Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
|
 |

06-11-08, 09:27
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
...Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας, λυπάμαι, αλλά δείχνουνε πολύ "λίγα" και πολύ "φτηνά" μπροστά του (Mazda6, Ford Mondeo, Passat, Superb, Laguna, ακόμα ακόμα και τα "πολλά" A4, C-Class και BMW3)...
|
Δεν ήθελα να μπώ στην διαδικασία να σου προτείνω άλλες εναλλακτικές επιλογές αλλά με αφορμή το συγκεκριμένο που γράφεις στο post σου, θα ήθελα να σου επισημάνω μία άλλη εναλλακτική από εντελώς ουδέτερο έδαφος που ίσως να μην έχεις σκεφτεί. Το κάνω μόνο και μόνο γιατί έτυχε πριν 1-2 μήνες να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοντινός συγγενής μου και να το δω από κοντά, αλλά και γιατί τρέφω μία μεγάλη συμπάθεια στην συγκεκριμένη μάρκα. Μιλάω για το VOLVO S40 1,8... Υπό άλλες συνθήκες δεν θα το κουβεντιάζαμε αλλά γνωρίζω από τον εν λόγω συγγενή μου, ότι η VOLVO, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει πελάτες και να γίνει ανταγωνιστική στην ελληνική αγορά, προσφέρει πολύ καλές εκπτώσεις για τα μοντέλα της. Η τιμή του ήταν τρελή για τα δεδομένα του αυτοκινήτου, 23.500 € για την έκδοση momentum, μία κάτω από την πλουσιότερη έκδοση summum... Προσωπικά σε αυτήν την κατηγορία, εάν δεν αγόραζα AVENSIS θα ήταν η επόμενη επιλογή...

06-11-08, 09:39
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πίστεψέ με, σκοπίμως δεν το έβαλα στην λιστούλα αυτήν (όπως και το Saab). Είναι καθαρά υποκειμενικό, απλά το εσωτερικό τους είναι χάλια!
Επίσης, είναι πολύ έντονες οι φήμες για κλείσιμο της Volvo, και πώληση της Saab (για να γλυτώσει το κλείσιμο!).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

06-11-08, 09:44
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
...Είναι καθαρά υποκειμενικό, απλά το εσωτερικό τους είναι χάλια!
|
Όντως, είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο και πολύ ποιοτικό...
Παράθεση:
Επίσης, είναι πολύ έντονες οι φήμες για κλείσιμο της Volvo...
|
Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Δεν την έχει αγοράσει η FORD;

06-11-08, 09:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγω πιστευω πως ο Γιάννης θέλει τούρμπο τώρα... Κόλλησε το σύνδρομο wastegate...! 
|
 |
|
 |

06-11-08, 09:58
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Δεν την έχει αγοράσει η FORD;
|
Ακριβως για αυτόν τον λόγο. Το σχέδιο είναι η Ford τελικά να μείνει μόνη της, καθώς βουλιάζει οικονομικά. Κάθε χρόνο εμφανίζει περίπου 15δις δολλάρια έλλειμα!!!!
Για αυτό άλλωστε έχει μπει πωλητήριο και στην Mazda!!!! Απλά επειδή είναι μια εταιρεία που πουλάει, κοιτάνε να δούνε πώς θα την σώσουνε, μήπως κια κρατήσει τουλάχιστον αυτήν. Πάντως η Volvo δεν έχει ευοίωνο μέλλον μπροστά της.
Μιχάλη, το τούρμπο δεν με τρελλαίνει, είναι γνωστό αυτό. Εάν όμως καταλήξω στο Insignia, όπως φαντάζομαι και όλοι όσοι το κάνουνε, θα προτιμήσουνε το 1600 Τούρμπο. Απο οικονομικής απόψεως και μόνο (Αλλιώς ήδη θα πήγαινα να κλείσω το 2λιτρο με την 4κίνηση, χωρίς καν να περιμένω το Avensis (και αυτό όχι λόγω τις τιμής αγοράς του, αλλά για τα μετέπειτα μόνιμα αυξημένα έξοδα), γιατί εκεί άπλά δεν υπάρχει η ΤΟΥΟΤΑ, εκτός αν κάνει την έκπληξη και φέρει το 4χ4 και στην Ελλάδα (λέτε?)).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

06-11-08, 10:11
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Όντως η επιπλέον εγγύηση είναι μέσα στην τιμή, αλλά δεν γνωρίζω για καλό ή κακό after sales. Για την Toyota ούτε λόγος!
Έχω να προτείνω και το νέο Lancer Ralliart για τους πιο σκληροπυρηνικούς που έχει τα διαφορικά του EVO IX και το μοτέρ με κάποιες μετατροπές του Χ. Σε συζήτηση με τον αντιπρόσωπο μου είπε ότι θα έχει 32,5Κ.

06-11-08, 10:33
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Too much...... ασε που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό! Οσο αφορά το after sales, τολμώ να πώ απο δικούς μου γνωστούς ότι είναι επιπέδου TOYOTA. Κανένα πρόβλημα απολύτως, άμεση εξυπηρετηση, αυτοκίνητο αντικατάστασης χωρίς πολλά πολλά..... γενικός πολύ καλό after sales.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

06-11-08, 11:08
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Άρα, αν έχει υψηλό επίπεδο after sales και σε συνδιασμό με τις εκπτώσεις, δεν είναι τυχαίο ότι έχει φτάσει τόσο ψηλά σε πωλήσεις!

06-11-08, 11:13
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Αυτό λέω κι εγώ.... απλά το μόνο κενό που έχω..... είναι σχετικά με την αξιοπιστία. Την ποιότητα δεν την κουβεντιάζω, γιατί μπήκα και το είδα, και απλά είναι κορυφαίο.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

06-11-08, 11:50
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Υπαρχουν 2 ειδων ποιοτητες.Αυτη που φαινεται, η λεγομαι απτη ποιοτητα και αυτη που πραγματικα ειναι.Απο Α4 γνωστου ειμαι απογοητευμενος απο την πραγματικη ποιοτητα, αφου τριζει το εσωτερικο του και εχει καμια 50-60.000 λιγοτερα απο το δικο μου και σε καποια σημεια η κονσολα εχει ξεφλουδισθει.Κατα τα αλλα δειχνει πιο ποιοτικο και χλιδατο απο το δικο μου.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,25221896 seconds (83,16% PHP - 16,84% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|