Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-07, 00:22
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι ωραια λοιπον επειδη εμενα μου κοπανιοταν κατω οτι με 195-45-16 off set 40 και 3,5 cm ελατηρια δεν θα ακουμπαει τπτ παρα μονο αν βαλω 205 ε σας λεω οτι εβρισκε οταν φωρτονοταν το αυτοκινητο πισω στο χειλακι του φτερου το οποιο κ κοπηκε 1cm κ με μια ευθυγραμηση οσο επερνε camber δλδ 1 μοιρα οκ...ευτιχως ηταν τοσο λιγο το κακο....
κ κατι ακομα που βρηκατε 17αρα σε 7 πλατος?πρεπει να ναι πολυ ελαχιστες γτ οι περισοτερες 7.5 βγαινουν....ειναι αμαρτια να τροχιζεις ζαντες κ φτερα κ ποσο ακομα να θες να τραβας κ φτερα εξω...ειδικα σε ε 12 που ναι αρκετα καινουριο αμαξι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 00:32
elpis Offline:
Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 257
elpis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν υπαρχει προβλημα ουτε με 7,5 εμενα και με σχεδον 5 ποντους χαμηλωμα δεν βρισκει
Παλιά 02-03-07, 00:39
pwpwpali Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν υπαρχει προβλημα ουτε με 7,5 εμενα και με σχεδον 5 ποντους χαμηλωμα δεν βρισκει
το 7,5 παιζει ρολο στο τι λαστιχο κθα μπει κ το οφ σετ παιζει ρολο στο αν θα βρει...δλδ με το ποσο εξω θα βγαινει η ζαντα γιατι στο χειλακι θα βρει μεσα στο θολο δεν παιζει...αν ειναι μεσα κρυβεις κ την μιση ζαντα που λεει ο λογος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 01:17
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
....
Υ.Γ. Roy-D αν αλλάξεις ζάντες και βάλεις τις Avus θα είσαι μοναδικός . Εγώ που έλεγα δεν τις βάζω μιας και με το επιπλέον χαμήλωμα που έκανα έδειξαν πολύ καλά και οι ήδη υπάρχουσες, οπότε...Άντε τυχερέ...
θα αργησω να τις βαλω...θελω να τελειωσω πρωτα με το μοτερ και τα φρενα του και μετα με τις ζαντες...παντως προς τα εκει θα παω!!!! χεχεχεχε ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ η ζαντα!
Παλιά 02-03-07, 02:06
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι ωραια λοιπον επειδη εμενα μου κοπανιοταν κατω οτι με 195-45-16 off set 40 και 3,5 cm ελατηρια δεν θα ακουμπαει τπτ παρα μονο αν βαλω 205 ε σας λεω οτι εβρισκε οταν φωρτονοταν το αυτοκινητο πισω στο χειλακι του φτερου το οποιο κ κοπηκε 1cm κ με μια ευθυγραμηση οσο επερνε camber δλδ 1 μοιρα οκ...ευτιχως ηταν τοσο λιγο το κακο....
κ κατι ακομα που βρηκατε 17αρα σε 7 πλατος?πρεπει να ναι πολυ ελαχιστες γτ οι περισοτερες 7.5 βγαινουν....ειναι αμαρτια να τροχιζεις ζαντες κ φτερα κ ποσο ακομα να θες να τραβας κ φτερα εξω...ειδικα σε ε 12 που ναι αρκετα καινουριο αμαξι...
Φίλε pwpwpali έχω ζάντα με 38 offset 7.5 ίντσες πλάτος 205-45-17 προσθήκες 8mm σε κάθε τροχό και χαμήλωμα σχεδόν 7 πόντους και πάλι έχει μισό και παραπάνω πόντο από το χειλάκι και μπροστά και πίσω. Δε βρίσκει ποτέ και ούτε πρόκειται...και μάλιστα στο χειλάκι!!!Αυτό σε σένα πως έγινε? Για Ε12 έτσι? Εντωμεταξύ ο τροχός που λες είναι κάπου 3.5 πόντους μικρότερος από μαμά. Για να βρίσκεις, το offset όχι 40 δεν ήταν αλλά δεν ξέρω και εγώ πόσο...Και δες και τον elpis. Δε βρίσκει με τίποτα. Εδώ χωράει 18αρα με 225*35 στο 205 θα κολώσουμε? Εκτός αν δε μιλάς για 12αρα οπότε το 40αρι offset είναι λάθος που μπήκε. Δε χρειάζονται ούτε φτερά ούτε τπτ. Κατάλληλες επιλογές και όλα καλά. Και φυσικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ 17αρες βγαίνουν με 7 πλάτος και δεν είναι περίεργο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 08:31
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
2 ερωτησουλες ακομα,ζαντα toyota λεει?????ειναι καλες???σε τι τιμη παιζουν περιπου????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 12:17
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
2 ερωτησουλες ακομα,ζαντα toyota λεει?????ειναι καλες???σε τι τιμη παιζουν περιπου????
Ζάντες ΤΟΥΟΤΑ παίζουν μέχρι 16 όμως. Και τα σχέδια δε λένε και πολύ για να τη βάλεις τώρα. Πολύ μαμίσια δείχνει. Αν θες παραπάνω μέγεθος και να είναι ΤΟΥΟΤΑ δες στο site της ΤΤΕ. Έχει από 15 έως 18 και τα σχεδιάκια αρκετά καλύτερα από μαμά ΤΟΥΟΤΑ.
Δες εδώ. http://www.tte.de/cm_corolla_E12_Facelift.htm
Καλές πρέπει να είναι και ποιοτικές. Κάποιος είχε πει ότι ίσως να είναι ΕΝΚΕΙ ( οι μαμά εξάκτινες της 1.6 profacelift) αλλά δεν το μάθαμε ποτέ. Από τιμές όμως μάλλον τσούζουν. Είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου είχαν πει 600 για τις 15αρες. Αν ισχύουν ακόμα οι τιμές αυτές με τα ίδια λεφτά παίρνεις ποιοτικότατη 16αρα aftermarket. Και με κανά 200αρι πάνω 17αρα αντίστοιχης ποιότητας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 19:33
pwpwpali Offline:
banned

εχουμε κ λεμε χαλαρωσε εγω εχω 111 απλα εφερα ενα π.χ. με τα δικα μου νουμερα σε εσας σιγουρα θα ναι αλλα ...γι αυτο κ ειπα να πειτε εσεις τα νουμερα που μπαινουν κ οχι εγω.αν κ αλλο 38 αλλο 40...απλα μην εμπιστευεστε καποιον ζαντολαστιχα ετσι ...γι αυτο το πα.γιατι εμενα μαπα το καρπουζι.
υ.γ.οταν λεμε βρισκει ενοουμε 4 ατομα πιτα πορτ παγκαζ κ σε στροφες...ισως λυνετε κ με βοηθητικο ελατηρια.απλα καθεται πολυ.κ πραγματικα ηταν χιλιοστα
οσο για το 7 και 7,5 εμενα ετσι μου πε ο αετονυχης που πηρα ζαντες.οτι δυσκολα βρισκω 17χ7 που αυτο λεει οτι εγω θα βαζα λαστιχο 205-35-17 ε κ το βρηκα υπερβολη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 19:55
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μπα θα συμφωνήσω με τον φίλο dRiveR7 πως υπάρχουν πολλές 17άρες με 7inch πλάτος. Οι δικές μου 16άρες 7inch με γύρω στο 40 offset και πίσω πρέπει να έχει φτάσει κανά 6cm το χαμήλωμα τίγκα φορτωμένος δεν έχω βρει ποτέ ούτε εθνική ούτε στροφές. Από εξωτερικό που είχα δει να λένε κάποιοι πως βρίσκει φόραγαν 215/45 17 με 7.5inch και ποιός ξέρει τι offset...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-07, 20:02
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 245
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζάντες ΤΟΥΟΤΑ παίζουν μέχρι 16 όμως. Και τα σχέδια δε λένε και πολύ για να τη βάλεις τώρα. Πολύ μαμίσια δείχνει. Αν θες παραπάνω μέγεθος και να είναι ΤΟΥΟΤΑ δες στο site της ΤΤΕ. Έχει από 15 έως 18 και τα σχεδιάκια αρκετά καλύτερα από μαμά ΤΟΥΟΤΑ.
Δες εδώ. http://www.tte.de/cm_corolla_E12_Facelift.htm
Καλές πρέπει να είναι και ποιοτικές. Κάποιος είχε πει ότι ίσως να είναι ΕΝΚΕΙ ( οι μαμά εξάκτινες της 1.6 profacelift) αλλά δεν το μάθαμε ποτέ. Από τιμές όμως μάλλον τσούζουν. Είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου είχαν πει 600 για τις 15αρες. Αν ισχύουν ακόμα οι τιμές αυτές με τα ίδια λεφτά παίρνεις ποιοτικότατη 16αρα aftermarket. Και με κανά 200αρι πάνω 17αρα αντίστοιχης ποιότητας.
Εγω ειχα ρωτησει για 15', 4 μπροστινες απο MR2, 240 ευρω η μια αν εχουν το θεο τους!!!! Σκεψου ποσο θα εχουν οι πισω 16' ...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
περιεργο πανω σε στροφη.. tasosg697 TOYOTA COROLLA 111(G6) 22 05-06-11 17:23
Δεν ανοιγει μεχρι πανω η πεμπτη πορτα akisdio SUPPORT 3 28-02-11 13:09
Ποιοι ειμαστε απο εδω πανω ΨΗΛΑ! Roy-D ΕΔΩ Aν. Μακεδονίας & Θράκης . 43 21-06-09 13:15
Πανω απο 180χλμ δεν το βλεπω... apsogos SUPPORT 46 07-05-09 09:51
Πανω απο τα ορια!!!!!!! toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 24-04-09 02:53

Page generated in 0,17141700 seconds (82,68% PHP - 17,32% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com