλεις(ειτε σε 2zzge ειτε σε 1zz ) ,μεχρι 5η θα εχεις ιδιες επιταχυνσεις ιδια χλμ ανα σχεση στον κοφτη και παει λεγοντας ,εκτος απο την 6η που ειναι μακρυτερη οπως ειπαμε
|
Αυτα που εχω γραψει πιο πριν τα διαβασες η μπα? 
|
 |
|
 |

19-01-13, 12:10
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Ρε μιχαλη ειναι λογικο εγω με τον 2zz να εχω πιο πολλα χιλιομετρα απο οτι ενα 1ζζ αλλα αφου τα σασμαν ειναι ιδια δεν γινεται λοιπον εγω με το σασμαν του 1zz να εχω πιο πολλα χιλιομετρα απ οτι ενα κανονικο 2zz.Καταλαβες ετσι?
Αυτα που εχω γραψει πιο πριν τα διαβασες η μπα? 
|
φιλε μου το σαζμαν δεν μακραινει μονο οταν αλλαζεις τελικη σχεση μεταδοσης...το σαζμαν "τυπικα μακραινει" (τεχνικα οχι )κι οταν αυξανεις τον κοφτη γιατι καθε σχεση στον κοφτη βγαζει πιο πολλα χλμ ....αν ομως αλλαξεις ταχυτητα στις 6500 κι οχι στις 8500 ,στις 6500 (εκει που θα ηταν ο κοφτης στα 1ΖΖ 3ΖΖ 4ΖΖ)θα εχεις τα ιδια χλμ που ειχες με αυτο το σαζμαν, ειτε σε μοτερ 4ΖΖ ειτε 3ΖΖ ειτε 1ΖΖ ειτε 2ΖΖ-GE εκτος κι αν εχεις παντρεψει καποιο αλλο διαφορικο μακρυτερο οποτε σε ολες τις στροφες θα βλεπεις διαφορετικα χλμ
Το ποσο κοντο ειναι ενα σαζμαν σε σχεση με ενα αλλο το τα συγκρινεις πανω στο ιδιο μοτερ που εχει ενα δεδομενο φασμα λειτουργιας και τιμες ροπων...Το τι θεωρειται κοντο ή μακρυ σε μεγαλο βαθμο εξαρταται απο τα χαρακτηριστικα του καθε μοτερ ....Ενα μακρυ σαζμαν σε ενα μικρο πολυστροφο μοτερ ...μπορει να ειναι θεοκοντο για τα μετρα ενος ροπατου turbo με χαμηλο κοφτη 
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 19-01-13 στις 12:18.
|

19-01-13, 13:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ημαθία
|
|
Παράθεση:
Γεια σου Γιωργο!!καλα εισαι ρε παιδι? 
|
Γεια σου Μπαμπη λεβεντιά!!! Εχω καιρό να σε δω, εφυγα απο τα μερη σας τα οποία μου έμειναν αξεχαστα. Να περνάς καλά!!!Ακομα δεν μπορω να ξεχασω ποσα αμαξια μου ριξες εκεινο το βράδυ!!!!
|
 |

19-01-13, 13:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ημαθία
|
|
Παράθεση:
φιλε μου , οπως ειδες ,το σαζμαν του g6 και το σαζμαν του ΤS , εχουν ακριβως τους ιδιους λογους σχεσεων ,εκτος απο την 6η ταχυτητα που ειναι πιο κοντη...αυτο ειναι σαν τα μαθηματικα ...1+1=2 , Δεν αμφισβητειται .Απο κει και περα σαν αισθηση,οταν εχεις δουλεψει το 6αρι της ΤS στον 2ZZGE που στροφαρει μεχρι 8500 και μετα πας και το βαλεις σε 1ΖΖ που στροφαρει 6500-7000 το πολυ ,ειναι λογικο να σου φενεται θεοκοντο ,μιας και που πραγματι κονταινει γιατι σε σχεση με το 2ZZGE μοτερ ,πλεον σε καθε ταχυτητα βγαζει λιγοτερα χλμ στον κοφτη λογω μειωμενου στροφαρισματος
Στην αισθηση λοιπον συμφωνω μαζι σου...αλλα κανεις λαθος συγκριση
|
Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες και το αρχικο μου post δεν αναφεροταν σε σενα. Ισα ισα εδωσες τις πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες κατα την γνωμη μου και σε ευχαριστώ. Εγω διαβασα τα λογια του pilotos που λεει οτι αν βαλεις το σασμαν του 2zz σε 4zz θα πρεπει να πας με πρωτη γιατι το σασμαν θα ειναι μακρυ. Στην πραξη συμβαινει το αντιθετο, λογω του μειωμενου στροφαρισματος των 4zz 3zz 1zz το σασμαν βγαζει λιγοτερα χιλιομετρα ανα σχεση. Επίσης λιγη ευγένεια δεν βλάπτει. Δεν αναφερόμαστε σε χαζούς αλλα σε μελη του corollaclub. Παραλληλα εχω υπερκυβισμένο με 6αρι και τριχες κατσαρες. Το μονο που καταφερα να κάνω ειναι να παω πιο ξεκουραστα με μεγαλες ταχυτητες στα ταξιδια και να χασω 10 χιλ τελικής γιατί η πεμπτη ειναι κοντη και στις 6500 περιπου εχω 205 βαζω εκτη και κρεμάει. Με το 5αρι του 4zz τα 215 τα ειχα για πλακα. Αυτά!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18361402 seconds (83,67% PHP - 16,33% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|