Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΖΖΕ111
Παλιά 29-06-10, 01:37
mspant Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
mspant είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΖΖΕ111

Eίναι δυνατόν σε μια zze111 g6 από tokico + eibach χαμηλώματος 3 πόντων (tte...) μετά από 3 χρόνια που έγινε αλλαγή σε kyb + eibach χαμηλώματος 3 πόντων(παρέμειναν τα ίδια) να έχει σηκωθεί κάπου 3 πόντους ;
Τώρα είναι 60 πόντους από το έδαφος η κορυφή του φτερού , ενώ πριν με τα tokico είτανε κάπου 57.

Σε ιδιωτικό κτεο που πέρασε το αυτοκίνητο το περασμένο καλοκαίρι μου βγάλανε άχρηστα, σε μόλις 2 χρόνια , τα tokico και γι αυτό έγινε η αλλαγή σε kyb.

H ιστορία είναι η εξής ,

το 2002 το Μάρτη μπήκανε στο αυτοκίνητο τα kyb + eibach χαμηλώματος στον Γιαννίτσα για σταθερότητα στο δρόμο. Το 2007 σε service ,μετά από 70000km μπήκανε τα tokico ,χωρίς να το γνωρίζω σε συνεργείο της γειτονιάς μου.
Αυτό που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι με τα tokico +eibach το αυτοκίνητο είτανε κάπου 3 πόντους πιο χαμηλό από ότι είναι τώρα με τα kyb + eibach .

Yπάρχει πιθανότητα τα tokico να μην έκαναν για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γι αυτό να είχε χαμηλώσει ακόμα 3 πόντους ;

Δεν είμαι σε θέση να θυμηθώ πόσο απείχε η κορυφή του φτερού πριν 4 χρόνια με τα kyb + eibach.

Σάς ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-06-10, 18:28
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! δε νομίζω κανείς να έχει καθήσει να κάνει τις μετρήσεις που αναφέρεις εσύ, ούτε και εγώ οπότε δεν είμαστε σε θέση να σου πούμε για τα νούμερα αυτά. Τα αμορτισερ που λες δεν θα εχω ξανακούσει ΠΟΤΕ! δεν ξέρω που τα βρήκαν. Παντως δεν γίνεται να μην έκαναν γιατί απλά δεν θα έμπαιναν! απλα απο μάρκα σε μάρκα ειδικά αν αυτή είναι άγνωστη μπορεί η θέση που είναι κολλημένα τα πιατέλα επάνω στο σώμα των αμορτισερ να διαφέρει σε ύψος και αυτή είναι που πατάνε επάνω τα ελατηρια οπότε βλέπεις διαφορά στο ύψος! επίσης αναφέρεις κάτι για ΤΤΕ, άλλη μάρκα ειναι η ΤΤΕ και άλλη η eibach. Aν και θεωρείτε καλή μάρκα η eibach μου έχουν βγει άχρηστα ελατήρια 2 φορές! και δεν την συμπαθώ πλέον! τα kyb που έβαλες είναι τα μαύρα τα μαμά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-06-10, 18:46
mspant Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 246
mspant είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα eibach για τα corolla έχουν κωδικό tte.... (http://performance-suspension.eibach...ogation/386839 το pdf είναι αναλυτικό). Τα kyb είναι τα μαύρα και μάλιστα τα πίσω εφαρμόσανε με τα ελατήρια με αρκετή πίεση , ενώ με τα kyb του 1992 τα ελατήρια κουμπώνανε χωρίς να πιεστούν καθόλου.

Για τα tokico http://www.gripmotorsports.com/dl~pn...ks_Struts.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mspant : 29-06-10 στις 19:03.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-06-10, 19:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
αυτό που λες υποδυκνύει ακριβώς αυτό που είπα πριν! τα παλια που είχες ειχαν ποιο χαμηλά τα πιατέλα που πατάνε τα ελατήρια με αποτέλεσμα το αμάξι να "κάθετε" χαμηλώτερα!!! το έχω συναντήσει και άλλες φορές από μάρκα σε μάρκα, αλλά όχι με τόσο μεγάλη διαφορά που αναφέρεις εσύ, αλλά δεν βλέπω και για ποιόν αλλον λόγο να συμβαίνει αυτό που λες. Επίσης να έχεις υπόψην ότι τα kyb δεν είναι για χαμήλωμα κανονικά οπότε ζορίζονται περισσότερο και χαλάνε ποιό εύκολα, ίσως για τον λόγο αυτόν να σου χάλασαν και τα άλλα που είχες πριν πολύ γρηγορότερα αν και η ζωή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Να αναφέρω ότι εμένα πχ με ζάντες 15αρες και λάστιχα 195/50/15 και kyb μαύρα με ελατήρια eibach που υποτίθεται ότι ήταν 3,5cm τα λάστιχα ήταν στους θόλους δλδ το χέρι μου δεν χώραγε να περάσει από μέσα, ενώ τώρα με kyb AGX και μαμά ελατήρια τα κενά που έμειναν είναι τεράστια! που φυσικά σε καμια περίπτωση δεν αντιστοιχούν στα ελατήρια που είχαν πριν! αυτό πως γίνεται? τα ελατήρια ελέχθηκαν και αλλού με τους κωδικους κτλ και όντως ήταν 3,5cm! μάλιστα μπορούσα να τα μπαινοβγάζω με το χέρι στα αμορτισερ χωρίς δλδ την χρήση εργαλείου για να τα μαζέψω. Καλά εννοείτε ότι τα μαμίσια δεν μαζεύονται χωρίς εργαλείο. Και μερικές φωτος για του λόγου το αληθες.

Με μαμά ελατήρια και kyb AGX

Eργαλείο για μάζεμα ελατηρίων

Kyb μαύρα και ελατήρια eibach 3,5cm

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-06-10 στις 19:17.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμορτισερ για το ΖΖΕ111 dimitriscorolla28 SUPPORT 42 19-05-17 20:09
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ dim_moy TOYOTA COROLLA E*101 41 01-01-13 17:38
αλλαγη μοτερ panos_z Ειμαι νεος 11 21-12-10 13:04
αλλαγη σε 20v η σε 4E-FTE?? PANOS SPEED TOYOTA COROLLA 111(G6) 77 23-08-10 17:45
ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Antonishi TOYOTA COROLLA E 12 13 06-01-09 23:08

Page generated in 0,12651706 seconds (78,14% PHP - 21,86% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com