Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
15-10-08, 15:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδες αξιζει να το βαλεις σε σχεση με το μαμα..
Εμενα αλλο με καιει εχω βρει ενα κουταβακι αν θελει καποιος ας μου πει..
Το εχω βαλει και αγγελια..
Υ.Γ.
Μην σβησει κανεις το ποστ αυτο θα του δαγκωσω το αυτι...
15-10-08, 15:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
[...] Εμενα αλλο με καιει εχω βρει ενα κουταβακι αν θελει καποιος ας μου πει..
Το εχω βαλει και αγγελια..
Υ.Γ.
Μην σβησει κανεις το ποστ αυτο θα του δαγκωσω το αυτι...
|
Ψάχνω, ψάνχω, ψάχνω... Πού είναι ρε παιδί μου αυτό το κουμπί που λέει delete...;;;
15-10-08, 16:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
θα ηταν το καλυτερο αυτο αλλα αν γινει θελει κ αλλα...
ειναι φλατζες μεταλλα τσιμουχακια λουρι εκκεντροφορων τεντωτηρας αυτου, λουρια τροχαλιων δισκο πλατο κτλ κτλ...
ολα τα περειφεριακα καλο ειναι να αλαχτουν οσο ο κινητηρας ειναι στο καροτσι. ειναι ευκαρια.
κατα τη γνωμη μου πρεπει να αλαχτουν οπωςδηποτε ειτε ειναι ειτε οχι καλα..τα κατωθι...
ιμαντας χρονισμου εκκεντροφορων
τεντωτηρας-ρουλεμαν του ιμαντα
ολα τα λουρια των τροχαλιων
μπουζι
λαδια
υγρα ψυγειου
φιλτρο λαδιου
δισκο πλατο
αν γινουν ολα (μαζι με εμβολα ελατηρια κτλ κτλ)αυτα απλα θα ειναι ενας κινητηρας φρουριο...
|
Δηλαδή μιλάμε για κόστος 2500 το μοτέρ και πόσα ακόμα για όλα αυτά και πόσα για ηλεκτρολόγο-μηχανικό-δήλωμα; Σύνολο; 4-4,5;
|
15-10-08, 20:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
το δηλωμα ειναι 130ε,ανεβα κατεβα μηχανη 400ε ιμαντες φλαντζες κλπ 200ε ηλεκτρολογος 200+τπτ γυρω γυρω 4000ε χοντρα χοντρα
15-10-08, 21:14
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
|
|
2500αρικα?
πολλά!
5αρι ή 6αρι?
φρένα και ανάρτηση πόσα υπολογίζεις?
αν είναι να δώσεις τόσα πάρε το δικό μου να βάλω εγω το 2λιτρο (!!!!)
πέρα από την πλάκα, αν έχεις συμφωνήσει, οκ. Αλλιώς κάνε και μια ερώτηση στον δήμο στην θέρμη.
15-10-08, 21:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
φιλε 4ages1 ποιος ειναι ο δημος (μαντρα?)
15-10-08, 21:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makris69
antonios ναι παντα για ιαπωνικο και μονο μιλαμε και το δικο μου το παιρνει ολα μαζι πανω κατω κανα 1 χιλιαρικο!αυτο το συγκεκριμενο πηγα και ειδα! http://www.nippon-motors.gr/componen...detail/id,170/ 2.500 μου ειπε και τον ειπα αποκλειεται!το παζαρεβω για 2000..πιστευω καλα ειναι για 2 χιλι. + εγγυηση 6 μηνες!εχει γυρω στα 44.000 μιλια και σχετικα καλη συμπιεση το moter,δεν θυμαμμαι ποση αλλα σχετικα την καλυτερη απο ολα που ειδα!
|
νομίζω οτι δουλέβεις για εμένα. έχει ένα κομπρεσοράτο το έιδες? μ΄έβαλες σε σκέψεις να του δώσω τα 2 ασημί για το gze! μήπως ρώτησες τιμή? αυριο θα τον πάρω τηλ για να μου φύγει η απορια.
|
|
|
|
15-10-08, 21:29
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
να πω και γω... στην πρωτη σελιδα αναφερθηκε οτι αφου βαρεθικες το 4αφε θα βαρεθεις και το 20ν αυτο το λεει καποιος που δεν εχει 20ν οποιος εχει δεν το βαριετε θα ελεγα ποτε.
το μοτερ το φοραω 4+ χρονια και δεν βλεπω ποτε θα ερθει το σαβατοκυριακο για να το σκεισω(στην δουλεια παω με το μικρο)θα συμφωνησω με καποιον οτι πρεπει να πας πανω απο 200 αλογα για να ενστανθης ετσι (και στην αλφα 156 με τον 3,2λιτρα και τα 240 αλογα δεν ψαρονεις ετσι οπως το 20ν).
το μοτερ επιτανχηνη σαν τρελο ουρλιαζη απιστευτα και χτηπαει κοφτες που ψαρονουν καθε ειδους μοτερια.δεν μετανιωσα καθολου για την μετατροπει.
τελευταια του εκανα και επισκευη κατι που συστηνω σε οποιον το λιωνη το μοτερ η θα το λιωση κανενα 900ε κανει αλλα εχεις το μυαλο σου ησυχο.
συμβουλευτικα αν θα εβαζα το μοτερ κατοπιν τις εμπειριας που εχω στο μαμα αυτ/το μου θα το εβαζα σε καποιον μηχανικο που αναλαμβανη πακετο την ευθηνη και θα του εκανα επισκευη αμεσως κατω οπως ειναι το μοτερ ,μεταλακια ελατηρια μπιστονιων τσιμουχακια ολες τις φλατζες και ιμαντες 1000χλμ στρωσιμο καλα λαδια και μετα λιωστο οσο θες και αν θες κατι παραπανω ενα χταποδι και βολαν και τα μυαλα στους κοφτες οπως λεει και ο χρηστος.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
15-10-08, 21:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
|
|
κοιτα φιλε niko και φιλε απο τριγλια το moter ξερω οτι ειναι τσιμπιμενο στην τιμη και το παζαρεβω για 2000αρικα,και απο οτι το κοβω θα μου το δωσει στα 2 με ολα κομπλε!οπως ειπες 400 ανεβα-κατεβα ο ιδιος θα μου κανει και την συνδεση(ειναι και ηλεκτρολογος ταυτοχρονα)συνολικα θα μου παρει 600 ευρω!σουξου μουξου μανταλακια απο δω και απο κει περιφεριακα κανα 300 φτασαμε στα 2900(αν ολα πανε οποως τα σχεδιασα)ζαντες βρηκα μεταχειρισμενες στα 400 5κτινες,αναρτηση ,μεσω γνωστου bilstein Β4 με HR 3ποντα 600 περιπου αν θυμαμαι καλα μου ειπε...
οποτε αλλο 1αρικο!
3900 μεχρι στιγμης..
εξωτερικα ρωτησα σημερα στην toyota μου ειπαν 580 για μπροστα προφυλακτηρα(με προβολακια),πισω,πλαινα και spoiler+90 βαψιμο το κομματι(δηλ.450 το βαψιμο για ολα)+180 για περαστικα..
το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα τα αλλα θα τα βαλω αλλα το τελευταιο με τπτ!
Δεν προκειται να δωσω 1300 στην αντιπροσωπεια με καμια κυβερνηση,θα τα βρω απο το φιλαρακι μου τον Mpormpoki!
Εγω το υπολογιζω μαζι με τα εξωτερικα βαρια βαρια 4000-4500 χιλιαρικα!
Τωρα οτι περεταιρω προκυψει(που μακαρι να μη συμβει),θα το αντιμετωπισουμε..
Προκειμενου να δω 8αρες στο στρ. και να ακουω του ουρλιαγμα του 20V BT χαλαλι και τα 5000αρικα!
Αλλα ρε γ...το θεμα ειναι αμα ριξεις 5 γιατι να μην βαλεις κανα GT4 πανω η κανα 3S τουμπισια Moter μια και καλη!
Το ολο θεμα σε αυτες τις μετατροπες αυτο ειναι..εκει που εισαι σιγουρους,τσουπ η φλασια και λες:εχω πεταξει τον 2λιτρο κατευθειαν και δεν με νοιαζει..αλλα μετα αντε παλι στα ιδια!
Anyway corolla και ξερο ψωμι!!!
Πηγα και στον δημο και τι καταλαβα..μου λεει το ασημι 2500 συζυτησιμη..(δεν πανε καλα αυτοι οι μαντραδες..)
Ειπαμε καλο moter σκυλι,ψαροτικο,αξιοπιστο,γρηγορο,+,++,++,,αλλα κατσε ρε φιλε τι παιρνεις?..96-98 μοντ. στην καλυτερη περιπτωση κινητηρα παιρνεις..
Δηλ το μαυρο ποσο θα μου το δινε..στα 3000+??
του ειπα ουτε να το σκεφτεται και πηγα να σηκωθω να φυγω και μου λεει κατσε να το ξανασκεφτουμε και παπ..ιες!
Φιλε 2579 δεν μπορω να σου απαντησω ακριβως γιατι εχω εχω κατσει σε καροτσα 101 96 με αυτο το μοτερ αλλα δυστυχως δεν το ετρεξα διοτι αυτος που το ειχε ηταν λιγο "ψυρας"!!
Αλλα και μονο που ημουν διπλα και ακουγα το ουρλαγμα ειδικα μετα τις 5500-6000 και εβλεπα να χιλιομετρα πως ανεβαιναν αλλα και γενικα ολη τη συγκινηση που παιρνεις εστω και σαν συνοδηγος τρελαθηκα..
Υ.Γ ενας φιλος εχει ανα V-tec 1.6 με τα 160 το παιρνω συνεχεια..
Τετοια απολαυση που πηρα απο το 4age εστω και σαν συνοδηγος δεν την εχω παρει ακομα σαν οδηγος ουτε στο 50% απο τον Β16 της Honda που το σκιζω συνεχεια το Moter..
Υ.Γ δεν λεω καλα και τα Hondakia αλλα θα σκισω αρκετα θελω να πιστευω μετα την μετατροπη!!
Που να το εκανα και βολτα δηλ.δεν θα ηθελα να κατεβω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 15-10-08 στις 22:07.
Αιτία: Συγχώνευση...
|
15-10-08, 22:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
O Nιppon μου εδεινε το 4agze 2200ε με σασμαν και 1500ε χωρις αυτο αλλα μετα πηγε japan και εφερε new οποτε ανεβηκε η τιμη καπως
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17559409 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|