Κοίτα, όταν μιλάμε για επιλογές, καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί. Κι εγώ είμαι τρελλαμένος Ιάπωνας, αυτό όμως δεν πάει να πεί ότι δεν θα κοιτάξω κάτι άλλο, εάν αυτό το κάτι είναι καλό και άξιο αναφοράς!!! Κάτι τέτοιο είναι το Insignia!
Και σε σχέση με το επερχόμενο Avensis, νομίζω ότι έχει ήδη κερδίσει της εντυπώσεις όσο αφορά την εμφάνισή του μέσα-έξω! Ειδικά μέσα, η ΤΟΥΟΤΑ απέδειξε πόσο κολλημένοι είναι στα παλιά! Η εσωτερική εμφάνιση θυμίζει Carina. Καμία σχέση με όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούνε, κια όχι μόνο με το Isginia. Ενα/Μια απλό/ή λιτό/ή, και παλαιού τύπου ταμπλό/κονσόλα. Εξωτερικά και εμένα μου αρέσει το Avensis (όχι όσο το ΟΡΕL). Οπότε θα κριθεί απο τα υπόλοιπα που προσφέρει, και εκεί ακριβώς είναι που πονάει σε σχέση με το αντίπαλο δέος!
Επίσης, τελικές τιμές για το 1600cc Turbo 180Hp Sport Edition, 26.345Ε ALL IN (μετ. χρώμα, τέλη, πινακίδες, φάκελος)!!!!!
Το 1800cc σε όλες τις εκδόσεις 1800Ε λιγότερα απο το 1600cc.
Εάν λοιπόν η ΤΟΥΟΤΑ, κάνει το θαύμα, και προσφέρει παρεμφερή τεχνολογία, στην ίδια τιμή.... ΝΑΙ θα πάρω το Avensis. Αλλιώς δεν θα συντρέχει κανένας λόγος να το κάνω (γιατί όποιος νομίζει ότι θα πάρω το Avensis επειδή θα έχει σκληρό δίσκο (και αυτόν προαιρετικό) μάλλον γελάστηκε!). Απο όσα έχουνε ακουστεί μέχρι τώρα, τεχνολογικά το Avensis θα έχει όσα έχει να προσφέρει η ΤΟΥΟΤΑ αυτήν την στιγμή. Μόνο που η OPEL πήγε ένα βήμα παραπέρα, και εκεί νομίζω ότι τους έπιασε όλους στον ύπνο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας, λυπάμαι, αλλά δείχνουνε πολύ "λίγα" και πολύ "φτηνά" μπροστά του (Mazda6, Ford Mondeo, Passat, Superb, Laguna, ακόμα ακόμα και τα "πολλά" A4, C-Class και BMW3). Εκεί ακριβώς βρίσκεται το καλό -πολύ καλό- χαρτί της OPEL. Προσφέρει τρομερό εξοπλισμό στην τιμή που οι υπόλοιποι δεν δείνουνε "τίποτα"!!! Βρείτε μου λοιπόν λόγους γιατί κάποιος να μην πάρει το Insignia.
Υ.Γ. Πάντα εν αναμονή του Avensis, το οποίο ποτέ δεν θα φύγει απο υποψήφια επιλογή μου.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 06-11-08 στις 08:23.
|