Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
 |
|

06-04-12, 00:05
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μου αρεσει πολυ η πηγη σου κατω,Pionner?
|

06-04-12, 00:09
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
jvc kw και κατι αριθμοι...δες στο garaz μου
|

06-04-12, 14:21
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Για τον αισθητηρα λ παρε σημα καλυτερα απο τον εγκεφαλο.
Για την πιεση ή θερμοκρασια λαδιου που θα βαλεις, να φανταστω θες να κανεις την δουλεια σου οσο πιο φτηνα γινεται σωστα?
Αν ναι, τοτε ξεβιδωσε την φισα που ειναι στο φιλτρο λαδιου και βαλε ενα Τ οπως ειπε και ο Νικηφορος.Μην φοβασαι δεν θα τρεξουν λαδια.
Αλλα το πιο σωστο ειναι να φευγει ενα σωληνακι υψηλης πανω απο το μπλοκ και πανω σε αυτο το σωληνακι να κουμπωσεις το Τ και τους αισθητηρες.Αυτο το λεω γιατι εχω δει να κοβεται το σπειρωμα απο τον ανταπτωρα που ειναι πανω στο μπλοκ λογο βαρους και να φευγουν ολα τα λαδια.
|
 |
|
 |

06-04-12, 16:40
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
στην 1η ειναι η βαλβιδα πιεσης λαδιου, αν ηθελες να βαλεις οργανο πιεσης λαδιου θα εβαζες εκει καποιο ΤΑΦ για να μπει ο αισθητηρας του οργανου και απο αυτο το σημειο θα μπορουσες να παρεις και την θερμοκρασια λαδιου με τον αναλογο αισθητηρα και οργανο, δεν εχει σχεση με αυτο που ψαχνουμε δυστυχως.
|
θελω να παρω και την θερμοκρασιια λαδιου...μαλλον θα παω σε Τ γιατι ειδα καποια σχολια οτι αυτα τυπου σαντουιτσ μπορει να ειναι βολικα αλλα σε πολλες περιπτωσεις μετα απο καιρο εχαναν λαδι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
mlt ο αισθητηρας λαμδα τελικα βρισκεται κατω απο το προστατευτικο τησ πολλαπλης σου εχει δικιο ο νικηφορος
|
αρα το ξεκουμπωνω και τραβαω καλωδιο μεχρι μεσα??
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Για την πιεση ή θερμοκρασια λαδιου που θα βαλεις, να φανταστω θες να κανεις την δουλεια σου οσο πιο φτηνα γινεται σωστα?
Αν ναι, τοτε ξεβιδωσε την φισα που ειναι στο φιλτρο λαδιου και βαλε ενα Τ οπως ειπε και ο Νικηφορος.Μην φοβασαι δεν θα τρεξουν λαδια.
Αλλα το πιο σωστο ειναι να φευγει ενα σωληνακι υψηλης πανω απο το μπλοκ και πανω σε αυτο το σωληνακι να κουμπωσεις το Τ και τους αισθητηρες.Αυτο το λεω γιατι εχω δει να κοβεται το σπειρωμα απο τον ανταπτωρα που ειναι πανω στο μπλοκ λογο βαρους και να φευγουν ολα τα λαδια.
|
εκει που ειναι ο αισθητηρας της πιεσης??αυτο με το υψηλης δεν το καταλαβα..το υψηλης κουμπωνει εκει που ειναι τωρα ο αισθητηρας και μετα και οι 2 αισθητηρες θα ειναι πανω στο μπλοκ ας πουμε??και απο εγκεφαλο πως βλεπω ποιο ειναι για το λαμδα??
|
 |
|
 |

07-04-12, 21:07
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
|
Τελικά εκτός το βολτόμετρο τι άλλα θα βάλεις? Για την θερμοκρασια νερού δεν μπορεί να πάρει σήμα από το καλώδιο που δίνει και για την ένδειξη στο καντράν? Για το halmeter έχει δίκιο ο pilotos7 τωρα που εβαλα AEM wideband κατάλαβα την διαφορά! για μένα καλύτερα βάλε ένα ποιο χρήσιμο όργανο αφού είσαι μαμά τι να βλέπεις τα μειγματα? μην ξεχνας το halmeter δειχνει ΜΟΝΟ με τέρμα γκαζι και παλι δεν ειναι αξιοπιστα! και ασε που με τα leds δεν ξερεις και σε τι ταση αντιστοιχει!
|

07-04-12, 21:20
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
εχω ηδη παραγγειλει θερμοκρασια λαδιου και narrowband...το πρωτο το ηθελα ετσι κ αλλιως..το δευτερο το πηρα γιατι μου φανηκε χρησιμο..τωρα τι θα δειχνει ιδεα δεν εχω..καλα οταν σας ρωτουσα γιατι δεν μου ειπατε να παρω κατι αλλο???ελεγα για οργανο πιεσης αλλα πηρα αυτο τελικα..τοσο ακυρο θα ειναι το μιγμα που θα μου δειχνει??μια ιδεα δεν θα την εχω??απο βδομαδα αν δεν με πιασει τελωνειο θα τα εχω λογικα, εκανα και παραγγελια για το Τ οποτε μενει απο δευτερα να παω σε μηχανουργειο για σωληνακι υψηλης..200αρι για wideband αν δεν μπει στροφαλος 1ΖΖ δεν μου χρειαζεται
θερμοκρασια νερου εχω οποτε δεν θελω..λαδιου μηπως λες??
|
 |
|
 |

07-04-12, 21:49
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοίτα εμένα η γνώμη μου ειναι οτι σε μαμα μοτερ ουτε θερμοκρασια λαδιου και νερού θες, για το νερο εχει και στο καντραν αλλα δεν λεει θερμοκρασια βεβαια. Αλλα οτι θελει κανεις, οτι βλεπεις καλο ειναι αλλα δεν μπορουμε να εχουμε και 10 οργανακια μεσα να ειμαστε σαν σε σταθμο της ΝΑΣΑ! οποτε διαλεγουμε οτι χρειαζομαστε απλά. Το halmeter δειχνει μονο με τερμα γκαζι (με κρυο μοτερ δεν δειχνει ουτε και στο ρελαντι) οποτε ναι παιρνεις μια ιδεα, εμενα 2 φορες που μου εδειχνε λαθος εφταιγε το μιγμα οντως απο βλακειες που ειχα κανει. Αλλά δεν εχεις ακριβη ενδειξη καθως εχει μονο leds και δεν βλεπεις το καθε led σε τι ταση αντιστοιχει. Το διαβασμα του λαμδα ειναι σε ταση (volts), στα wideband γραφει και νουμερο στο δικο μου ας πουμε εχει και leds γραφει και ψηφιακα το νουμερο που αντιστοιχει. Βεβαια με τιμη 184 ευρώ και 10 ο εξατμισας ειναι αρκετα χρηματα αλλα τελικα αξιζει!!! :P
http://www.ebay.ie/itm/AEM-UEGO-Digi...item1c18e4fa58
|

06-04-12, 16:52
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τα ''σαντουιτς'' δεν χανουν λαδια μετα απο καποιο καιρο..
Φευγει ενα σωληνακι(οσο πιο κοντο γινεται) απο το μπλοκ(εκει που ειναι τωρα η φισα) και στην αλλη ακρη απο το σωληνακι βιδωνεις το Τ και πανω στο Τ τους 2 αισθητηρες(εργοστασιακος και οργανου)
Αν ξεκουμπωσεις την κονσολα και δεις τον εγκεφαλο,βρισκεις απο το σχεδιαγραμμα πιο καλωδιο ειναι και συνδεεις το οργανο.Πηγαινε στην Τουοτα να σου πουν απο το βιλβλιο πιο καλωδιο ειναι.
*Τι το θες το μουφοhallmeter?Αχρηστο σου ειναι.
|

06-04-12, 16:55
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Τα ''σαντουιτς'' δεν χανουν λαδια μετα απο καποιο καιρο..
Φευγει ενα σωληνακι(οσο πιο κοντο γινεται) απο το μπλοκ(εκει που ειναι τωρα η φισα) και στην αλλη ακρη απο το σωληνακι βιδωνεις το Τ και πανω στο Τ τους 2 αισθητηρες(εργοστασιακος και οργανου)
|
μαλλον ετσι θα γινει για να μπαινει και ευκολοτερα χερι...τωρα το προβλημα ειναι εδω στην Καστορια που να το βρω  για το σημα του AFR??
|

06-04-12, 16:58
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Σε κανα μηχανουργειο μπορει να φτιαχνουν.
Για το αλλο δες το προηγουμενο μνμ μου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,30720091 seconds (83,32% PHP - 16,68% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|