Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |

07-03-08, 01:47
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω ενα πραγμα θα πω, οτι βρισκουν και τα κανουν.Αφου δεν σηκωνεται ο πρωθυπουργος και να τους στειλει ολους σπιτι, καλα κανουν.Εαν δεν τελειωσει το δημοσιο, αυτη η χωρα, δεν θα παει μπροστα.Η το καλυτερο, να υπαρχουν δημοσιες υπηρεσιες,ΑΛΛΑ με ιδιωτικο καθεστος.Δεν γουσταρεις κυριε, τον μπουλοοοοοο,υπαρχουν πολλοι ανεργοι να παρουν την θεση σου

07-03-08, 01:56
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σίγουρα δε τους φταιει κανεις από μας, τα προβλήματα που διμιουργούνται είναι τεράστια, αλλά για ελάτε στη θέση ενός εργαζόμενου, εκει που έχει προγραμματίσει τη ζωή του, ξαφνικά να του λένε: δούλεψε 5 χρόνια παραπάνω, πάρε 10χιλιάρικα αντι 50 κλπ κλπ...
Αυτοί όμως που φταινε πρώτα και πάνω απ' όλους είναι οι εκάστοτε κυβερνήσεις, που για να μαζέψουν ψηφαλάκια, έδιναν απίστευτα προνόμια σε μερικές κατηγορίες εργαζομένων...
Όσοι δεν είμαστε δημόσιοι, αλοίμονο μας.... μπορεί να έχουν καταργηθεί οι συντάξεις όσπου να φτάσουμε τα 65-70....
|

07-03-08, 03:21
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Εδω παντως ειχε διακοπη την Τεταρτη 6:30-8:30 το απογευμα..ισα ισα δηλαδη για να χασουμε την Παναθα ! Εντολη τζιγγερ ηταν αυτο μαλλον 
|

07-03-08, 06:54
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
|
 |

07-03-08, 07:25
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Όλοι μιλήσατε για τη ΔΕΗ και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανά την Ελλάδα με τις διακοπές ρεύματος,και εγώ μαζί σας.
Εγώ προσωπικά θα αναφερθώ στους κύριους κύριους υπεύθυνους στα μεγάλα λιμάνια της χώρας που έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην αγορά,σε εμάς τους εισαγωγείς.Θεωρώ αδιανόητο για κάποιους που θέλουν να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους να έχουν σχεδόν σταματήσει την φορτωεκφόρτωση των container's αφήνοντας στον "αέρα" χιλίαδες επιχειρήσεις χωρίς εμπόρευμα.Θεωρώ αδιανόητο "10" δερβεναγάδες να κάνουν κουμάντο στην επιχείρηση μου για το αν και πότε θα παραλλάβει το 40άρι container που είναι φορτωμένο από Πορτογαλία εδώ και 2 μήνες και λόγω της απεργίας στο λιμάνι,το εμπόρευμά μου να βρίσκετε κάπου στην Ιταλία.Θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί το Κράτος να επιβάλει τους νόμους,αλλά και οξύμωρο από την άλλη να απαιτεί να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου απέναντι του.Είμαστε δυστυχώς δέσμιοι σε ένα αρρωστημένο κράτος και σε κάποιους "αλήτες" οι οποίοι πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν κάτι παραπάνω.Και μέσα σε όλα αυτά είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας από εμάς τους εισαγωγείς να πληρώσει επιπλέον αποθηκευτικά αλλά και μεταφορικά + 1000€ γιατί κάποιοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο τα υποτιθέμενα δικαιώματά τους.Δυστυχώς η ΑΛΗΤΕΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.
|
 |
|
 |

07-03-08, 12:47
|
 |
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Εγω ενα πραγμα θα πω, οτι βρισκουν και τα κανουν.Αφου δεν σηκωνεται ο πρωθυπουργος και να τους στειλει ολους σπιτι, καλα κανουν.Εαν δεν τελειωσει το δημοσιο, αυτη η χωρα, δεν θα παει μπροστα.Η το καλυτερο, να υπαρχουν δημοσιες υπηρεσιες,ΑΛΛΑ με ιδιωτικο καθεστος.Δεν γουσταρεις κυριε, τον μπουλοοοοοο,υπαρχουν πολλοι ανεργοι να παρουν την θεση σου
|
Φιλε μου συμφωνώ απολυτα μαζί σου δεν θέλεις κυριε να δουλέψεις δημιουργείς προβλήματα , δεν σέβαισε τον πελάτι σου, η δεν το εξυπηρετής σωστά , Αντα γεια απο την δουλεία αμα εισαι τεμπέλης , φίγε μην δημιουργής ομως προβλήματα στην Ηλεκτροδότηση όλης της χώρας και οπως λέει κάποιο παραπάνω ποσα ποια θέλουν να πάρουν ,όλοι οσοι δουλέυουν στην ΔΕΗ εκτός του οτι ειναι το ποιό βρώμικο εργοστάσιο στην Ευρωπη τα (Δυο Πτολεμαίδας και Καρδιας ΑΗΣ)Αυξήθηκαν ο ο καρκίνως στης περιοχές γυρω απο τα βρωμο εργοστάσια χωρίς φιλτρα .Εκτός λοιπόν αυτού ειναι στης καφεταιριες τις πτολεμαιδας καθε μέρα και η πτολεμαιδα ειναι μια απο τις ποιο πλόυσιες πολεις.Ξερεται με τι αυτοκίνητα κυκλωφορανε μην σας πώ τα ακριβώτερα
|

07-03-08, 14:09
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
οτι αιτηματα και να εχουν, δικαια η αδικα, εγω ξερω οτι οποτε κοβεται το ρευμα, σβηνει το μηχανημα για την αναπνευστικη υποστηριξη του παππου μου, και αγωνιουμε μηπως πεσουν οι μπαταριες απο το φορητο μηχανημα και παθουμε το χειροτερο... σιγουρα ειναι 100αδες τα αντιστοιχα παραδειγματα που το κομμενο ρευμα δεν ειναι μονο ταλαιπωρια, αλλα και επικινδυνο. ας διεκδικησουν οτι πιστευουν οτι δικαιουνται, αλλα με αλλο τροπο. ετσι μονο μισητοι γινονται
|

07-03-08, 18:15
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Το μεγαλυτερο κακο σε αυτη τη χωρα το εχουν κανει οι συνδικαλιστες ! Αυτοι που δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους και παρασερνουν χιλιαδες αλλους να τους ακολουθησουν..
|

07-03-08, 18:25
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Το μεγαλυτερο κακο σε αυτη τη χωρα το εχουν κανει οι συνδικαλιστες ! Αυτοι που δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους και παρασερνουν χιλιαδες αλλους να τους ακολουθησουν..
|
H άποψη σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
|

09-03-08, 01:29
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,26377392 seconds (83,49% PHP - 16,51% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|