Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-03-08, 13:01
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
mad +1
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 13:30
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Με την αποχή σε θεωρούν ζώο ενώ αν σε μαμάνε και τους ξαναψηφίζεις τότε τί σε θεωρούν? Αρχι-μ@λ@κ@ ???
Δλδ με λιγα λογια να βαζω την υπογραφη μου και την συμμετοχή μου για να με γ@μ@νε...
Οχι παιδια... Εγω δεν το κανω. Εχω να ψηφίσω καποιον απο τοτε που εβγαλα βιβλιάριο. Τωρα δε που δεν ειναι υποχρεωτικό να πας, κανω τις καλύτερες εκδρομες τις ημερες των εκλογων...

Ας βγει κάποιος άξιος να παω να ψηφίσω. Μέχρι τότε ευελπιστώ σε καμιά Χούντα μπας και δούμε ασπρη μέρα...

Οπως εχω ξαναπει η πολυ δημοκρατια μας εχει πειραξει ολους. Ομως αυτο που λες , δεν ειναι λυση , γιατι πολυ απλα , οπως ειπε ο tsport δεν αλλαζεις κατι. Για να αλλαξεις κατι πρεπει να κανεις κατι ποιο δραστικο. Το ποιο δραστικο που εχεις να κανεις ειναι πριν πας την εκδρομουλα σου , ψηφισε κατι. Τα κατι ειναι παντα καλυτερο απο το τιποτα.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 13:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
To μονο δραστικό που μπορεί να γίνει ειναι να βγει μια Χούντα. Να γίνει ένα reset δλδ στο σύστημα γιατι δεν πάει άλλο...

Όποιον και να ψηφίσω οι άλλοι θα βλέπουν πως ειμαι κάτω απο την γκλίτσα κάποιου αρα με έχουν ελεγχόμενο.
Πρέπει να περάσουμε ενα ηχηρό μήνυμα. Να δείξουμε ότι ο λαος δεν μασαει κουτόχορτο πια. Ότι δεν μας αντιπροσωπευει κανενας απο τα λαμογια που κυβερνανε. Γιατι για να ειναι στη βουλή σίγουρα είναι λαμόγια. Οπότε όποιον και να ψηφίσεις τα ίδια σκ@τ@ θα είναι...

Οκ, ας μην το κουραζουμε άλλο το θέμα. Ο καθένας ειναι ελευθερος να κανει αυτο που θέλει. Πηγαίνετε να ξαναψηφίσετε και μετα να τους ξαναβρίζετε. Αυτοί κρύβονται πίσω απο την δικαιολογία ότι "με έχει επιλέξει ο λαός".

Εγω απλά εμένω στην απόφαση μου να μη βαζω την υπογραφη μου για την καταστροφή της χώρας.

Τουλάχιστον δλδ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην μουτζώνομαι καθε μερα για τις επιλογές μου...

Ααα και κατι άλλο. Στην περίπτωση μας το τίποτα ειναι πάρα πολύ καλύτερο από τα "κάτι" που μας κυβερνάνε... Δεν ξέρω αν ειδες Λαζόπουλο... Ο "κανένας" περνάει τον Παπαντρέου στις δημοσκοπήσεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 13:43
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 408
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν ξέρω αν ειδες Λαζόπουλο... Ο "κανένας" περνάει τον Παπαντρέου στις δημοσκοπήσεις...

Σε αυτο δεν εχεις αδικο!!!!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 13:47
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 304
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ενα πραγμα θα πω, οτι βρισκουν και τα κανουν.Αφου δεν σηκωνεται ο πρωθυπουργος και να τους στειλει ολους σπιτι, καλα κανουν.Εαν δεν τελειωσει το δημοσιο, αυτη η χωρα, δεν θα παει μπροστα.Η το καλυτερο, να υπαρχουν δημοσιες υπηρεσιες,ΑΛΛΑ με ιδιωτικο καθεστος.Δεν γουσταρεις κυριε, τον μπουλοοοοοο,υπαρχουν πολλοι ανεργοι να παρουν την θεση σου
Φιλε μου συμφωνώ απολυτα μαζί σου δεν θέλεις κυριε να δουλέψεις δημιουργείς προβλήματα , δεν σέβαισε τον πελάτι σου, η δεν το εξυπηρετής σωστά , Αντα γεια απο την δουλεία αμα εισαι τεμπέλης , φίγε μην δημιουργής ομως προβλήματα στην Ηλεκτροδότηση όλης της χώρας και οπως λέει κάποιο παραπάνω ποσα ποια θέλουν να πάρουν ,όλοι οσοι δουλέυουν στην ΔΕΗ εκτός του οτι ειναι το ποιό βρώμικο εργοστάσιο στην Ευρωπη τα (Δυο Πτολεμαίδας και Καρδιας ΑΗΣ)Αυξήθηκαν ο ο καρκίνως στης περιοχές γυρω απο τα βρωμο εργοστάσια χωρίς φιλτρα .Εκτός λοιπόν αυτού ειναι στης καφεταιριες τις πτολεμαιδας καθε μέρα και η πτολεμαιδα ειναι μια απο τις ποιο πλόυσιες πολεις.Ξερεται με τι αυτοκίνητα κυκλωφορανε μην σας πώ τα ακριβώτερα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 15:05
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Να πας να ψηφίσεις, αλλά να μην σταυρώσεις....
Ρίξτο έτσι σκέτο το κόμμα, όποιο και αν είναι αυτό!

Να δεις πως μαζεύονται οι έδρες μετά και πως λέει ο άλλος με ψήφισε ο λαός!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 15:09
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 277
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οτι αιτηματα και να εχουν, δικαια η αδικα, εγω ξερω οτι οποτε κοβεται το ρευμα, σβηνει το μηχανημα για την αναπνευστικη υποστηριξη του παππου μου, και αγωνιουμε μηπως πεσουν οι μπαταριες απο το φορητο μηχανημα και παθουμε το χειροτερο... σιγουρα ειναι 100αδες τα αντιστοιχα παραδειγματα που το κομμενο ρευμα δεν ειναι μονο ταλαιπωρια, αλλα και επικινδυνο. ας διεκδικησουν οτι πιστευουν οτι δικαιουνται, αλλα με αλλο τροπο. ετσι μονο μισητοι γινονται
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 19:15
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το μεγαλυτερο κακο σε αυτη τη χωρα το εχουν κανει οι συνδικαλιστες ! Αυτοι που δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους και παρασερνουν χιλιαδες αλλους να τους ακολουθησουν..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-08, 19:25
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μεγαλυτερο κακο σε αυτη τη χωρα το εχουν κανει οι συνδικαλιστες ! Αυτοι που δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους και παρασερνουν χιλιαδες αλλους να τους ακολουθησουν..
H άποψη σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-08, 02:29
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 250
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[που να παθουν ηλεκτοπληξια αυτοι που κατεβαζουν το διακοπτη] ειχα νοικιασει ενα μηχανημα το πηρα παρασκευη απογευμα για να τριψω στο σπιτι μου τους τοιχους-ταβανι να τα βαψω και μολις ετοιμαζομαι να τριψω κατα τις 9 παρα το πρωι γινεται διακοπη και το μηχανημα επρεπε να το δωσω στις 2 το μεσημερι το τι καντιλια πεσανε δε λεγεται.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17041397 seconds (82,82% PHP - 17,18% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com