Εγω που τα βλεπω απεξω εχω να πω οτι και τα 2 ειναι καλα αλλα οταν συγκρινεις 1600 20ετιας με 1800 δεκαετιας τα λεει ολα!
Τωρα οσον αφορα την κοντρα που εκανα εγω με τον τσερκεζο εχω να πω τα εξης:
Πρωτον εγω τοτε προκαλεσα ολο τον κοσμο στις Σερρες και αλλοι φυγανε ,αλλοι δεν πηγαιναν κοντρες και αλλοι δεν ηρθαν ΠΟΤΕ!
Δευτερον απο την στιγμη που βγηκε ο ιδιος ο Τσερκεζος και παραδεχτηκε την ηττα του οτι και να λενε οι υπολοιποι με αφηνει αδιαφορο!
Εννοειταιοτι ολα αυτα τα λεω χωρις παρεξηγηση και περναω πολυ καλα μαζι σας αλλα δεν μπορω να με αμφισβητουνε και να μην κανω τιποτα!
Επισης εγω σεβαστηκα την δηλωση τοτε του Τσερκεζου οτι εχασε ταχυτητα ,ειπα να ξαναπαμε αλλα εκεινος δεν μπορεσε και ετσι εληξε!!!
Φυσικα δεν θα αρνηθω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αναλογη δοκιμη και οπως εγραψε και
ο Εδεσαιος εχει 15-16 Οκτωβριου Σερρες οποτε οσοι πιστοι προσελθετε!!!
Το να λεμε πισω απο ενα πληκτρολογιο ποιος κερδιζει ποιον δεν οδηγει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Εγω λοιπον για να τελειωνουμε τον Οκτωβρη θα ανεβω Σερρες και θα φοραω απλα 2 λαστιχα μπροστα ΤΟΥΟ R888 και θα τρεξω με οποιον με προκαλεσει!Ετσι γιατι ολοι τοτε ειχαν semislik και εγω ετρεχα με φαγωμενα λαστιχα δρομου αν και καποιοι θα το αμφισβητησουν και αυτο(οτι με τα semislik δεν κερδιζεις στην κοντρα απο σταση οταν η εκκινηση ειναι η μιση κοντρα)!!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!!!!!!