Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
03-06-11, 20:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιωργο επειδη ομως το αμαξι σου το εχεις για πιστα αδυνατο να πιστεψω οτι το εχεις μανισιο..
03-06-11, 20:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα βελει 20ν σε ε12 ρε Μπαμπη εισαι τρελος πολλα πεταμενα λεφτα........
Αυτες τις σιγουρες λυσεις που δινουν 10-15 αλογα με μια χοανη μονο μαγικες δεν ειναι, το πιθανοτερο μαλακιες...
Σιγουρα κερδιζει ο 2ΖΖ κ ας λεν οτι θελουν οι 20ν αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που το ενα μοτερ δεν κοστιζει ουτε τα 1000 ευρω κ το αλλο αγγιζει τα 2000 (πλεον και 3ΖΖ ειναι πιο ακριβα απο τα 20ν). Αξιοπιστια, νουμερα και καταναλωση ολα υπερ του 2ΖΖ.
|
|
|
03-06-11, 21:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Βλεπω το "θεμα" που προκαλεσα αναψε φωτιες.. Πραγματικα ηθελα να γραψω 2 σελιδες να πω αυτο που πιστευω αλλα νοημα δεν πιστευω να βγαλουμε. Σε μεγαλο ποσοστο με καληψε ο Γιαννης20ν μονο και μονο γιατι ειχε 20ν και ξερει.
Θα σας περιγραψω τι ειχε το τς που τα δοκιμασα. Ειναι στημενο με αναρτηση Ρss9 bilstein, φοραει 18αρες ζαντες (για αυτο εχασε) πλακα κανω..... Κατα τα αλλα ολα μαμα. Ο λογος που τα ανοιξαμε ετσι ηταν γιατι αυτο μου ζητησΕ και απλα δεχτικα. Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν σας αλλα σε πολλα ποστ διαπιστωσα μια ειρωνικη σταση στο προσωπο μου.... Δεν κρατω κακιες!!!!!!
Απο την αλλη μαλλον δεν ξερουμε αρκετοι εδω μεσα τη ενοουμε ΜΑΜΑ....
Και ρωτω η εξατμηση που φτιαχνεις σε μοτερ τροπετο που δεν ηρθε ποτε στην Ελλαδιτσα μας δεν ειναι μαμα???? Ποιος μου λεει πως εχω κανει καλυτερη απο την μαμα ή οχι??????
Το σασμαν το 6αρι εβγαινε στο μαμα levin.
Το δισκο πλατο δεν το υπολογιζω καν....
Η εισαγωγη απλα ανοιχτη σαν να βαζεις χωανα.
Για πεστε μου εσεις που εχω ολοι την Ιαπωνια οεοεο??
Και κατι τελευταιο το ενα
1800cc με 185hp εως 192hp και 18+ κιλαροπη
το αλλο
1600cc με 155+hp και 16+ κιλα ροπη.
Η συγκριση δικη σας.
|
αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ λεω κ γω Γιωργο!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
το ενα 1250 κιλα(TS)
το αλλο?
δεν μπορω να καταλαβω τι ψαχνετε να βρειτε τωρα?
τι ακριβως συγκρινουμε?μοτερ?καροτσες?
ο 2ζζ νομιζω οτι συμφονουμε ολοι οτι ειναι ποιο γρηγορος απο το 20v.(λογικο)απο κει και περα παιζει ρολο το βαρος..
αν βαλουμε αυτα τα μοτερ σε 2 ιδιες καροτσες τι θα γινει?
|
ρε συ Μπαμπη τι δν καταλαβαινεις?συγκρινουμε 2 απτα καλυτερα μοτερ της μαμας ΤΟΥΟΤΑ με διαφορετικα στοιχεια το καθενα αλλα σαν συνολο.οταν δλδ καποιος κοντραρει καποιον αλλο με ασχετο αυτοκινητο τι συγκρινει?μοτερ?καροτσα?κατασκευαστη?αλογα?η καθε δοκιμη-κοντρα εχει τους λογους της που γινετε.
παντα φιλικα!
φιλε harbov η τιμη που ακριβως κολαει?το ενα μοτερ ειναι 15ετιας κ το αλλο 5-6ετιας!λογικο να υπαρχει διαφορα τιμης.το οτι ο 3zz ειναι πιο ακριβος σημαινει οτι ειναι κ πιο γρηγορος η πιο καλος??δν καταλαβαινω...
|
|
|
03-06-11, 21:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δεν είναι έτσι harbov. Και δεν το λέω για σένα προσωπικά αλλά και για τους υπόλοιπους. Το 20v έχει 1000€ γιατί είναι μοτέρ 20ετίας κ είναι υπέρ του που το συγκρίνουμε με ένα μοτερ τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερο κ πιό εξελιγμένο. Το θέμα είναι ότι τα μοτέρ έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Και δεν μπορείς να βρείς ούτε μαμά Levin για να συγκριθεί με TS, ούτε να βάλεις σε ίδια αμάξια τα μοτέρ αυτά για να συγκριθούν επί ίσους όρους, γιατί όταν παράγονταν αυτά τα μοτέρ μπαίνανε σε διαφορετικά αμαξώματα. Έτσι, σύμφωνα με όσα ανέφερα, δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το ποιό είναι καλύτερο μοτερ (γενικά), όπως είπε ο Μιχάλης κ ο Ανδρέας ποιό πάνω, παρά μόνο να πείς ότι ο "τάδε" που έχει το "τάδε", έχει ποιό καλά στημένο αμάξι από τον "τούδε" που έχει το "τούδε"!!! Από κεί κ πέρα, διαλέγει ότι θέλει ο καθένας.
Και για να απαντήσω και στον Γιάννη, όταν συγκρίνουμε 2 αμάξια, απ'ότι ξέρω δεν συγκρίνεις μόνο το μοτέρ... συγκρίνεις όλο το σύνολο του αυτοκινήτου!!
Πάρτε το χαμπάρι.... μια είναι η ουσία.... αυτή η ριμαδιασμένη αναλογία κιλά/ίππο!!! Αυτή κάνει ένα αμάξι ποιό γρήγορο από ένα άλλο!! Πάρτε κομπιουτεράκι κ δείτε!!! Αλλά πάντα μιλάμε για το σύνολο του αμαξιού κ όχι του κινητήρα!!!
τότε μην το πατήσεις!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lynx : 03-06-11 στις 21:27.
|
|
|
|
03-06-11, 23:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν σας αλλα σε πολλα ποστ διαπιστωσα μια ειρωνικη σταση στο προσωπο μου.... Δεν κρατω κακιες!!!!!!
|
Γιώργο, δεν τίθεται κανένα θέμα ειρωνείας από κανέναν, έτσι τουλάχιστον θεωρώ. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας, απλά λέμε τις εμπειρίες μας και τις γνώμες μας. Τίποτα περισσότερο...
Παράθεση:
Απο την αλλη μαλλον δεν ξερουμε αρκετοι εδω μεσα τη ενοουμε ΜΑΜΑ....
Και ρωτω η εξατμηση που φτιαχνεις σε μοτερ τροπετο που δεν ηρθε ποτε στην Ελλαδιτσα μας δεν ειναι μαμα???? Ποιος μου λεει πως εχω κανει καλυτερη απο την μαμα ή οχι??????
|
Κανείς... Ούτε ότι είσαι καλύτερος από μαμά, αλλά ούτε και ότι είσαι χειρότερος όμως... Για αυτό λέω εγώ ότι το κάθε 20v είναι μοναδικό, με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του. Οπότε δε μπορούμε να γενικεύουμε σε 20v vs TS.
Παράθεση:
Η εισαγωγη απλα ανοιχτη σαν να βαζεις χωανα.
|
Ναι, για τα 20v είναι απλά μια χωάνη, αλλά για τα TS οι χωάνες δεν είναι απλές, είναι μαγικές... Άμπρα κατάμπρα... Αυτό δεν είναι λίγο τρελό ρε φίλε;
Παράθεση:
Και κατι τελευταιο το ενα
1800cc με 185hp εως 192hp και 18+ κιλαροπη
το αλλο
1600cc με 155+hp και 16+ κιλα ροπη.
Η συγκριση δικη σας.
|
Εδώ, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, βάρος καρότσας, τρόπος λειτουργίας και φιλοσοφίας κινητήρα, φίμωση μοτέρ λόγω προδιαγραφών ρύπων και πολλά άλλα...
04-06-11, 00:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
για τα TS οι χωάνες δεν είναι απλές, είναι μαγικές... Άμπρα κατάμπρα...
|
Θα είμαι λίγο off topic...
Ανδρέα τι θα κάνουμε εμείς, θα βάλουμε αυτή την μαγική χοάνη
|
04-06-11, 00:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δε ξέρω ρε Θοδωρή, ψάχνω εδώ και καιρό να βρω στοιχεία για την τοποθέτηση και την απόδοσή της στα δικά μας αλλά δε βρίσκω τίποτα. Σε κάτι Honda πάντως κάνει καλή δουλειά... Εν το μεταξύ δεν έχει και συγκεκριμένο kit για TS οπότε δε ξέρω και ποιο να κοιτάξω για να δω τιμές και τα σχετικά. Μήπως να μας βοηθήσει λίγο ο Μπάμπης σε αυτό το τελευταίο;
04-06-11, 00:25
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
το ts του τζιμς ηταν οντως εντυπωσιακο....
σε οτιδηποτε αλλο περι 20v / ts
το μονο ατομο που εμπιστευομαι σε ΟΤΙ ΠΕΙ περι αυτης της κοντρας ειναι ο χρηστος απο τον βολο...
LYNX μην παιρνεις ορκο...
στην κυπρο υπαρχουν οι μαμα καροτσες οι οποιες ανεφερεσαι και τα αποτελεσματα δεν ειναι και τοσο ευχαριστα για τα ts. και απο μαμα λεβιν BZR 20V και απο μαμα Β16Β
ΒΑΤΙΛΙ τετοια λεγε μου....
|
04-06-11, 00:34
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα βελει 20ν σε ε12 ρε Μπαμπη εισαι τρελος πολλα πεταμενα λεφτα........
δεν ειναι τυχαιο που το ενα μοτερ δεν κοστιζει ουτε τα 1000 ευρω κ το αλλο αγγιζει τα 2000 (πλεον και 3ΖΖ ειναι πιο ακριβα απο τα 20ν).
|
ρε συ λεμε τωρα..υποθετικα μιλαμε..
ενταξει πεταμενα λεφτα δεν μπορεις να το πεις,ασε που ειναι και κατι που συγουρα το εχουν σκεφτει αρκετοι!ενταξει αυτο για την τιμη ειναι ασχετο(τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα)
θα το θεσω αλλιως λοιπον..
αφου λοιπον σε χαλαει η 12αρα με εικοσαβαλβιδο μπορουμε να κανουμε την συγκριση με 11αρες η μια με εικοσαβαλβιδο και η αλλη με 2ζζ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
ρε συ Μπαμπη τι δν καταλαβαινεις?συγκρινουμε 2 απτα καλυτερα μοτερ της μαμας ΤΟΥΟΤΑ με διαφορετικα στοιχεια το καθενα αλλα σαν συνολο.οταν δλδ καποιος κοντραρει καποιον αλλο με ασχετο αυτοκινητο τι συγκρινει?μοτερ?καροτσα?κατασκευαστη?αλογα?η καθε δοκιμη-κοντρα εχει τους λογους της που γινετε.
παντα φιλικα!
|
κατσε ρε φιλε..τι συνολο?εδω δεν συγκρινουμε toyota corolla levin vs corolla ts.η συγκριση που κανουμε ειναι starlet 20v.101 20v 111 20v.carina 20v vs ts!ε λογικο ειναι τωρα αυτο?
και εγω ειχα ανοιξει με ενος φιλο που ειχε starlet me 20v και απο σταση το εβλεπα το εργο για τα καλα!τι παει να πει αυτο,οτι ειναι δυναμητης ο 20ν η οτι ειναι πουπουλο το starlet?
αυτο που θελω να πω ειναι αφου θελουμε να συγκρινουμε συνολο,ας το κανουμε με ενα γνησιο levin.
|
04-06-11, 00:45
|
|
|
|
|
ελεος με αυτην την φιλτροχοανη!!!
βαλτε μια να υσηχασουμε!!
ωριστε.. http://carcrazy.gr/eshop/product_inf...roducts_id=390
η τιμη ειναι παρα πολυ καλη..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20012212 seconds (83,84% PHP - 16,16% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|