Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
ΔΕΗ απαράδεκτοι |
|
06-03-08, 22:39
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΔΕΗ απαράδεκτοι
Αυτήν την στιγμή τα έχω πάρει πάρα πολύ και θα μιλήσω σκληρά αλλά δεν πρόκειται όμως να το μετανιώσω όταν ηρεμήσω γιατί έχω δίκιο.
ΘΕΛΩ να καταλάβω με πιο δικαίωμα μας κόβουν το ρεύμα για να πιέσουν για τα συμφέροντα τους (ας πάνε να κόψουν το ρεύμα των βουλευτών και των δικών τους σπιτιών) είναι απαράδεκτοι είναι αλητες.
Δεν σέβονται τπτ και κανέναν όλοι οι τεμπέληδες που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα τι νομίζουν ότι είναι η ΔΕΗ τσιφλίκι του πατέρα τους???
Με πιο δικαίωμα μου το κόβουν?? Σου χρωστάω τπτ ρε κύριε?? Όχι. Τότε άντε και μαμησου….
Τι σου φταίει ο πολίτης?? Άλλοι μπορεί να έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι να πρέπει να ταΐσουν ένα μωρό, τα γεροντάκια μπορεί να έχουν ένα αερόθερμο για να ζεσταθούν άλλος μπορεί η μόνη του παρέα να είναι μια τηλεόραση.
Τι φταίει κάποιος άλλος να μείνει σαν τον λαλακα μέσα στο ασανσέρ 2 ώρες, τι φταίνε να ταλεπορουνται όλοι όσοι είναι στο δρόμο ένα σωρό τρακαρίσματα έγιναν εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, υπάρχουν άρρωστοι συνάνθρωποι μας που κάνουν αιμοκάθαρση στο σπίτι αυτοί τι θα κάνουν????? Και ένα σωρό άλλες κατηγορίες μαγαζιά, σουπερ μάρκετ, ευπαθή τρόφιμα, ποιος θα τους αποζημιώσει αυτούς το κάθε κομματόσκυλο που δουλεύει στην ΔΕΗ???
Είναι αλητες να την πουλήσουν την ΔΕΗ να πάνε η μισοί στα σπίτια τους να απελευθερώσουν την αγορά να μπουν ιδιωτικές εταιρίες στην παραγωγή ρεύματος να δεις θα ξανακατεβάσουν διακόπτη.
Αυτά από μένα σορρυ για την μακρηγορία μου αλλά είπα είμαι πολύ τσαντισμένος.
|
06-03-08, 23:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ειμαστε κρεμασμενοι απο τα αρ..... ενος τσουρμου τεμπεληδων που πληρωνονται απο εμας και με το παραπανω.
|
06-03-08, 23:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σωστόοοος ήταν ταλαιπωρία σήμερα...
|
06-03-08, 23:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Χαίρομαι που ακούω και άλλους αγανακτισμένους. Γιατι με το χρηματηστήριο τα ίδια δεν κανανε? Μας κανανε ρομπα διεθνως και ολοι οι ξενοι θα παρουν τα λεφτα τους και δεν θα τα ξαναφέρουν ούτε σε 200 χρόνια...
Μαύροοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!
|
07-03-08, 00:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Εγω παντως διακοπη δεν ειχα ουτε για ενα λεπτο...!
07-03-08, 00:31
|
|
Moderator
|
|
|
|
3 ωρες χτες και από τις 7-9 το απόγευμα σήμερα..Αίσχος και πάλι αίσχος γιατί εκτός του γεγονότος ότι πολλοί μεροκαματιαρηδες χάσαν πόσα λεφτά,εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.Κάθησα και εγώ όπως και οι υπόλοιποι μόνη 2 ώρες και αγανακτισμένη,χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι με τα κεριά.Ντροπή γιατί γι άλλη μια φορά , την πληρώνουμε εμείς οι αθώοι..
07-03-08, 00:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ευτυχως που μενω διπλα στο Δημαρχειο και στην Αστυνομια της πολης. Αλλα οπως και να χει ειναι μαμακια που βρηκαν αυτον τον τροπο να διαμαρτυρηθουν. κανονικα θα επρεπε να επεμβει εισαγγελεας.
|
07-03-08, 00:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Εγω μενω Καλλιθεα και ειχαν ξεσυγχρωνιστει τα φαναρια ηταν σε διασταυρωσεις και απο τις δυο μεριες κοκκινο.Καθομουνα στο φαναρι γινοτανε κοκκινο το ανθρωπακι και ξανα πρασσινο αλλα αλλαζε μονο το ανθρωπακι και αναγκαζοσουν να περασεις με κοκκινο.Φανταστειτε να αναβαν πρασσινοκαι απο τις δυο μεριες,θα σκοτωνοταν κοσμος.Ντροπη τους.
07-03-08, 00:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Είναι ακριβως αυτο που λεει ο φίλος DareDevil... Ο καθένας νομίζει ότι το κράτος ειναι τσιφλίκι του και στο βωμό να περάσει το δικό του δεν τον νοιάζει τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο στους συνανθρώπους του.
Λογικα, αν ειχε γινει αυτο στο εξωτερικό θα ειχε προκληθεί πλημμύρα μηνύσεων... Αν θα γινόταν ποτε δλδ...
|
07-03-08, 01:11
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
ρε μην ειστε παρτακιδες...τα παιδια απεργουν...κ εχουν ενα οπλο στο χερι τους απο το να βγουν στο δρομο κ να μην τους ακουσει κανεις...τωρα ετσι ολοι μαθαμε οτι απεργουν αλλιως ουτε οι μισοι θα το ξεραμε.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16347098 seconds (81,98% PHP - 18,02% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|