Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos gtcc
Οποτε να παω στα απεξ 3.5 ποντουσ κατω? Το λεω για υαρωματα γτ το εχω ακουσει. Δλδ η μαμα αναρτηση να δουλευει καλητερα σε κρατηματα απ οτι με ελατηρια χαμηλωματος!!!δν ξερω τι να κανω και παλι..να το αφησω ετσι και αργοτερα να παω σε σετακι? Πιο πολυ θελω να το κανω τωρα για το κενο στουσ θολους και για λιγο πιο στιβαρο το πισω μερος..
|
sorry δεν καταλαβα τι λες, για ελατηρια apex σκετα δεν λες?
τα μαμα αμορτισερ ειπα οτι εχουν καλυτερα κρατηματα με ελατηρια χαμηλωματος, ειναι λογικο εφοσον χαμηλωνεις το υψος του αμαξωματος απο τον δρομο, μειωνεται η αποσταση των εμβολων τους δλδ το μηκος λειτουργιας τους και εχεις ποιο μειωμενες κλισεις απο πριν. ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το σωστο αυτο, γιατι οπως ειπαμε χαλανε ποιο ευκολα, κοπαναει γενικα αναλογα αυτα που ειπαμε πριν κτλ. Και μπορει παλια να το εκανα και εγω αλλα οχι πλεον, αν ηθελα χαμηλωμα θα εβαζα αναρτηση coilovers αυτο ειναι το σωστο και το καλυτερο σε επιδοσεις και ρυθμισεις.
Για ποιο στιβαρο πισω μερος μπορεις με μαμα ελατηρια και μαμα υψος να βαλεις βοηθητικα ελατηρια αυτο εχω κανει και εχει φοβερα κρατηματα.
Αν θες για το κενο στους θολους δλδ βασικα για εμφανιση τοτε βαλε τα eibach ειναι πολυ καλα και τα προτεινω απλα να προσεχεις τις κακοτοπιες και λακουβες.