To μονο δραστικό που μπορεί να γίνει ειναι να βγει μια Χούντα. Να γίνει ένα reset δλδ στο σύστημα γιατι δεν πάει άλλο...
Όποιον και να ψηφίσω οι άλλοι θα βλέπουν πως ειμαι κάτω απο την γκλίτσα κάποιου αρα με έχουν ελεγχόμενο.
Πρέπει να περάσουμε ενα ηχηρό μήνυμα. Να δείξουμε ότι ο λαος δεν μασαει κουτόχορτο πια. Ότι δεν μας αντιπροσωπευει κανενας απο τα λαμογια που κυβερνανε. Γιατι για να ειναι στη βουλή σίγουρα είναι λαμόγια. Οπότε όποιον και να ψηφίσεις τα ίδια σκ@τ@ θα είναι...
Οκ, ας μην το κουραζουμε άλλο το θέμα. Ο καθένας ειναι ελευθερος να κανει αυτο που θέλει. Πηγαίνετε να ξαναψηφίσετε και μετα να τους ξαναβρίζετε. Αυτοί κρύβονται πίσω απο την δικαιολογία ότι "με έχει επιλέξει ο λαός".
Εγω απλά εμένω στην απόφαση μου να μη βαζω την υπογραφη μου για την καταστροφή της χώρας.
Τουλάχιστον δλδ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην μουτζώνομαι καθε μερα για τις επιλογές μου...
Ααα και κατι άλλο. Στην περίπτωση μας το τίποτα ειναι πάρα πολύ καλύτερο από τα "κάτι" που μας κυβερνάνε... Δεν ξέρω αν ειδες Λαζόπουλο... Ο "κανένας" περνάει τον Παπαντρέου στις δημοσκοπήσεις...